Radu Moraru, amendat pentru fantasmele cu teste anti-Covid prin „bețișoare băgate în fund”. „Vor să ia teste din anus. E sodomizare!”

3
1353
Gabriela Calițescu + Radu Moraru = conspirații, minciuni și amenzi

Două emisiuni de la începutul anului au adus postului Nașul TV – portavocea conspiraţionismului anti-vaccinare – încă o amendă consistentă: 20.000 de lei. Bazaconiile spuse de o avocată, Mariana Ioana Alexandru, și de însuși Radu Moraru au făcut-o pe o membră a CNA să exclame: „Au fost nişte afirmaţii groteşti!”.

Pentru emisiunile din 20 ianuarie și 1 februarie, Naşul TV a fost amendat cu 20.000 de lei. Propunerea a venit din partea lui Valentin Jucan şi a fost votată în unanimitate de membrii Consiliului Național al Audiovizualului (CNA).

Emisiunea în care s-au spus grozăviile: „Să vorbim despre tine”, moderatoare Gabriela Caliţescu – personaj incapabil facă diferența între adevăr și minciună, între bine și rău, între rațiune și nebunie. În modestia ei intelectuală, Gabriela Calițescu nu e capabilă să-și dea seama când vreun invitat spune minciuni grosolane sau aberații monumentale. De altfel, de 16 luni, de când a început pandemia, moderatoarea a aprobat cu docilitate toate gogomăniile vomitate de Radu Moraru în emisiunea ei, unele de natură psihiatrică. Iar „Nașul”, versat în paranoia lui, a făcut-o adeptă Q-Anon și a convins-o să nu se vaccineze, ca să nu-i bage Bill Gates cipu’! :)))

Pe 1 februarie 2021, Gabriela Calițescu s-a înspăimântat când i-a spus Radu Moraru, prin telefon, că o să-i bage Oculta Mondială un bețișor în fund, ca să-i facă test Covid. Nu în gură, nu în nas, ci în fund! Au început în China, ajung ei și în România!

Concluzia Dorinei Rusu, membru CNA, consemnată de Paginademedia.ro: „Au fost nişte afirmaţii groteşti!”.

Naşul TV se află la a doua amendă din 2021. Postul a primit o sancţiune de 15.000 de lei în februarie 2021 – tot pentru conspiraţii anti-vacciniste. Anul trecut, Nașul TV a fost una dintre cele mai amendate televiziuni, deși – fiind una marginală, de impact minor, fără audiență măsurată – nu e monitorizată permanent, ci doar pe baza unor sesizări.

Ce a constatat monitorizarea CNA despre emisiunea din 1 februarie, de la Nașul TV

„Acuma vor să ia teste din anus. E sodomizare!”

„Radu Moraru susţine că are informaţii despre noul mod de testare pentru Covid, respectiv recoltarea de probe din anus.

Radu Moraru: «Încep cu o primă precizare, şi asta trebuie să o decupaţi ce spun acuma, că am primit informaţia după emisiune. N-am apucat să o dau şi e de urgenţă maximă. Fauci, acest criminal nenorocit pe care Trump l-a ţinut în orb acolo, de fapt, să poată să ţină sub control toată mafia pharma.

Dar să nu-mi uit ideea. Industria pharma face un pas înapoi. Deja o companie mare, Merk, a anunţat că nu mai produce vaccinul, că există alte tratamente ieftine şi mult mai credibile şi mai solide, Pfizer-ul zice că trebuie să întârzie un pic livrarea, AstraZeneca – nu ştiu, li s-au stricat frigiderele şi au probleme.

Dar de ce au probleme? Că se adevereşte ce am spus eu acum două săptămâni, că serverele din Elveţia ale industriei pharma au ajuns în mâinile armatei americane şi acolo s-au aflat foarte multe lucruri. Aşa că o să fie un fel de pas înapoi în industria pharma».

Radu Moraru: «Dar trebuie să ajung la partea cea mai grea. Fauci a fost implicat în toate nenorocirile legate de vaccinări, inclusiv la SIDA. Toate bolile – şi la Ebola, şi la SIDA… Fauci era tot timpul acolo, pentru că el este omul al acestei mafii internaţionale. Şi v-am arătat astăzi, am dat şi un video, nu ştiu dacă l-aţi văzut, în care acuma vor să ia teste din anus. Deci, adulţi, bătrâni…»

Radu Moraru: «E o sodomizare! Da, da, da. Răducu, arătaţi filmuleţul, să nu credeţi că glumesc. E o sodomizare, ăsta este sensul».

„Sute de milioane de oameni îşi dau jos chloţii şi aşteaptă să le bage cineva băţul în fund”

Radu Moraru: «Gabriela, ascultaţi-mă puţin! Ei acuma, văzând cum au prostit omenirea să poarte hârtie igienică la gură…»

Gabriela Caliţescu: «Prin purtarea măştii? Da».

Radu Moraru: «… care îi salvează de virusul ucigaş. Să determine o omenire întreagă că o bucată de pânză la gură sau o bucată de hârtie igienică la gură te salvează de un virus ucigaş…»

Gabriela Caliţescu: «Păi, cu ce ne-a salvat? Cu ce ne-a salvat, pentru că aveam mai puţine cazuri înainte de masca obligatorie».

Radu Moraru: «… să termin ideea, ca să înţeleagă oamenii. Din moment ce au putut păcăli în asemenea hal omenirea, acuma păcălesc omenirea că, dacă îţi bagă ăştia un băţ în fund, îţi detectează acolo coronavirusul şi îţi dau tratamentul corect. Şi o să vezi cum, probabil, sute de milioane de oameni îşi dau jos chloţii şi aşteaptă să le bage cineva băţul în fund. Atenţie! Că informaţia pe care v-o dau acuma este bombă şi am primit-o după emisiunea mea».

„Anusul este foarte sensibil. Acolo, dacă bagi un virus, e jale mare”

Radu Moraru: «Deci, anusul este foarte sensibil. Acolo, dacă bagi un virus, e jale mare. Produci un deranj uriaş. Şi eu nu degeaba v-am zis de Fauci cu SIDA. Eu am avut mai multe cercetări aşa, de-a lungul timpului, ca ziarist, şi am cercetat un pic cum au făcut ei atunci treaba pe homosexuali. Pentru că absorbţia în colon – şi asta o ştie orice doctor, orice asistentă, orice brancardier – absorbţia în colon este foarte mare, poate cu cea mai mare forţă pentru tot organismul.

Şi, dacă beţişorul ăla conţine ceva, atunci chiar vom avea pandemie. Iar beţioare infestate, preinfestate cu coronavirus am întâlnit când făceam investigaţii în Canada, chiar într-o regiune apropiată de Montreal. 6.000 de teste preinfestate. În alte ţări s-au găsit; de asemenea, şi în America s-au găsit».

„Nu vorbim numai de partea de sodomizare, care e îngrozitoare”

Radu Moraru: «Deci, voi vă daţi seama că se poate introduce în anusul fiecărei persoane, copil, adult ceva, un virus? Nu vorbim numai de partea de sodomizare, care e îngrozitoare, da? Dar, gândiţi-vă că, dacă acolo se introduce ceva greşit, atuncea va fi jale. Şi acuma nu vreau să spun mai multe, vreau să trag un semnal de alarmă, pentru că e prea ştiinţific să vorbim despre cum s-a făcut SIDA şi cum au gândit ăştia că… să se întâmple…»”

„Dacă v-aţi înţepat acum, fiţi convinşi că aţi incubat nu ştim ce, care se va manifesta şi peste ani”

Avocata Marina Ioana Alexandru, în emisiunea din 20 ianuarie: „Ca să revenim la acest vaccin, este… ceea ce oamenii nu realizează, este că el este în fază de experiment, noi suntem cobai… cei care se duc şi fac cozi interminabile şi care – aoleu, vai de mine -, din varii motive şi aşa… Dragilor, aţi decis pentru voi înşivă să fiţi nişte cobai! Și dacă v-aţi înţepat acum şi nu aţi avut nicio reacție nici pe loc, nici în 5 minute, nici în 5 ore, nici în 5 zile, fiţi convinşi că aţi incubat nu ştim ce, care se va manifesta şi peste ani…”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Adio, Radu Moraru! Să fii iubit… de medici, că ai mare nevoie! Gânduri la despărțirea de Nașul TV

* Radu Moraru: „Aș vrea să-i agăț în cârlig pe preoții trădători care-i îndeamnă pe oameni să se vaccineze” / „S-ar putea să nu mă mai vedeți niciodată, în nicio emisiune!”

Radu Moraru, delirant: La vaccinare, „globaliștii” îți bagă „ceva” periculos, apoi te șantajează ca să-ți dea „antidotul”!

Radu Moraru vrea să se unească urgent cu Șoșoacă și George Simion, să adune pe Nașul TV toate forțele rusofile, anarhiste. Cică o așa dictatură n-a fost nici sub Ceaușescu!

Radu Moraru zice că tot Trump e președintele SUA, cu ajutorul Armatei! „«Bideu» va fi arestat pentru trădare de țară. Îl mint unii că e președinte”

Radu Moraru salvează planeta: „Luni le trimit soluția la Air Canada, să nu dea afară 20.000 de oameni. Și celorlalte companii…”

VIDEO. Radu Moraru, delirant: „«Iohannis, ai coronavirus? Ia, întinde-te pe pat, să-ți pun ventilatoru’-n nas!». Și l-am omorât”

VIDEO. Radu Moraru către români: „Sunteți fraieri și proști! De ce-ați fost la vot?! De azi, eu sunt adevăratul președinte al României. Voi fi coșmarul lui Iohannis! El e mai prost decât Dăncilă”

3 COMENTARII

  1. Credem că începem să înțelegem ce s-a întâmplat cu FOSTUL (!!!) ziarist R.M…., ce-a pățit de S-A TÂMPIT în asemenea hal…, de la ce i se trage boala-de-creieri: l-auuu… sodomizat extratereștrii, cu bețișoare…, multe, foarte multeeee beșișoareee!!!!!!!!!!!!!!!

      • Dacă nu l-au dezonorat/rușinat „omuleții-verzi”…, atuuuunci… tre’ să fi fost L.G.B.T.-iștii „progresiști”-„ocultiști”, care-au pus ochii pe el de „frumușeață” ce s-a făcut de când își ascunde fața cu/după… ochelari-de-eclipsă!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.