sâmbătă, martie 2, 2024
AcasăMass-mediaȘtefan Bănică, fost soț al Cristinei Țopescu, mesaj emoționant: "Vei avea un...

Ștefan Bănică, fost soț al Cristinei Țopescu, mesaj emoționant: „Vei avea un loc special în sufletul meu”

-

Ștefan Bănică Jr. a transmis un mesaj emoționant pe Facebook la aflarea veștii că jurnalista Cristina Țopescu a murit. El a spus că ea va ocupa mereu un loc special în sufletul său.

Ștefan Bănică și Cristina Țopescu au fost căsătoriți. A fost primul cuplu de celebrități de după 1990. Cei doi au avut o relație de cinci ani, începută în 1993. Au divorțat destul de repede.

„Mi-e foarte greu să scriu aceste rânduri. A fost un OM frumos, idealist, cu un suflet mare și un excelent profesionist în meseria ei. A fost omul alături de care am trăit una dintre cele mai frumoase și intense perioade din viața mea. Drum lin printre îngeri! Vei avea întotdeauna un loc special în sufletul meu”, a scris Ștefan Bănică pe pagina sa de Facebook.

- Advertisement -

Cristina Țopescu a fost prima parteneră a lui Ștefan Bănică Jr. care a făcut public faptul că acesta e violent în cuplu.

„Ştefan e impulsiv, primitiv în relaţia cu o femeie. Ameninţa, făcea crize de gelozie urâte, în care nu-şi mai controla limbajul şi jignea. A rămas de pomină un episod în care a venit să mă ia de la televiziune şi, ca să mă convingă să mă întorc acasă – pentru că iar plecasem – ţinea un cuţit mare de bucătărie sub haină şi-mi spunea că mă omoară dacă în clipa aia nu merg cu el acasă”, a povestit Cristina Topescu, la puţin timp după despărţire, într-o declarație citată de cotidianul „Libertatea”.

Singura relație despre care a făcut declarații publice a fost cea cu Ștefan Bănică Jr. Deși a avut un mare succes la bărbați, Cristina Țopescu a preferat să fie discretă în ce privește viața sa sentimentală.

„Noi ne-am iubit foarte mult, dar nu ne-am înțeles. Eram și mult mai tineri. M-am simțit foarte iubită atunci. Cred că nimeni nu m-a iubit atât de mult cum a făcut-o el. De multe ori îi spuneam că îmi doresc să mă iubească mai puțin, dar să mă respecte mai mult. A fost o poveste pasională. Va rămâne un om special în sufletul meu”, a povestit Cristina Țopescu în 2014 într-o emisiune la Kanal D.

CITIȚI ȘI:

* AUDIO. Apel disperat al Cristinei Țopescu: „Ăsta mă omoară cu zile! Mi se încleștează maxilarele și nu pot să respir”

* De ce Cristina Țopescu era singură de Crăciun? Avea doi frați după tată, dar relația cu ei era firavă

* Mesaj pe pagina de Facebook a Cristinei Țopescu: „Eu am sunat la 112. Am intrat în panică pentru că toate telefoanele erau închise”

* Cristina Țopescu nu s-a sinucis! 5 indicii că moartea ei a avut cauze medicale

* Moartea Cristinei Țopescu. Stelian Tănase: „Am crezut că era plecată în vacanță”

* La plecarea Cristinei Țopescu. Ce s-a întâmplat, buna mea prietenă? De ce n-ai cerut ajutor?

* Jurnalul final al Cristinei Țopescu. Activitatea pe Facebook s-a oprit brusc în seara de 26 decembrie

* FOTO. Cristina Țopescu, protestatara din Piața Victoriei

* Trei câini au urmat-o pe Cristina Țopescu în eternitate. Au murit de sete și de foame, în apropierea ei. Un indiciu clar că jurnalista s-a stins de multe zile, posibil chiar dinainte de Anul Nou

* Îngrozitoare veste! A murit Cristina Țopescu, la nici doi ani după tatăl ei! Avea doar 59 de ani

- Advertisement -

4 COMENTARII

  1. Cristina a avut multe calitati dar nu a stiut sa-si aleaga barbatul. Si la cit de frumoasa era putea avea pe oricine.
    Multe femei ar da orice unui ticalos dar ar dispretui un barbat bun.

  2. Dumnezeu sa o ierte! Dumnezeu sa o odihneasca in pace! Va implor! Ajutati-o pe Cristina Topescu sa fie inmormantata crestineste, in cimitir ortodox! Ea este crestin-ortodoxa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -