marți, mai 28, 2024
AcasăNewsPatimile Cristinei Țopescu. "În ce hal au terorizat-o acești hingheri! S-o auziți...

Patimile Cristinei Țopescu. „În ce hal au terorizat-o acești hingheri! S-o auziți cum urlă și cum plânge!”

-

Avalanșa de mesaje audio cu vocea Cristinei Țopescu, ajunse în spațiul public, îl are la origine pe Marius Chircă de la asociația Kola Kariola, specializată în protecția animalelor. Tocmai această pasiune pentru animale i-a apropiat pe cei doi.

Marius Chircă s-a prezentat la casa din Otopeni-Tunari în care Cristina Țopescu a locuit cu chirie. El a vrut să vadă starea câinilor pe care-i îngrijea jurnalista și să-i preia pentru a-i salva de la abandon.

Marius Chircă spune că are înregistrate „multe conversații cu Cristina Țopescu” și că o să le dea „tuturor televiziunilor din România – atât mesajele scrise, cât și mesajele audio”.

„Probabil că toți sunteți răvășiți de moartea Cristinei Țopescu. În primul rând, știți că a fost o adevarată doamnă, un mare om, un profesionist, dar în primul rând o mare iubitoare de animale”, li s-a adresat Chircă reporterilor.

- Advertisement -

Într-o transmisie live pe Facebook, realizată în noaptea de duminică spre luni (12/13 ianuarie), în jurul orei 1, Marius Chircă a vorbit mult despre problemele și angoasele Cristinei Țopescu. El a dat detalii despre înregistrările pe care le are cu mesaje primite de la Cristina Țopescu.

„Vreau s-o auziți cum urlă și cum plânge!”

  • „Am niște conversații, multe, cu Cristina Țopescu și nu m-am gândit niciodată să le fac publice. O să le dau tuturor televiziunilor din România – atât mesajele scrise, cât și mesajele audio. Vreau s-o auziți cum urlă și cum plânge! În ce stare deplorabilă au dus-o niște hingheri care au terorizat-o și la un moment dat au șantajat-o. Vreau să asculte toată țara cum femeia asta, disperată, la 1.30 noaptea mă sună și spune «n-am somn, mi-e rău, am gura încleștată».
  • Eu am cățea cu pui la adăpost luată de la ea, scoasă de mine, în numele ei, de la hingheri. Jur că am să dau toate aceste conversații! Vreau să audă o țară întreagă în ce hal au terorizat-o acești hingheri, în ce hal a suferit din cauza acestor animale.
  • A murit singură. A murit cu câinii ăia, pe care i-a iubit din tot sufletul, în casă. A murit săracă, știu foarte bine asta. Câți bani a dat! Toți banii pe care-i avea erau dedicați îngrijirii acestor câini. Știu că mai are câini prin alte locuri. Cât am putut să iau și să o ajut. I-am respectat dorința atunci: «Marius, nu face public! Mă vor crede oamenii o nebună. Nu vreau să se afle că am strâns atâția și că i-am salvat și pe ăia.»”
  • Cât am putut să o fac, am ajutat-o! Dar am să fac publice toate conversațiile, să vedeți în ce stare de depresie au dus-o hingherii. Aceleași haimanale care au terorizat femeia asta vor să mă închidă si pe mine. Promit că fac publice mesajele!”

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

3 COMENTARII

  1. Foarte bine,sa mearga cu ele la Ministerul de Interne in primul si primul rand!!! Dar nu inteleg de ce nu a facut nimic in acest sens, chiar daca era dorinta ei,putea sa inteleaga ministrul actual ,sau cel al mediului,plus cel al sanatatii ,al carui colaborator a fost!!

  2. Mie mi se pare un imbecil. Cum de a înregistrat o? Cu ce drept? Ce vrea sa demonstreze cu publicarea lor? O sa le dea sau o sa le vândă televiziunilor?! Televiziunilor de mahala.

    • Si mie la fel!CUM NAIBA SA PASTREZI TACEREA ATATA TIMP CAND FEMEIA TI-A DAT TELEFON DISPERATA LA 1,30 NOAPTEA CA NU MAI POATE VORBI DE DURERE?!? NU TI-A DAT PRIN CAP-TARTACUTA DE IMBECIL-SA CHEMI SALVAREA CAND STIAI CA TRAIA SINGURA?!? MAI SE SI LAUDA CA I-A FOST „PRIETEN APROPIAT”!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -