sâmbătă, martie 2, 2024
AcasăMainVuvuzeaua penalilor o mușcă pe Cristina Țopescu pe motiv de #Rezist: "Iubea...

Vuvuzeaua penalilor o mușcă pe Cristina Țopescu pe motiv de #Rezist: „Iubea animalele… oamenii mai puțin”; „plăcerea haștagiană de a vedea semeni prin pușcării…”

-

Atac infam al avocatei Ingrid Mocanu la adresa Cristinei Țopescu, care în ultima vreme a lucrat la Ministerul Sănătății, pe post de consilier de comunicare al ministrului Victor Costache. Vuvuzeaua penalilor aruncă venin asupra jurnalistei care nu mai poate să-i răspundă.

Ingrid Mocanu se întreabă, macabru, dacă jurnalista a fost plătită pentru zilele de 30 și 31 decembrie, când a lipsit de la serviciu. „O fi fost plătită pentru zilele alea?”, scrie avocata pe Facebook.

Aceasta face o paralelă sinistră cu cazul lui Liviu Dragnea, condamnat la închisoare pentru angajări fictive la Protecția Copilului Teleorman. Vuvuzeaua penalilor compară absența de câteva zile a Cristinei Țopescu (care murise) cu absența de doi ani a două angajate din Alexandria (care lucrau, de fapt, la PSD Teleorman).

Mai mult: Ingrid Mocanu o „mușcă” veninos pe Cristina Țopescu pe motiv că jurnalista a susținut protestele #Rezist (pro-justiție, anti-corupție). „Era dintre aceia care iubea animalele… oamenii mai puțin…”, scrie – scârbos – vuvuzeaua penalilor.

- Advertisement -

Ingrid Mocanu mai emite o frază jegoasă: „Plăcerea haștagiană de a vedea semeni prin pușcării nu poate fi compensată decât cu aroganța că iubesc animalele”.

Așadar, pentru vuvuzeaua penalilor, a iubi animalele este o „aroganță”!!!

În ultimii trei ani, Ingrid Mocanu a fost una dintre cele mai vehemente susținătoare ale masacrării justiției. Ea i-a susținut pe Liviu Dragnea, Florin Iordache, Tudorel Toader în operațiunea de capturare a statului de către un grup infracțional.

- Advertisement -

Explicația e simplă: Ingrid Mocanu, care deținuse funcțiile de vicepreşedinte al ANPR şi director în Ministerul Justiţiei, fusese condamnată în primă instanță la 4 ani de închisoare. Ulterior, prin amputarea legislației penale și prin „fezandarea”, avocata a fost achitată.

Textul infam publicat de Ingrid Mocanu

 • „Din 26 decembrie 2019, nimeni nu s-a interesat de Cristina Țopescu. Era consiliera ministrului Sănătății. Pe 30 și 31 s-a lucrat, s-a dat pontaj, s-au făcut apoi state de plată. Luna asta deja s-a luat salariul. O fi fost plătită pentru zilele alea? Că la Dragnia așa era fapta: niște dudui luau bani și nu se duceau la serviciu. La actualul ministru al Sănătății nu se pune?”
 • „Desigur că este trist, și regretăm profund ce a pățit. Era dintre aceia care iubea animalele… oamenii mai puțin… plăcerea haștagiană de a vedea semeni prin pușcării nu poate fi compensată decât cu aroganța că iubesc animalele.”
 • „A murit cu animalele… departe de oameni și fără ca vreunuia dintre cei ce se clamează prietenii ei la TV să-i fi păsat și să fi vrut să știe ce este cu ea.”
 • „O mare pierdere, o dramă reală, care ne arată în ce s-a transformat societatea noastră. Ființa umană s-a născut prin modalitatea inteligentă în care s-a organizat, în comun, în cete, căci un trai individual nu ar fi asigurat perpetuarea speciei. Acum suntem dezbinați, ne urâm mai mult decât oricând și îi izolăm pe toți ceilalți, fără să ne pese de nimeni altcineva decât de noi.”
 • „P. S . Ce mai urmează? Sfârșitul umanității? Că atât ne-a mai rămas.”

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

10 COMENTARII

 1. Înainte de a grohăi ceva despre Cristina Țopescu, această scroafă macabră penală pupinkuristă ar face bine să’și acopere râtul ăla hidos / scârbos, deoarece emană miros de hazna pestilențial care este extrem de dăunător societății !
  Jegoaso, ai prins curaj să guiți după ce femeia nu mai are posibilitatea de a’ți replica, penală spurcată ce ești !!! 👿👺💀😱

 2. E impresionant cum ii tineti partea Cristinei Topescu si cum faceti toate eforturile sa ii fie pastrata imaginea frumoasa, cum tineti piept pe Ziaristii celor care o denigreaza sau care profita sa mai iasa in fata cu ocazia asta.

  Ce ma emotioneaza cel mai tare este ca din toate informatiile aparute in presa, e posibil ca singurul venit din ultima vreme de la dvs. sa fi venit, asa cum era el, pentru ca ziarul este la inceput, iar cheltuielile foarte mari. M-a atins rau de tot cand am citit: „iau 200 dintr-o parte, inca o suta de euro din partea cealalta, mai adaug de dincolo ceva etc.” Am simtit inca o data ca aveti acea particica de diamant, aveti Suflet!

  O sa va cumpar toate cartile din librarii. Si nu doar o data, ci de mai multe ori, cadouri pentru prieteni. Poate ca ar fi mai usor daca ati face o rubrica vizibila permanent intr-un coltisor cu link-urile catre site-urile sau librariile fizice.

  Sunteti un camarad adevarat! Iar eu va doresc din adancul sufletului meu sa va mearga bine si sa fiti fericit pana la sfarsit!

 3. De la o asemenea lepra, cu mutră tâmpă, cu ochii în care privirea pute de răutate, nu poți aștepta altceva. E normal sa fie in PSD, care a adunat aproape toată urâțenia și ticăloșia din tara asta nefericită.

 4. Odihna vesnica Cristina Topescu!!! Sa ai liniste si sa fii langa prietenii tai asa cum ti-ai dorit in aceasta lume!Uita si iarta rautatea oamenilor din aceasta viata! Si noi cei care te-am apreciat si te-am admirat atatia ani,iti multumim pentru ca ai existat,pentru ce ai facut pentru noi oamenii si pentru toate sufletele aflate in suferinta!!!Suntem onorati ca ai facut parte din copilaria si tineretea noastra si suntem convinsi ca nici intr-o mie de ani nu se va mai naste o persoana atat de generoasa,sufletista si inteligenta ca tine! Nu lua in seama rautatile care mai circula acum ,ele sunt rautati ale unor persoane incapabile si josnice ,care nu au putut ajunge niciodata la nivelul tau de cultura si profesionalism si de aceea incearca sa mai loveasca acum cand stiu sigur ca tu ne le mai poti raspunde asa cum merita!!! Iti multumim inca odata pentru ce ne-ai oferit,iti multumim pentru ca ai existat!!!!

 5. Drum lin in eternitate,alfabetizatilor pentru cateva generatii intregi,cristian si fiica sa,cristina topescu……eruditia si onestitatea,calitatile morale exemplare,nu v au fost de folos…ma uit la stiucile cu oase marunte de se pun curmezisul beregatii..ingrid mocanu, si toti latrinistii antenei latrinelor si ghita tv..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -