marți, februarie 27, 2024
AcasăMainDoi câini au urmat-o pe Cristina Țopescu în eternitate. Au murit de...

Doi câini au urmat-o pe Cristina Țopescu în eternitate. Au murit de sete și de foame, în apropierea ei. Un indiciu clar că jurnalista s-a stins de multe zile, posibil chiar dinainte de Anul Nou

-

Dispariția Cristinei Țopescu, la numai 59 de ani, a produs un șoc atât în breasla gazetarilor, cât și printre vecinii acesteia, la Otopeni.

Cristina Țopescu a fost găsită decedată în casa sa, întinsă în patul dormitorului ei de la etaj, îmbrăcată în cămașă de noapte.

Autoritățile au intrat în casa Cristinei Țopescu după ce au fost alertate de o vecină, prin intermediul 112, pe motiv că jurnalista nu a mai fost văzută de trei săptămâni.

Cristina locuia singură într-o casă închiriată. Conform primelor informații, în casă au mai fost găsiți doi câini morți. Alți cinci câini au fost găsiți în viață.

- Advertisement -

Acesta este un indiciu că jurnalista (care realiza o emisiune la Canal 33 și se ocupa de comunicare la Ministerul Sănătății) a murit de multe zile, chiar de foarte multe. E posibil ca decesul să fi survenit în primele zile ale anului 2020 sau chiar înainte de Anul Nou. Câinii rezistă mult fără mâncare, rezistă chiar și câteva săptămâni. Absența apei i-a omorât pe cei doi câini, dar după multe zile.

Trupul neînsuflețit al Cristinei Țopescu a fost transportat la Institutul Național de Medicină Legală „Mina Minovici” (INML), unde va fi efectuată autopsia. Sunt de stabilit atât data, cât și cauzele decesului.

Vecinii au văzut-o ultima dată pe 19 decembrie 2019. La telefon, după unele informații, n-a mai răspuns din 23 decembrie.

- Advertisement -

Insuportabilă este nu doar ideea că a murit Cristina Țopescu, la numai 59 de ani, ci și imaginea câinilor care agonizau în apropierea ei, așteptând-o să le dea apă și mâncare, fără a ști că ea nu mai putea să facă nimic pentru ei. Nici măcar să-i elibereze pe stradă, să se descurce cum pot…

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

11 COMENTARII

  1. ciudat ca cei 3 ciini au murit, ceilalti 5 nu au murit si nu au latrat!! E cusuta cu ata aceasta crima ciudata , o fi fost otravita , cred ca Cristina Topescu deranja pe militenii securisti si au omorit-o in stil terorist! Adica daca iti e rau nu poti suna la 112 ??? Ceva nu se leaga, nu s-a auzit latratul ciinilor, cum de dupa 14 zile nu mirosea mort? Cineva a anuntat acum ca urmele sa se stearga in 2 saptamini, e crima sigura aici! Au fost 3 ciini otraviti si ea otravita sigur! Cred ca criminalul nu a putut sa ii otraveasca pe toti!
    ce oameni lichele ipocrite care te cauta pentru bani si relatii in rest nu ii intereseaza, nu exista prieteni decit rar, avem sanse sa cistigam la loto decit sa gasim un prieten!

  2. Majoritatea stirilor spun ca, cainii sunt in regula. TOŢI CÂINII chiar.

    Deci, ce morţii mei să mai cred…
    După mine, probabil au şi mâncat din cadavru şi nu mă intereseaza cât de sadic sună, cu siguranţă nimic din ce s-a găsit în apartament nu a fost frumos iar totul e voalat încet-încet cu ştiri „frumoase”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -