luni, februarie 26, 2024
AcasăNewsVIDEO. Rareș Bogdan a plâns în direct. "Cristina visa să se mute...

VIDEO. Rareș Bogdan a plâns în direct. „Cristina visa să se mute într-o căsuță săsească, în Transilvania”

-

Europarlamentarul Rareș Bogdan (PNL) a fost sunat, succesiv, de Antena 3 și de RTV, pentru a vorbi despre dispariția fulgerătoare a Cristinei Țopescu. De fiecare dată, a spus câteva fraze, apoi s-a înecat în lacrimi, s-a scuzat și a părăsit discuția, plângând în hohote.

Ceva mai târziu și-a descărcat gândurile pe Facebook.

„Lacrimi, lacrimi de tristețe profundă. Cristina a ales să plece să- întâlnească pe Bunul său Tată. O veste care a căzut ca un trăznet ACUM. Îmi este aproape imposibil să realizez asta.

Ultima mea întâlnire cu ea a fost la alegerile prezidențiale. Ultimul interviu înaintea alegerilor europarlamentare de pe 26 mai am ales să-l fac cu ea, a fost un interviu și un Live fabulos pe Facebook-ul meu, al ei și al ziarului «Adevărul». Un Live în mașina mea, pe stradă și în metrou, într-o zi când Bucureștiul a fost inundat la propriu de o ploaie care a paralizat orașul.

- Advertisement -

Drum bun la Ceruri, Cristina dragă! Un Om bun, de o sensibilitate profundă, și o femeie distinsă, inteligentă, cultivată și frumoasă.

Visa, mi-a dezvăluit, să-și cumpere o căsuță într-un sat săsesc din Transilvania și să se mute acolo, cu pisicile și câinii ei, pe care îi iubea și îi îngrijea.

Bunul Dumnezeu să o odihnească în pace!

- Advertisement -

Cristina Țopescu a fost găsită fără suflare în casa din Pipera, București, asta după ce vecinii au sesizat că în ultimele zile nu a mai fost văzută nicio mișcare în casa și curtea sa, iar mașina nu a mai fost mișcată.

I-a fost aproape imposibil să mai trăiască după dispariția Bunului Său Tată, îl diviniza și îl iubea pe acesta într-un mod cum rar se poate vedea, pentru ea a fost TOTUL. Acum se vor reîntâlni!”

VIDEO: Intervenția lui Rareș Bogdan la Antena 3

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

1 COMENTARIU

  1. …si,DUMNEZEULE,sunt atatea casute sasesti care asteapta sa fie salvate din calea conlocuitorilor viermi parosi…domnul iohanis a facut gesturi din mare solidaritate cu etnia sa… HAI nostri conlocuitori se muta pe curat ca viermii de matase…SALvarea caselor sasesti este o cauza nationala,,,!!!! SOMN LIN,CRISTINA TOPESCU,FATA FARA DE NOROC…..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -