marți, februarie 27, 2024
AcasăNewsMesaj pe pagina de Facebook a Cristinei Țopescu: "Eu am sunat la...

Mesaj pe pagina de Facebook a Cristinei Țopescu: „Eu am sunat la 112. Am intrat în panică pentru că toate telefoanele erau închise”

-

Luni dimineață, pe pagina de Facebook a Cristinei Țopescu a apărut un mesaj. O persoană care se recomandă ”Diana Maria” spune că ea a creat această pagină „pentru Cristina Țopescu, în urmă cu câțiva ani”, și tot ea o administrează.

În calitate de prietenă și vecină a Cristinei, ea – Diana Maria – este cea care a sunat la 112 pentru a anunța că jurnalista are toate telefoanele închise, în condițiile în care „un telefon care să nu meargă era pentru ea o dramă”.

Diana Maria face apel la colegii de breaslă ai Cristinei să fie „jurnaliști adevărați, nu hiene!”.

Mesajul de pe pagina de Facebook a Cristinei Țopescu

„Numele meu este Diana Maria. Administrez pagina creată de mine pentru Cristina Topescu, în urmă cu câțiva ani.

- Advertisement -

Cristina, care îmi este prietenă și vecină. Eu am sunat la 112.

Dragi colegi de breaslă, vă rog să aveți decența de a avea răbdare și de a fi jurnaliști adevărați, nu hiene!

În cursul zilei de astăzi, 13 ianuarie, vă voi da informațiile reale despre ultimii 4 ani din viața Cristinei și despre cum am ajuns să sun la numărul de urgență. Nu vă așteptați la picanterii și mizerii!

- Advertisement -

Vă mulțumesc anticipat.

*****

Cris avea obiceiul de a schimba planurile în ultima secundă și să nu sune. Avea mai multe invitații, nu știa unde va merge de Crăciun și Revelion. În plus, așa era Cristina. Câteva zile, cât au avut telefoanele baterie, suna în gol. Și s-a mai întâmplat asta de multe ori. Să nu dea semn și două săptămâni, apoi să sune și să povestim.

Astăzi am intrat în panică pentru că toate erau închise, or un telefon care să nu meargă era pentru ea o dramă. Așa e Cris.

*****

Fiți DECENȚI!

Nu ați cunoscut-o!

Am refuzat să furnizez informații hienelor când m-am dus să îi pun o lumânare, pentru că nimeni nu s-a gândit sa îi ducă Lumină!

Nu voi apărea în public, nu voi face bani de pe urma Cristinei!

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -