AUDIO. Apel disperat al Cristinei Țopescu: „Ăsta mă omoară cu zile! Mi se încleștează maxilarele și nu pot să respir”

1
22139
Marius Chircă de la asociația Kola Kariola

O înregistrare audio teribilă a fost dată publicității de Marius Chircă, un protector al animalelor (prin asociația sa, Kola Kariola). Este vorba despre un mesaj vocal de un minut și 8 secunde pe care Cristina Țopescu i-a lăsat în mesageria telefonului.

În mesaj, Cristina se plânge că un hingher „mă omoară cu zile”, „e un nenorocit” care vrea să-i ia câinii și să-i omoare.

Jurnalista se plânge și de starea ei de sănătate: „ieri am făcut atac de panică, am reușit să mă pun pe picioare”, „mi se încleștează maxilarele și nu pot să respir”, „mie-mi e acuma rău”.

Cum Marius Chircă nu a le-a spus ziariștilor data apelului, aceștia au tras concluzia că mesajul este recent, probabil de luna trecută, și că are legătură cu moartea Cristinei Țopescu. Cel acuzat de jurnalistă, medicul veterinar Valentin Istrate, spune însă că mesajul este din 2018, nu din 2019.

Marius Chircă o ajuta pe Cristina Țopescu prin asociația sa, Kola Kariola. El a intervenit duminică seara pentru preluarea animalelor rămase fără stăpâna lor.

Apelul Cristinei Țopescu

„Iartă-mă că te bat la cap, dar nu mai știu ce să fac. Abia… Ieri am făcut atac de panică, am reușit să mă pun pe picioare, să fac emisiunea… Azi-dimineață am făcut din nou, mi-a trecut, acum iar m-a luat… Mi se încleștează maxilarele și nu pot să respir… și… nici nu sunt genul să chem Salvarea… și… nici nu vreau să chem, n-am cum, că… cu atâția căței, cine dracu’ intră aicea?! Deci… sper să-mi revin, da’ ăsta mă omoară cu zile, deci ăsta e un nenorocit, pur și simplu, că până acuma îți dai seama că a terminat cu ăia de la DSV, dacă e adevărat… Și nu-mi dă nici măcar un mesaj… și nu știu ce se întâmplă cu Fetița… și… mie-mi e acuma rău, dar când îmi revin îi ia mama dracului… că dacă ăsta-și imaginează că eu sunt genul care doar plâng și mă resemnez, se înșală, crede-mă! Dar nu știu ce să mai fac acuma. Te rog din suflet… când termini treaba, dă-mi un semn! Mersi, mersi din suflet.”

VIDEO: Apelul Cristinei Țopescu, de la min. 0.12 la min. 1.20

„Eu sunt medic veterinar, nu hingher”

Valentin Istrate, cel acuzat de Cristina Țopescu (fără a fi numit), a intervenit la România TV pentru a face câteva precizări. „Eu sunt medic veterinar, nu hingher. Iar această înregistrare este din 2018, nu din 2019! E din octombrie, noiembrie sau decembrie 2018”, spune Istrate. Acesta susține că a avut „o relație extraordinară” cu Cristina Țopescu, „i-am operat animalele”.

Marius Chircă, de la asociația Kola Kariola, spune că are „multe conversații cu Cristina Țopescu” și că o să le dea „tuturor televiziunilor din România – atât mesajele scrise, cât și mesajele audio”.

CITIȚI ȘI:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here