Jandarmii au adus tunul cu apă! Vor să ne răcorească? Lecţiile lui 10 august

0
1177

Protestul din faţa Guvernului României vrea să rememoreze evenimentele din 10 august 2018, atunci când forţele de ordine au atacat disproporţionat şi inutil o populaţie paşnică venită să protesteze la mitingul Diasporei anti-PSD&ALDE.

Sâmbătă, 10 august 2019. Căldură mare, sufocantă, în Piaţa Victoriei. Atmosferă de calm şi frustrare. A trecut exact un an de la represiunea pusă la cale de puterea politică de la Bucureşti şi nu există încă niciun vinovat.

Bogdan Licu

Dosarul cu peste 800 de plângeri penale trenează şi recent a mai primit o lovitură: procurorul general interimar Bogdan Licu l-a mutat de la Parchetul Militar la DIICOT, făcând jocul guvernării actuale, care a invocat o fantasmagorică „lovitură de stat”. Acesta a fost motivul oficial pentru „conexarea” acuzaţiilor, astfel ca ancheta să le fie luată procurorilor militari.

E adevărat că nici ei nu s-au mişcat prea repede, dar acum cazul se complică şi mai mult, se reface ancheta, probe noi, acuzaţii noi, ca să ce? Să pierdem timp cu invenţia „loviturii de stat”, aruncată pe piaţă de Dragnea şi Dăncilă tocmai ca să frâneze investigaţiile!

Ce-au înţeles jandarmii din 10 august?

Mitingul de azi nu va fi nicidecum de amploarea celui de anul trecut. Şi cu siguranţă ameninţările unor Oprişan&co. nu vor mai produce atacuri de teapa celor din 10 august 2018.

Jandarmii au anunţat încă de dimineaţă că vor avea grijă să asigure o atmosferă paşnică, astfel încât eventualii provocatori să nu mai fie motiv de atac la adresa manifestanţilor paşnici, ci să fie extraşi aşa cum se întâmplă în toate ţările civilizate.

Cu toate acestea, reporterii Realitatea TV au surprins imagini cu arsenalul pregătit de forţele de ordine pe străzile adiacente Pieţei. Ce a bătut la ochi a fost aducerea tunului cu apă, a cărui prezenţa poate fi explicată eventual doar prin dorinţa de a mai răcori lumea din Piaţă într-o atmosferă caniculară.

Mitingurile anti-PSD&ALDE, oaze de bucurie şi pacifism

Altfel, ce motiv serios ai să aduci astfel de maşini de luptă? Diaspora şi România #Rezist au fraternizat mereu la mitinguri sub lozinca nescrisă a pacifismului. Toate manifestaţiile anti-PSD&ALDE din 2017 încoace, de când Dragnea şi Tăriceanu au pornit asaltul la statul de drept şi la justiţia independentă, au fost modele de comportament public. Au fost veritabile oaze de creativitate şi de civism, mediatizate laudativ pe toate meridianele lumii.

Mai ţineţi minte strigătul disperat al unui tânăr #Rezist „Nu aşaaaa, nu aşaaaa!”? Ce făcea el? Încerca din toate puterile să-l oprească pe un violent, care lovea în neştire jandarmii special pentru a-i provoca. Tânărul acela era modelul pieţei, unul dintre ele. Expresia non-violenţei. Asta e Piaţa, aşa e România ne-PSD&ALDE!

Poate e de la caniculă…

Prin urmare, dacă şefii Jandarmeriei de azi (unii, aceiaşi cu cei de ieri) ar fi înţeles psihologia de grup a manifestanţilor antiguvernamentali, şi-ar fi dat seama că aducerea unui tun cu apă în zonă nu este deloc o idee inteligentă.

Dimpotrivă, e una care pune gaz pe foc şi le permite violenţilor de serviciu, infiltraţi printre manifestanţii paşnici, să se considere „victime preventive” ale jandarmilor şi să riposteze.

Nu se va întâmpla însă asta, pe 10 august 2019. Pentru că 10 august 2018 a fost detonatorul care a aruncat răul politic în aer, prin suferinţele îndurate de cei care se aflau acum un an sub tirul tunurilor cu apă, al gazelor şi al bastoanelor.

Atât de mare a fost răul acela încât un rău similar pe viitor a fost deja dezamorsat prin consumarea acelor orori de anul trecut.

Dar jandarmii au încă lecţii de învăţat. Iar unii dintre ei, complicii celor care au dat ordinele criminale din 10 august 2018, trebuie să şi plătească. Mai devreme sau mai târziu. C-aşa-i în democraţie.

https://www.facebook.com/portalul.realitatea.net/videos/470076040497805/?t=0

Donați AICI pentru a susține proiectul ZIARISTII.COM!

CITIŢI ŞI:

Contribuția lui Carmen Dan la tragedia Alexandrei. E vinovată de 7 ori

Monstrul din Caracal ascunde multe alte grozăvii. E bănuit că a omorât cel puțin cinci fete. Noi detalii din anchetă

Guvernul a întocmit un raport imbecil. Vei fi salvat doar dacă suni la 112, nu și dacă-ți suni mama de pe cartelă prepay!

Monstrul din Caracal stoca filme porno în calculator

Președintele Parlamentului European: „Să auzi vocea Alexandrei, care cere zadarnic ajutor, îngrozește întreaga Europă”

Avocatul lui Dragnea, al PSD și al familiei Luizei își făcea selfie la „casa groazei”! Procurorii DIICOT l-au dat afară

Diabolic! Avocatul lui Dragnea a fost trimis „să lupte” cu monstrul din Caracal, ca să acopere complicitățile dintre PSD și interlopi

Misterul celor trei telefoane a fost dezlegat. De ce le-a lăsat monstrul din Caracal în camera Alexandrei

Profilul bestiei din Caracal: „un sociopat sadic, cu IQ redus; a aplicat «tehnica de vultur»; poate fi numit «monstru»”

Ultima noapte a Alexandrei. Monstrul a violat-o și a dormit în pat. Fata a dormit pe jos, legată de pat cu sfoară pentru baloți

Monstrul către anchetatori: „Hai, că v-am plimbat toată săptămâna. Vă arăt unde am aruncat-o pe Luiza”. A invocat „liniștea sufletului” său!

Se confirmă scenariul macabru: monstrul a ars-o și pe Luiza în același cazan. Cenușa și oasele nearse complet le-a aruncat la marginea pădurii, aproape de „casa groazei”

Amenințări pentru prietena Luizei: „Îi iau capu’ și îl pun în poarta liceului! Să umble cu lumânarea după ea!”. Poliția doarme

Ce bine că ne dai voie să protestăm pe 10 august, „Unchiule”! Îți mulțumim, JEGULE!

„Misiunea specială” a jandarmilor din Craiova, pentru care au refuzat s-o salveze pe Alexandra: mitingul din 10 august!

Votați PSD! Votați monstrul din Caracal!

VIDEO. Băsescu către Lazarus: „Faci jocuri politice, derbedeule! Ești prea mărunt pentru subiectul ăsta”

După ce a omorât-o pe Alexandra, monstrul s-a dus în oraș să cumpere pastile de carbid, ca s-o incinereze

Până și Cumpănașu, omul PSD, insinuează că Paul Stănescu și „Ciordache” sunt pe mână cu interlopii din Caracal!

Bunicul Luizei: „Să vină Iordache! Să vină toți politicienii care au făcut legi pentru criminali! Au dat legi să scape niște nemernici din pușcărie!”

Cadavrul Alexandrei a ars în 5-6 ore. Monstrul a folosit vaselină și carbid, obținând temperatura de 1.000 de grade

DOCUMENT. Iată cine a ucis-o pe Alexandra! PSD și ALDE au scos din pușcării 3.592 de „Gheorghe Dincă” în 20 de luni

Contribuția primarului PSD din Caracal la tragedia Alexandrei: a cumpărat 48 de camere de supraveghere, dar nu le-a montat

Interlopii din Caracal, protejați de Poliție, aduc voturi pentru PSD. Verigile-cheie: Paul Stănescu și Dan Ciocan

Alexandra putea fi salvată în 40 de minute. Era atât de simplu! Dar polițiștii de la 112 nu i-au pus întrebarea salvatoare

Am dezlegat misterul! Alexandra la 112: ora 11.05 – „A venit, a venit, a venit!”; ora 11.51: „Vine, vine!”. Acum știm cine „a venit”!

RECONSTITUIRE. Alexandra cerea ajutor, iar șeful Poliției Olt și-a continuat cheful cu somon, fripturi și șampanie

Șeful Poliției Olt a avut mai mult încredere într-un lider interlop din Caracal decât în DOS sau STS, instituții ale statului!

„Cazul Alexandra” decimează Guvernul PSD-ALDE. Al doilea ministru plecat în 3 zile. Motivul: o declarație tembelă

VIDEO. Monstrul a mințit-o pe Alexandra: nu s-a dus la farmacie, ci la Craiova. A luat o cartelă și a sunat-o pe mama fetei

Șeful Poliției Caracal e premiat cu pensionarea la 51 de ani! Ca să ia 12.000 de lei pe lună, a fost demis doar din vorbe

Un criminolog analizează apelurile Alexandrei la 112. „O fată de 15 ani, răpită, violată şi bătută, e tratată cu o răceală dezarmantă”

Monstrul din Caracal și-a legat soția în lanțuri. Tatăl lui s-a spânzurat, iar fiica lui are un fond de vânătoare

Curtea Constituţională Criminală. La cererea lui Ciorbea, CCR a respins legea care obliga posesorii de cartele pre-pay să-şi dea datele personale. Monstrul din Caracal folosea cartele

Oltul, Sicilia României. Mafia PSD Olt care a condamnat-o pe Alexandra: Iordache – Vâlcov – Stănescu – Ciocan

Ghinionul teribil al Alexandrei: n-a ajuns la noptiera în care se afla buletinul expirat al soției monstrului! Ar fi putut da adresa exactă la 112

EXCLUSIV. „Monstrul va fi găsit mort în celulă. Săpaţi mai adânc, până la Ciordache! Alexandra n-a fost salvată din cauză că poliţiştii s-au temut să nu dea peste o reţea cu ramificaţii la vârful PSD”

STENOGRAME. Apelurile Alexandrei la 112. Dialoguri dureroase. Disperarea fetei e tratată de polițiști cu ironii criminale

AUDIO. Vocea îngerului. O auzi pe Alexandra și îți vine să-i sari cumva în ajutor. Doar polițiștii de la 112 au fost de piatră…

Încă un indiciu vital ratat de Poliție: telefonul dat de ucigaș mamei Alexandrei, cu o oră și jumătate înainte de a-i omorî fata

Presimțire sumbră a Alexandrei? Mesaj cu 5 zile înainte de a fi răpită: „S-a zis cu mine”. Pasărea străpunsă de suliță

Al doilea monstru din Caracal

VIDEO. Băsescu: „Doar Ministerul de Interne și SRI au echipamente cu care o puteau localiza cu precizie pe Alexandra”

PSD-ule, uită-te-n oglindă: tu ești monstrul din Caracal!

CCR confirmă: PSD și ALDE au modificat Codurile penale pentru infractori precum monstrul din Caracal

Paradox dureros: telefoanele date de Alexandra la 112 i-au grăbit moartea. Fata a fost ucisă la scurt timp, joi la prânz

Boule-cu-epoleți, Luiza nu fugise cu Făt-Frumos! O răpise Monstrul, o violase și omorâse, o arsese în butoiul de tablă!

Monstrul din Caracal scapă mai devreme cu ajutorul PSD-ALDE! Chiar dacă va fi condamnat pe viaţă, va beneficia de legea penală mai favorabilă

„Tatăl ucidea cai, el câini. Îi plăcea să-i vadă cum se chinuie”. Mărturii despre viaţa monstrului din Caracal

Amănuntul care-i înfundă definitiv pe polițiști: Alexandra le-a dat numărul de telefon al monstrului. De ce nu l-au folosit pentru identificare?

GALERIE FOTO. Ea e Alexandra, fata zâmbitoare din Ansamblul „Dor de Romanați” din Caracal

Alexandra e o eroină. Curajul ei a salvat de la moarte alte fete. Fără telefoanele ei la 112, monstrul din Caracal n-ar fi fost prins

Procurorii acuză: scoaterea din joc a SRI, prin decizia CCR, a făcut imposibilă localizarea exactă a Alexandrei

* Doi criminali: monstrul din Caracal și statul român. O fată de 15 ani a fost răpită ieri și găsită tranșată azi, deși a sunat la 112

DEZVĂLUIRI. După 10 august 2018, coordonatoarea diversiunii „Jandarmerița paralizată” a fost Alessandra Stoicescu

Dăncilă, ticăloasă ca Dragnea: „10 august seamănă cu o lovitură de stat”. CTP: „Este o zicere pentru pitecantropi”

AUDIO. Baronul Oprișan spune că protestatarii anti-PSD ar putea fi bătuți din nou, pe 10 august, în Piața Victoriei!

„Reforma” PSD e o oroare: găzarul Cucoș – șef la Jandarmeria Capitalei, pensionarul special Pelmuș – jupân la Interne!

Schimbări precipitate înainte de 10 august: patru demiteri în Ministerul de Interne. Au plecat și adjuncții lui Carmen Dan

„Războiul” Dragnea – PSD e o farsă! Miza: schimbarea etichetei de „partidul lui Dragnea” cu cea de „partid anti-Dragnea”

Dăncilă nu-și poate depăși nivelul de tută. Propunerile ei pentru comisar european: Dan Nica și Rovana Plumb

După bâlbâieli nesfârșite, s-a decis: școala începe luni, 9 septembrie. Programul semestrelor și al vacanțelor

Barometrul IMAS pe partide: PNL și USR se bat pentru primul loc, PSD e prăbușit sub 20%

Sondaj IMAS pentru prezidențiale: Iohannis 41,7%, Barna+Cioloș 19,8%, Tăriceanu 13,8%, Ponta 12,9%, Dăncilă 7,5%

Dreptatea socială adusă de PSD: îi plătim pensie de peste 15.000 de euro pe lună unui fost procuror comunist

Fiica bulibaşei loveşte din nou, din Guvern. Acum, antisemit, cu „Iohannis = Hitler”. Statul român, penetrat de clanuri la vârful lui

„Adio, țară de căcat!” Bătut în fața casei sale, umilit de „112”, batjocorit la spital, scriitorul Gabriel Bota va părăsi România

FOTO-VIDEO. Un zâmbet larg de peste Ocean. Sorina a scăpat de spaimele unei Românii care-și terorizează copiii

Au încercat să blocheze plecarea Sorinei la 5 dimineața, în aeroport! Soții Săcărin au fost hăituiți până la frontieră. Din cauza șicanelor, copila a pierdut primul avion din viața ei

Sorina, victima unor escroci emoționali. Au speriat-o cu bau-baul părinților de adopție, deși erau plătiți s-o integreze în familia acestora

Cristoiu: la arestarea lui Dragnea „și-au dat mâna forțe greu de imaginat, interne și externe, ca la debarcarea lui Ceaușescu”

Fenomenul ZIARISTII.COM: peste 3 milioane de cititori, peste 18 milioane de citiri în 6 luni. Mulțumim!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.