miercuri, mai 22, 2024
AcasăMass-mediaDe ce era singură Cristina Țopescu de Crăciun? Avea doi frați după...

De ce era singură Cristina Țopescu de Crăciun? Avea doi frați după tată, dar relația cu ei era firavă

-

Vedeta de televiziune făcea parte dintr-o familie numeroasă. Cristian Țopescu, tatăl ei, a fost căsătorit de trei ori și cu fiecare soție a avut câte un copil. Cristina s-a născut prima, în urmă cu 59 de ani, din mariajul jurnalistului cu Rodica.

După 11 ani, căsnicia se destramă, iar mama Cristinei fuge în străinătate. Se stabilește în Germania. Cristian Țopescu, conform unor surse apropiate familiei, are probleme cu reprezentanții partidului după fuga fostei sale soții în Occident. Cristina rămâne alături de tatăl său, dar ține legătura și cu mama sa.

În septembrie 1989, Cristina află că mama ei e grav bolnavă, suspectă de cancer la pancreas și decide să fugă din România. E prinsă de Securitate și închisă pentru câteva luni. E eliberată în decembrie 1989, în data de 19 decembrie, la trei zile după ce începe revolta populară de la Timișoara împotriva dictaturii lui Ceaușescu.

În anul 2018, Cristina Țopescu își vizitează mama în Germania și postează un mesaj ppe Facebook: „La mămica mea dragă, de Crăciun, amândouă cu gândul la tatăl meu. Știu că e și el cu mine”.

- Advertisement -

În cele mai fericite momente din viața ei, Cristina trimitea un gând bun și către tatăl său.

După despărțierea de Rodica, jurnalistul se căsătorește cu Rosemarie și împreună au un băiat, botezat Cristian, la fel ca tatăl său. Acesta are 44 de ani, e stabilit în România și lucrează la Complexul Vox Maris din Costinești, unde este director de marketing.

La sfârșitul anilor ’90, Cristian Țopescu se căsătorește cu realizatoarea TVR Christel Ungar. În ciuda diferenței mari de vârstă dintre ei, 29 de ani, cei doi decid să întemeieze o familie. Au un băiat, pe Sebastian care are acum 21 de ani și e student la viena.

- Advertisement -

Cristian Țopescu a fost îndrăgostit de Christel și cei doi au rămas împreună până la moartea celebrului comentator.

“Ne-am cunoscut mai exact în 1986, la un spectacol cultural artistic care avea loc în orașul Tălmaciu, lângă Sibiu. Eu prezentăm acolo niște momente sportive, iar în program a fost inclus și un moment artistic care mi-a plăcut foarte mult. Cineva a cântat cu vocea, acompaniindu-se la pian, dar eu nu am reușit să văd cine cântă. Însă mi-a plăcut mult.

După spectacol, la plecarea spre Sibiu, în autocar, împreună cu prietenii mei George Mihăiță și Horațiu Mălăele, care erau și ei în acel spectacol, făceam pariuri legate de cine poate fi persoana care a cântat atât de frumos. Noi ne tot contraziceam când, la un moment dat, o doamnă, care era producătoarea spectacolului, ne-a întrerupt și ne-a spus: Ce vă tot certați? Cine a cântat e acolo, în față, în același autobuz cu voi. Așa am văzut-o prima oară pe Christel, cea care avea să îmi devină soție. Și apoi ne-am cunoscut, ne-am împrietenit și ne-am văzut… din ce în ce mai rar”, își amintea Cristian Țopescu despre întâlnirea cu viitoarea sa soție.

Cristina Țopescu ținea la familia ei, dar era foarte greu să se adune toți la un loc. Și, după cum se vede, vedeta avea relații apropiate cu ei și își vizita mama. Mai multe prietene ale Cristinei au anunțat că aceasta avea foarte multe invitații pentru a-și petrece Crăciunul și Revelionul. Nu era nicidecum o persoană însingurată care se izolase de lume, dar relația cu frații săi era dificilă și asta nu pentru că nu se înțelegeau, dar erau departe unii de ceilalți. Sebastian era la Viena, iar Cristian era mai mult prin Constanța decât prin București.

După ultimele informații, există posibilitatea ca vedeta să fi rămas acasă de sărbători pentru că, efectiv, nu se simțea bine. Într-un mesaj vocal trimis unui prieten se plânge de o stare de neliniște, că nu poate să respire, că are atacuri de panică și i se „încleștează maxilarele”.

CITIȚI ȘI:

* Mesaj pe pagina de Facebook a Cristinei Țopescu: „Eu am sunat la 112. Am intrat în panică pentru că toate telefoanele erau închise”

* Cristina Țopescu nu s-a sinucis! 5 indicii că moartea ei a avut cauze medicale

* Moartea Cristinei Țopescu. Stelian Tănase: „Am crezut că era plecată în vacanță”

* La plecarea Cristinei Țopescu. Ce s-a întâmplat, buna mea prietenă? De ce n-ai cerut ajutor?

* Jurnalul final al Cristinei Țopescu. Activitatea pe Facebook s-a oprit brusc în seara de 26 decembrie

* FOTO. Cristina Țopescu, protestatara din Piața Victoriei

* Trei câini au urmat-o pe Cristina Țopescu în eternitate. Au murit de sete și de foame, în apropierea ei. Un indiciu clar că jurnalista s-a stins de multe zile, posibil chiar dinainte de Anul Nou

* Îngrozitoare veste! A murit Cristina Țopescu, la nici doi ani după tatăl ei! Avea doar 59 de ani

- Advertisement -

2 COMENTARII

  1. Toata lumea stia in anii 70,cel putin asa mi-au spus parintii mei ,ca Topescu avea ca amanta pe Sanda Taranu,prezentatoare de programe la tv…numai dupa „colege” de televiziune ii fugeau ochii,mare fante de Bucuresti,pardon,de televiziune..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -