luni, februarie 26, 2024
AcasăMainÎngrozitoare veste! A murit Cristina Țopescu, la nici doi ani după tatăl...

Îngrozitoare veste! A murit Cristina Țopescu, la nici doi ani după tatăl ei! Avea doar 59 de ani

-

Cristina Țopescu, cunoscută realizatoare TV, a fostă găsită moartă în casă, duminică seara. Avea 59 de ani, iar de două luni lucra la Biroul de presă al Ministerului Sănătății.

Duminică seara se fac cercetări la fața locului, în casa în care jurnalista a fost găsită fără suflare. Casa este situată într-un complex din Otopeni-Pipera. Cristina Țopescu locuia cu chirie.

Nu au fost găsite urme de violență.

„În cursul acestei seri, în jurul orelor 22.00, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni. În urma sesizării, polițiștii orașului Otopeni au intrat în imobilul respectiv, unde au găsit o persoană decedată, care nu prezintă urme vizibile de violență”, au precizat reprezentanții Poliției Ilfov.

- Advertisement -

Cristina Țopescu a fost fiica marelui comentator sportiv Cristian Țopescu (1937-2018). A suferit mult pe 18 mai 2018, când și-a pierdut tatăl, plecat la cele veșnice la vârsta de 81 de ani.

Cristina și Cristian Țopescu

Cristina Țopescu a absolvit Facultatea de Limbi Străine din București, secția engleză-italiană.

- Advertisement -

În aprilie 2013, Cristina Țopescu a intrat în politică, înscriindu-se în PSD, dar s-a retras repede, regretând acest pas.

În noiembrie 2019, la scurt timp după învestirea Guvernului Ludovic Orban, Cristina Țopescu a acceptat propunerea noului ministru al Sănătății, Victor Costache, de a organiza comunicarea în minister, ca angajată în Biroul de presă.

Cristina Țopescu era și o mare iubitoare de animale. Deși o ducea destul de greu cu banii, continua să-și cheltuiască o bună parte din venituri pentru a salva câini și pisici aflați în situații dificile, a le oferi hrană și adăpost.

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

4 COMENTARII

 1. Am un nod in gat, i-am citit editorialul de pe Ziaristii si am avut impulsul sa postez un mesaj frumos, sa o felicit, dar pentru ca nu mai puteam sa scriu aici dintr-un anumit motiv, n-am facut-o! Acum regret mult, sigur ar fi bucurat-o! Regret, regret, regret!!!

  Lumina vesnica!

 2. Lovitură de baros ! Am resimțit’o exact în moalele capului ! Nu pot să cred ! Păcat că pleacă dintre noi atât de repede oameni așa deosebiți !
  Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace lângă tăticul ei Cristian !!! 🙏
  Și totuși …

 3. Draga mea Cristina Țopescu,

  Dumnezeu e evreu.
  Allah e arab.
  Severus al meu, promisiune din 2005.
  Nu judec mai mult. Nu ai vrut să ai copii.
  Erai masoana iudelor în București.

  Mithrandir Olivian Simion

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -