luni, martie 4, 2024
AcasăMass-mediaCristina Țopescu nu s-a sinucis! 5 indicii că moartea ei a avut...

Cristina Țopescu nu s-a sinucis! 5 indicii că moartea ei a avut cauze medicale

-

Jurnalista Cristina Țopescu nu s-a sinucis. Cel mai probabil, moartea ei a survenit în urma unui stop cardiac sau atac cerebral. Prietenii apropiați spun că avea poftă de viață, avea o mare pasiune legată de protejarea animalelor, lucra pe post de consilier la Ministerul Sănătății și avea multe proiecte de viitor.

„Cristina nu avea depresie! Să fie clar! Da, mi-a spus că a suferit de depresie după moartea tatălui ei, dar era bine și se vedea asta, chiar era bine. Am povestit 8 ore neîntrerupt, am râs, era veselă, avea și tristețile firești unui om cu suflet atât de frumos și sensibil, nu avea depresie și nici semnele unei depresii!
Lua tratament pentru depresie, dar era unul ușor, chiar am vorbit despre asta și i-am spus că așa am reușit și eu să trec peste plecarea mamei mele, ajutată de medicamente, dar în doză foarte mică. Și ea mi-a spus că este bine. Și se vedea asta, și ea simțea că este bine!
Avea tristeți ca noi toți, avea tristeți legate de familia ei, de neputința ei de a ajuta toți câinii fără stăpân, îi lauda pe prietenii ei și era bine. Chiar era bine, volubilă și energică”, a povestit Mihaela Nunweiller pe pagina sa de Facebook despre ultima sa întâlnire cu Cristina Țopescu.

Mihaela Nunweiller este fiica marelui fotbalist Lică Nunweiller, cunoscut și ca Nunweiller IV, jucător la Dinamo. Cristian Țopescu, celebrul comentator sportiv, l-a cunoscut pe tatăl Mihaelei, o glorie a campionatului național din anii ’60.

VIDEO. Cristina Țopescu realiza o emisiune de interviuri pentru Canal 33.

- Advertisement -

Câteva indicii că jurnalista Cristina Țopescu nu s-a sinucis:
 1. Avea o mare pasiune: grija pentru câinii fără stăpân. O importantă parte din banii pe care-i câștiga îi cheltuia pentru a finanța hrana și adăpostirea animalelor defavorizate sau aflate în situații dificile.
 2. În cazul unei sinucideri nu ar fi acceptat niciodată ca prietenii ei dragi, cei trei câini aflați în locuință, să moară odată cu ea. Era preocupată să nu le lipseasc nimic. Acest fapt arată că, foarte probabil, moartea ei s-a produs în timpul nopții dintre 26 spre 27 decembrie, în somn.
 3. Activitatea ei jurnalistică nu a încetat niciodată. Era prezentă în emisiuni TV, avea un proiect editorial cu Ziariștii.com, scria și era o prezență constantă pe rețelele sociale.
 4. În urmă cu două luni începuse să lucreze constant și pentru Ministerul Sănătății unde ocupa poziția de consilier.
 5. Avea mulți prieteni, iar o stare accentuată de depresie ar fi fost observată și s-ar fi dat alarma. În plus, poliția nu a găsit niciun indiciu de sinucidere și niciun bilet sau mesaj, cum se întâmplă în cele mai multe astfel de cazuri.
Din păcate, Cristina Țopescu a plecat subit din această lume, cel mai probabil în urma unei afecțiuni care i-a provocat o moarte fulgerătoare.

CITIȚI ȘI:

* Moartea Cristinei Țopescu. Stelian Tănase: „Am crezut că era plecată în vacanță”

* La plecarea Cristinei Țopescu. Ce s-a întâmplat, buna mea prietenă? De ce n-ai cerut ajutor?

* Jurnalul final al Cristinei Țopescu. Activitatea pe Facebook s-a oprit brusc în seara de 26 decembrie

* FOTO. Cristina Țopescu, protestatara din Piața Victoriei

* Trei câini au urmat-o pe Cristina Țopescu în eternitate. Au murit de sete și de foame, în apropierea ei. Un indiciu clar că jurnalista s-a stins de multe zile, posibil chiar dinainte de Anul Nou

* Îngrozitoare veste! A murit Cristina Țopescu, la nici doi ani după tatăl ei! Avea doar 59 de ani

 

- Advertisement -

7 COMENTARII

 1. Da, si eu m-am gandit la acest lucru, la faptul ca un om care iubeste animalele n-ar vrea sa le faca niciun rau, ma refer la cele care au fost gasite moarte in casa, alaturi de ea. Totusi, absolut stupefiant sa dispari din aceasta lume si abia dupa doua saptamani si mai bine sa se descopere ca nu mai esti, aproape nici nu-ti vine sa crezi! Era electronica de comunicare insingureaza oamenii, ii amageste, de fapt, ca ar exista o comunicare, insa cazul Cristinei Topescu arata realitatea. Adevarata comunicare intre oameni este cea directa, nu intermediata. Imi pare foarte, foarte rau, mergi cu bine, draga Cristina!

 2. Din păcate pentru societatea civilă românească onestă, 99,9% Cristina Țopescu cred că a părăsit această lume în noaptea de 26/27.12’19 în urma unui stop cardiac (probabil în timp ce dormea) ! Oricum, o pierdere enormă pentru democrația românească ! Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace !!! 😢🙏

 3. Dumnezeu sa o odihneasca-n pace!
  Pesemne un AVC a fost cauza decesului… tatal meu, si el locuind singur, a suferit anul trecut un AVC. Cum nimeni nu i-a fost aproape, dupa aprox 48h un amic i-a sesizat lipsa si a mers la el la curte… l-a gasit paralizat… suferise un AVC si nu s-a mai putut misca… degeaba am ajuns la spital… in 5 zile s-a dus…
  Trecuse prea mult timp de la AVC (mai bine de 16 ore) insa nici medicii nu au fost super competenti. dadea semne de insanatosire (desi avea paralizie pe partea stanga) dar brusc a dezvoltat complicatii si s-a stins..

 4. NISTE AMANUNTE BANALE..
  1.TATAL EI A FOST CASATORIT CU DOAMNA X,COAFEZA LA ATHENEE PALACE. A PLECAT IN RFG SI A RAMAS. ERA CEVA IN CUPLUL RESPECTIV.
  OFITER AL ARMATEI,A CAM SUFERIT IN TOATE.CRISTINA LA 8-9 ANI,RAMASESE NUMAI CU TATAL. COPIL FIIND,II LIPSEA MAMA.
  PE CRISTIAN PROFESIA L-A ACAPARAT TOTAL.-la clubul steaua din 1965, a fost seful biroului de presa.PLUS PLECARILE IN LUME.
  CA MILITAR ERA EXACT,PUNCTUAL,DE CUVANT. LA ORA 8 ERA LA CLUB.LA ORA 11 PLECA LA TVR-incepuse colaborarea cu tv-ul.si venea acasa la ora 22. CRISTINA,-PARASITA DE MAMA,CU TATA OCUPAT CU MESERIA-de la 7 la 22,EA FOST MARCATA DE LIPSA PERMANENTA A MAMEI SI A TATALUI. SUFEREA DE CALDURA SI BUCURIA FAMILIEI.TRAUMA INCEPUSE.SINGURATATEA ISI FACUSE LOC.
  2.DECI.PARINTI FITI APROAPE DE COPIII VOSTRI.
  3.REALZATA PERFECT IN PROFESIE-PENTRU MINE ETALON DE FEMEIE ZIARISTA-EA A CAM CLACAT IN PROPRIA VIATA DE CUPLU.
  4 DACA ERA CASATORITA,CU COPII-in loc de caini si pisici-VIATA EI ERA ALTA. NUMAI CALDURA SI DRAGOSTEA FAMILIEI NE FACE FERICITI.FAPTUL CA TRAIA INTR-O CASA BUNA,CU CEI 5 AMICI,CA AVEA MASINA,PRIETENI DE FATADA,DAR,IN CASA EI,DIN OTOPENI ERA MEREU CU CEI 5 AMICI NEVORBITORI.PUTIN,FOARTE PUTIN,
  LA 59 ANI. RASPUNSUL TATALUI LA INTREBAREA REPETATA DACA
  M-AI IERTAT,DACA MA IUBESTI..MARELE CRAINIC A RASPUNS.si eu te iubesc,cu jumatate de gura. CRISTINA AVEA NEVOIE DE DRAGOSTEA MAMEI,A TATALUI SI…A BARBATULUI EI..
  5.UNICA VINOVATA PENTRU NOI ESTE..NENOROCITA DE GOLANEA A SOCIETATII DE CONSUM.CONSUMAM,CE,? SPUN=CONSUMAM NEFERICIRE SI SINGURATATE.

  PS.BINE CA AI PLECAT DEPARTE.TI-AI GASIT LINISTEA SI FERICIREA. PE TERRA NU-I DE TRAIT.

 5. NISTE AMANUNTE BANALE..
  1.TATAL EI A FOST CASATORIT CU DOAMNA X,COAFEZA LA ATHENEE PALACE. A PLECAT IN RFG SI A RAMAS. ERA CEVA IN CUPLUL RESPECTIV.
  OFITER AL ARMATEI,A CAM SUFERIT IN TOATE.CRISTINA LA 8-9 ANI,RAMASESE NUMAI CU TATAL. COPIL FIIND,II LIPSEA MAMA.
  PE CRISTIAN PROFESIA L-A ACAPARAT TOTAL.-la clubul steaua din 1965, a fost seful biroului de presa.PLUS PLECARILE IN LUME.
  CA MILITAR ERA EXACT,PUNCTUAL,DE CUVANT. LA ORA 8 ERA LA CLUB.LA ORA 11 PLECA LA TVR-incepuse colaborarea cu tv-ul.si venea acasa la ora 22. CRISTINA,-PARASITA DE MAMA,CU TATA OCUPAT CU MESERIA-de la 7 la 22,EA FOST MARCATA DE LIPSA PERMANENTA A MAMEI SI A TATALUI. SUFEREA DE CALDURA SI BUCURIA FAMILIEI.
  TRAUMA INCEPUSE. SINGURATATEA ISI FACUSE LOC IN VIATA EI.
  2.DECI.PARINTI FITI APROAPE DE COPIII VOSTRI.SI IUBITII MULT.
  3.REALZATA PERFECT IN PROFESIE**PENTRU MINE,ETALON DE FE MEIE ZIARISTA**EA A CAM CLACAT IN PROPRIA VIATA DE CUPLU.
  4 DACA ERA CASATORITA,CU COPII-in loc de caini si pisici-VIATA EI ERA ALTA. NUMAI CALDURA SI DRAGOSTEA FAMILIEI NE FACE FERICITI.FAPTUL CA TRAIA INTR-O CASA BUNA,CU CEI 5 AMICI,CA AVEA MASINA,PRIETENI DE FATADA.DAR,IN CASA EI,DIN OTOPENI ERA MEREU CU CEI 5 AMICI NEVORBITORI.PUTIN,FOARTE PUTIN, RASPUNSUL TATALUI LA INTREBAREA REPETATA DACA
  M-AI IERTAT,DACA MA IUBESTI..MARELE CRAINIC A RASPUNS.si eu te iubesc,cu jumatate de gura. CRISTINA AVEA NEVOIE DE DRAGOSTEA MAMEI,A TATALUI SI…A BARBATULUI EI..
  5.UNICA VINOVATA PENTRU NOI ESTE..NENOROCITA DE GOLANEA LA A SOCIETATII DE CONSUM.SA CONSUMAM,CE,? ???IEU,SPUN=CONSUMAM NEFERICIRE SI SINGURATATE.

  PS.BINE CA AI PLECAT DEPARTE.TI-AI GASIT LINISTEA SI FERICIREA. PE TERRA NU-I DE TRAIT.

 6. Iisus a venit noaptea ca un hot la ea DivineTruth.com Iisus cu Maria cf cu Apocalipsa lui Ioan 21:9 și 22:17. Eu cf cu Revelatii 11 din Biblia întortocheată…el a greșit foarte mult împotriva noastră, dar și noi unii împotriva altora chiar în dorința de fi drepți ați stat strâmbi după lege…Căci ce e împlinirea legii dacă în ea nu e dragoste și făcută cu dragoste din dragoste. La fel s-a întâmplat și cu o doamna la supermarket noaptea în somn ca un hoț a recunoscut pe Isus

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -