miercuri, aprilie 24, 2024
AcasăNewsCum au supraviețuit cinci dintre câinii Cristinei Țopescu. "Au fost băieți deștepți...

Cum au supraviețuit cinci dintre câinii Cristinei Țopescu. „Au fost băieți deștepți și au spart un sac cu mâncare”

-

Marius Chircă de la asociația Kola Kariola, specializată în protecția animalelor, dezvăluie cum au supraviețuit 5 din cei 7 câini care se aflau în casă cu Cristina Țopescu, fără posibilitatea de a „evada”.

Inițial, din cercul anchetatorilor ieșise informația că în casa din Otopeni-Tunari, alături de cadavrul în putrefacție al Cristinei Țopescu, se aflau și trei câini morți, dar și cinci câini în viață. Cifrele au fost confirmate parțial: au fost găsiți, într-adevăr, cinci câini vii, dar numai doi morți.

Cele două animale fără viață au fost ridicate pentru autopsie. Anchetatorii încearcă să afle cauza morții lor, pentru a vedea dacă are legătură cu cauza morții jurnalistei.

Marius Chircă, un confident al Cristinei Țopescu în ultimii ani, pe care a ajutat-o să salveze mulți câini fără stăpân sau tratați abuziv, arată cum au supraviețuit cei cinci câini, dar nu explică moartea celorlalți doi.

Explicațiile lui Marius Chircă (asociația Kola Kariola)

  • „Primele informații au fost cum în casa ei există trei cadavre de câini și încă cinci câini în viață și că doamna Cristina Țopescu era decedată din data de 24 decembrie. M-am îmbrăcat repede și am fugit la fața locului. Doamna de la Poliție m-a recunoscut.”
  • „Mi-am imaginat că sunt niște câini scheletici, nemâncați și nebăuți apă de trei săptămâni. A venit și DSV-ul.”
  • „Câinii nu sunt în stare gravă absolut deloc. Sunt cinci câini care au fost băieți deștepți și au spart un sac cu mâncare și s-au hrănit singuri. Probabil că au avut multă apă la dispoziție, dacă au reușit să reziste trei săptămâni fără să moară în casă.”
  • „Polițiștii și procurorii de la fața locului au fost oameni cu suflet și, imediat cum au ajuns acolo, au dat apă la câini și le-au pus mâncare. Un singur câine e mai slab, în rest sunt grași și frumoși, așa cum i-a îngrijit Cristina Țopescu.”

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

3 COMENTARII

  1. Eu nu pot sa inteleg pe omul asta: daca era in permanenta legatura cu Cristina,stiind-o singura si ca era revoltata de atitudinea acelui „hingher”care acum se recomanda la presa ca e de fapt medic veterinar,de ce nu a fost receptiv la mesajele ei de disperare si sa le transmita undeva ĺa niste autoritati ale statului: ministerul de interne,politia animalelor,ministerul mediului? Zic si eu,ma mir si ma tot mir..

    • Asta e de la asociatia aia, care a scos mesajul…medicul veterinar este altul ( hingherul )…asta cu câinii e un parșiv, isi face publicitate prin prisma nefericitului eveniment.

    • Pentru ca industria suferintei e pe bani, „cazuri” fabricate si donatii pe valul de emotie. Sunt deja versati, nu le pasa cu adevarat. E un business in stil mafiot. Daca primariile ar construi adaposturi civilizate in care cainii sa poata fi tratati, ingrijiti si dati spre adoptie ar disparea aceasta sibistea industrie a suferintei De cealalta parte sunt ingerii asemeni Cristinei care au facut un gest conunitar adunand cainii din soatiul public din propriile resurse Probabil multi din aceasta industrie o jecmaneau sau o lasau balta daca sinteau ca nu au ce jecmani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -