miercuri, februarie 28, 2024
AcasăMass-mediaCTP demască "fățărnicia" Antenei 3! Cristina Țopescu a fost "atacată" de șefii...

CTP demască „fățărnicia” Antenei 3! Cristina Țopescu a fost „atacată” de șefii postului TV pentru că nu se tăvălea în mocirlă

-

Ultimul post de televiziune la care a lucrat Cristina Țopescu a fost Antena 3. Conform mărturiei jurnalistului Cristian Tudor Popescu, vedeta TV a suferit enorm în această perioadă. A lucrat pentru postul lui Dan Voiculescu vreme de peste trei ani și și-a dat demisia în mai 2017.

„Anunţ retragerea mea de la Antena 3, retragere pe care am decis-o din motive personale. Le mulţumesc colegilor cu care am lucrat. Gânduri bune din partea mea şi pentru toţi ceilalţi!“, a scris Cristina Țopescu într-o postare pe Facebook, anunțându-și plecarea de la controversatul post de televiziune care în ultimii ani a fost tunul principal de propagandă pentru Liviu Dragnea și PSD.

Cristian Tudor Popescu a scris într-un articol publicat pe Republica.ro că a vorbit în repetate rânduri cu Cristina Țopescu. Aceasta îl suna să-i ceară opinia în probleme profesionale. CTP își amintește că vedeta suferea mult în perioda în care lucra la Antena 3, fiind șicanată de șefii ei pentru că nu respecta „linia” partidului.

„Mă suna când avea o problemă profesională și îi era frică să nu greșească. Sau, pur și simplu, ca să stăm de vorbă, îi făcea bine. Frică îi era și pentru tatăl ei, o presimțire a determinat-o să realizeze ultima emisiune-interviu cu Cristian Țopescu în care m-a rugat, cu cerul și pământul, să intervin telefonic. Mai întâi am refuzat, nu voiam să mai am de a face în vreun fel cu ultimul post de televiziune în care a lucrat Cristina (n.r. Antena 3), propagandizat până la vomă. Am acceptat după ce mi-a povestit cât de greu îi era să reziste acolo, cum era atacată constant de șefi ai postului că nu e ‘pe linie’. O voiau dată afară – n-au apucat, a plecat ea”, a scris Cristian Tudor Popescu.

Jurnalistul mărturisește că se simte scârbit de fațărnicia celor de la Antena 3 care o laudă astăzi pe Cristina Țopescu, iar în urmă cu câțiva au făcut-o să sufere pentru că nu dorea să se tăvălească în aceeași mocirlă morală cu ei.

CITIȚI ȘI:

*Cristina Țopescu, cauza morții. Anchetatorii au două piste: supradoză accidentală de medicamente sau sinucidere

* Ștefan Bănică, fost soț al Cristinei Țopescu, mesaj emoționant: „Vei avea un loc special în sufletul meu”

* AUDIO. Apel disperat al Cristinei Țopescu: „Ăsta mă omoară cu zile! Mi se încleștează maxilarele și nu pot să respir”

* De ce Cristina Țopescu era singură de Crăciun? Avea doi frați după tată, dar relația cu ei era firavă

* Mesaj pe pagina de Facebook a Cristinei Țopescu: „Eu am sunat la 112. Am intrat în panică pentru că toate telefoanele erau închise”

* Cristina Țopescu nu s-a sinucis! 5 indicii că moartea ei a avut cauze medicale

* Moartea Cristinei Țopescu. Stelian Tănase: „Am crezut că era plecată în vacanță”

* La plecarea Cristinei Țopescu. Ce s-a întâmplat, buna mea prietenă? De ce n-ai cerut ajutor?

* Jurnalul final al Cristinei Țopescu. Activitatea pe Facebook s-a oprit brusc în seara de 26 decembrie

* FOTO. Cristina Țopescu, protestatara din Piața Victoriei

* Trei câini au urmat-o pe Cristina Țopescu în eternitate. Au murit de sete și de foame, în apropierea ei. Un indiciu clar că jurnalista s-a stins de multe zile, posibil chiar dinainte de Anul Nou

* Îngrozitoare veste! A murit Cristina Țopescu, la nici doi ani după tatăl ei! Avea doar 59 de ani

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -