marți, februarie 27, 2024
AcasăNewsMinistrul Sănătății, ultimul șef al Cristinei Țopescu: "S-a stins singură și în...

Ministrul Sănătății, ultimul șef al Cristinei Țopescu: „S-a stins singură și în tăcere. Vestea a căzut ca un trăsnet pentru noi”

-

Ministerul Sănătății, ultimul loc de muncă al Cristinei Țopescu, a emis un comunicat în care își exprimă regretul pentru dispariţia prematură a jurnalistei. Comunicatul conține și un mesaj al ministrului Victor Costache.

Cristina Ţopescu lucra la Ministerul Sănătății de două luni. În noiembrie 2019, la scurt timp după învestirea Guvernului Orban, jurnalista – care realiza și o emisiune la Canal 33 – a devenit consilier pe probleme de comunicare al ministrului Costache. Ea era încadrată în Departamentul de comunicare al Ministerului Sănătății.

Comunicatul Ministerului Sănătății

„Colectivul Ministerului Sănătății regretă dispariția prematură a jurnalistei Cristina Țopescu, care de puțin timp se alăturase echipei de comunicare.

«Suntem consternați de această veste, care a căzut ca un trăsnet pentru noi. Atât eu, cât și echipa din MS regretăm profund dispariția acestui om minunat, o stea care a inspirat atâtea generații de telespectatori. A fost un privilegiu pentru mine să lucrez cu Cristina Țopescu, care s-a alăturat echipei noastre de comunicare de curând, și până în ultima clipă a demonstrat că este un profesionist desăvârșit. Acum, când mă uit în urmă nu-mi vine să cred că s-a stins, singură și în tăcere. Să-i spunem cu toții o rugăciune în gând și Dumnezeu să o odihnească în pace!», a spus Victor Costache, ministrul Sănătății.”

- Advertisement -

Apelul de la 21.39

Moartea jurnalistei Cristina Ţopescu (59 de ani) a fost descoperită în seara zilei de duminică, 12 ianuarie. Informaţia a fost confirmată, pentru Agerpres, de managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, Alis Grasu.

„A fost găsită decedată în locuinţă. Apelul s-a făcut la ora 21.39 de către Poliţie, într-o acţiune de cooperare cu noi. Poliţia ne solicita pentru a doamnă, în jur de 50 de ani, găsită decedată în locuinţă, să confirmăm decesul. Decesul se pare că s-a produs în urmă cu mai multe zile”, a precizat Alis Grasu.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a precizat că, în cursul serii de duminică, a fost sesizat de o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni.

- Advertisement -

„În urma sesizării, poliţiştii oraşului Otopeni au intrat în imobilul respectiv, unde au găsit o persoană decedată care nu prezintă urme vizibile de violenţă. Urmează să se efectueze în cauză expertiza medico-legală”, informează IPJ Ilfov.

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -