VIDEO. Liberalii au umplut Piața Victoriei, locul în care PSD a gazat populația pe 10 august

3
7476

În timp ce Liviu Dragnea și gașca PSD-istă se ascund ca șobolanii, speriați că-i huiduie lumea peste tot (ultimele mitinguri anulate – cele de la București și Pitești), liberalii își prezintă astăzi candidații în Piața Victoriei.

Locul nu a fost ales întâmplător. Piața Victoriei are o încărcătură simbolică deosebită după marea represiune din 10 august 2018, când peste 100.000 de români ai fost gazați, udați, bătuți, hăituiți până după miezul nopții.

La evenimentul de astăzi participă principalii lideri PNL, candidații partidului la alegerile europarlamentare din 26 mai, dar și președintele Klaus Iohannis. Șeful statului a fost alături de liberali și la mitingul de sâmbăta trecută, de la Iași.

Piața Victoriei s-a umplut ca în vremurile bune, transmițând o imagine de forță, în contrast cu panica din tabăra PSD.

Ludovic Orban și Rareș Bogdan pe scena din Piața Victoriei

Klaus Iohannis: „Infractorii s-au cocoțat în vârful statului”

 • „Sunt impresionat, sunteți mulți. Văd oameni din Moldova, văd oameni din Oltenia, văd pe mulți din Muntenia, văd pe mulți din Dobrogea, văd pe mulți din Transilvania și din Banat. Ați venit la această întâlnire, dragi români din toată țară, și vă spun: Bună ziua, România!”
 • „Ne-am întâlnit azi fiindcă vin alegerile. Avem europarlamentare și referendum. Apreciez întreaga echipă din spatele meu, cea mai tare echipă, cu cei mai buni candidați. Sunt convins că ei vor câștiga alegerile împreună cu voi”.
 • „Săptămâna trecută am adus Europa în România. Să fi văzut fețele liderilor europeni când românii i-au salutat”.
 • „Locul României și locul românilor este în Europa. Europa este România și România este Europa. Noi toți suntem europeni”.
 • „Știți cine nu a fost la Sibiu și cine nu contează în Europa? În Europa nu contează PSD, fiindcă au dovedit că nu sunt în stare de nimic”.
 • „Mandatul PSD se apropie de sfârșit și sper că sfârșitul va veni foarte repede. Îi întreb: unde sunt spitalele promise? Zero! Unde sunt autostrăzile promise? Zero! Unde este bunăstarea promisă? Zero! Ah, mă scuzați: la ei, ei au început să-și rezolve problemele”. (Mulțimea scandează: „Hoții, hoții!”)
 • „PSD a venit la guvernare nu să rezolve problemel românilor, PSD este interesat să-i fie bine lui Dragnea”. (Mulțimea huiduie și scandează: „PSD, ciuma roșie!”).
 • „Și atunci avem o explicație simplă pentru ce a făcut și ce face PSD. Ei de la început nu au vrut să dezvolte România, nu-i interesează românii, nu-i interesează România”.
 • „Lucrează de doi ani și jumătate ca să îngenuncheze justiția românească. Doar pentru asta au lucrat de doi ani și jumătate. Așa ceva nu se poate”. (Mulțimea scandează: „Justiție, justiție!”)
 • „Noi toți vom plăti pentru această guvernare PSD-istă eșuată”. (Mulțimea scandează: „Hoții, hoții”)
 • „S-au cocoțat în vârful statului infractorii. Rușine!”
 • „Fiindcă așa nu se mai poate, vă chem eu, președintele României, la vot, la referendum”.
 • „Români, vă întreb aici, în Piața Vioctoriei: sunteți de acord cu interzicerea amnistiei și grațierii pentru corupți? Daaaaa! Sunteți de acord cu interzicerea ordonanțelor de urgență în domeniul justiției și al politicii penale? Daaaaa! Atunci, dragii mei, la vot!”
 • „Eliberați România! Vă aștept pe toți la vot pe 26 mai! Pentru România, pentru viitorul României, la vot!”

Ludovic Orban: „În calea furtunilor pornite de Ciuma Roșie”

 • „Avem misiunea sfântă de a finaliza Revoluția, la 30 de ani de la căderea comunismului”.
 • „Alături de noi este cel care stă ca un stejar în calea furtunilor pornite de Ciuma Roșie, care apără democrația și statului european al României: președintele României, Klaus Iohannis!”

Rareș Bogdan: „Vinovații pentru 10 august vor plăti!”

 • „A venit vremea să eliberăm România de neobolșevicii lui Dragnea!”
 • „Sunt aproape 60.000 de oameni în Piața Victoriei din București”.
 • „România nu mai vrea PSD. Singura forță capabilă să-l învingă pe Liviu Dragnea și pe infractorii lui este PNL”.
 • „Am ales un loc-cheie pentru democrația europeană, un loc extrem de important pentru rezistența românească din ultimii doi ani și jumătate – Piața Victoriei. De aici vom porni șirul victoriilor liberale, șirul victoriilor care vor reda România către oamenii cinstiți”.
 • „România nu este a lui Liviu Dragnea, nu este a lui Dăncilă, nu este a lui Carmen Dan. Este a celor care își educă copiii în spiritul dreptății”.
 • „De doi ani și jumătate, socialiștii lui Dragnea se ocupă doar de drepturile infractorilor. Au abandonat oamenii cinstiți și ne explică cât de rău o duc infractorii. Au eliberat mai devreme din închisori 16.200 de infractori, printre care 2.200 de criminali, 800 violatori și 260 de traficanți de copii. În democrație, hoții stau la pușcărie!”
 • „Ieri, trei șefi ai Jandarmeriei au sunat pentru a-și cere scuze. Au spus că nu vor răul oamenilor și că le e rușine de șeful Jandarmeriei din Mureș și de șeful Jandarmeriei din Topoloveni”.
 • „Vă spun de aici, din acest loc, unde peste 100.000 de oameni au fost gazați și bătuți pe 10 august: vinovații, în frunte cu Carmen Dan, vor plăti! Va veni clipa dreptății pentru ce au făcut pe 10 august aici!”
 • „Vrem ca pensiile speciale să fie tăiate”.
 • „Nu pot ei fura cât puteți voi vota! Să nu uitați să iubiți România în fiecare zi și să credeți în forța PNL!”

Robert Sighiartău, secretar general al PNL, coordonatorul campaniei liberale la europarlamentare: „Aceste alegeri nu sunt simple alegeri europarlamentare, au semnificație deosebită. Vor influența toate alegerile care urmează de acum încolo”.

Raluca Turcan, prim-vicepreședinte PNL: „Românii nu sunt hoți, sunt un popor cinstit. România va vota Klaus Iohannis și Partidul Liberal. Avem nevoie ca decizia politică majoră să fie luată de oameni politici dedicați interesului celor mulți. PNL are soluții reale, nu vorbe-n vânt. Un vot usturător cu da la referendum va fi cea mai usturătoare moțiun de cenzură populară”.

Siegfried Mureșan, europarlamentar, purtător de cuvânt al PPE: „Vreți justiție? Vreți dreptate? Vreți stat de drept? Atunci pe 26 mai trebuie să ieșim la referendum și să spunem ”Da” la ambele întrebări!”

Mircea Hava, primar Alba Iulia, candidat la europarlamentare: „Pe 26 mai veți avea trei ștampile, trei buletine. Cu fiecare puteți să zdrobiți un trandafir. Ca să aducem bani europeni trebuie să avem acolo oameni care să știe să facă acordul dintre ce vrea Europa și ce vrem noi”.

Florin Cîțu, senator: „Este doar primul pas pe care îl facem pe 26 mai. În decembrie 2020 trebuie să încheiem acest drum, să facem România liberală pentru copii noștri. PNL trimite o echipă cu adevărat europeană, cu scopul de a arăta că România este o țară care se îndreaptă spre vest, nu spre Rusia”.

Cristian Bușoi, europarlamentar: „26 mai trebuie să fie începutul sfârșitului pentru PSD și începutul unei guvernări responsabile pentru această țară. UE nu este perfectă, dar dă bani României pentru dezvoltare și dă românilor libertatea de a trăi și a munci oriunde pe acest minunat continent. PSD latră la Uniunea Europeană și pretinde că apără România de UE, în condițiile în care România trebuie apărată de PSD”. (Surse: G4Media.ro, Hotnews.ro)

Lista candidaților PNL (primii12)

1. Rareș Bogdan, fost jurnalist Realitatea TV

2. Mircea Hava, primar Alba Iulia

3. Siegfried Mureșan, europarlamentar

4. Daniel Buda, europarlamentar

5. Adina Vălean, europarlamentar

6. Vasile Blaga, fost co-președinte PNL, fost președinte PDL

7. Dan Motreanu, fost deputat, fost secretar general PNL

8. Gheorghe Falcă, primar Arad

9. Cristian Bușoi, europarlamentar

10. Marian Jean Marinescu, europarlamentar

11. Vlad Nistor, profesor, istoric

12. Mihai Țurcanu, europarlamentar.

CITIȚI ȘI:

VIDEO. Aurica Cobuz, primărița PSD care scoate pantoful și-ți dă cu el în cap. „Măi, tu chiar vrei bătaie!”

3 COMENTARII

 1. Votați cu PNL , romani sau cu PSD , ambele partide au făcut praf economia României și acum ne vorbesc de parca ar fi profesori la catedra!
  Niște ticăloși ordinari care au vândut [email protected], pădurile, otelul, aluminiu, industria prelucrătoare SU vin acum ne vând niște gogoși învelite in poleiala!!!!
  Ăștia ar vinde-o și pe mama lor de ticăloși ordinari ce sunt!!!

 2. Imnul e oribil, atat ca melodie cat si ca text! M-asteptam la ceva mai serios, mai profesionist. Asta ne apropie de manelism. Pur si simplu nu-mi place, eu unul nu vreau sa-l mai aud, sunt deceptionat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here