DOCUMENT. Militarii ruși morți în Ucraina trebuie aruncați în gropi comune din Belarus! Semnat: adjunctul ministrului Apărării din Rusia

2
11751
Vladimir Putin, "patronul" întregii mizerii. Semnatarul sinistrului document este un lacheu al său

Armata ucraineană a pus mâna pe un document rusesc monstruos, provenind de la Forțele Armate ale Federației Ruse. În el se specifică foarte clar că, începând cu data de 1 martie, toți militarii ruși uciși pe front trebuie deposedați de actele personale, ridicați de pe câmp pe timp de noapte și înmormântați în gropi comune pe teritoriul Republicii Belarus!

Informația a fost postată pe Facebook de Comandamentul operațional Nord din cadrul Forțelor Armate ale Ucrainei și preluată de site-ul nv.ua, care precizează: „Tot ce trebuie să știți despre atitudinea inamicului față de soldații săi. În timp ce soldații ucraineni morți sunt escortați în ultima lor călătorie ca eroi și își onorează memoria”.

Documentul criminal, semnat de Aleksei Krivoruciko (46 de ani), adjunctul ministrului Apărării Federației Ruse (Serghei Șoigu), la ordinul sceleratului Vladimir Putin, aduce aminte de gropile comune organizate în perioada celui de-al doilea război mondial de Germania nazistă a lui Hitler, precum și de URSS-ul lui Stalin.

Ministrul adjunct Krivoruciko se adresează tuturor comandanților armatei ruse implicați în invazie, ordonându-le să execute întocmai și fără comentarii ordinul emis de el. Sunt menționate „luarea măsurilor de evacuare a cadavrelor din Ucraina”, dar și „asigurarea transportului ascuns al morților până la punctul de dislocare permanentă”. Iar în cazul în care „cadavrele nu pot fi evacuate”, ele „trebuie distruse pe loc”.

Decizia lui Krivruciko vine după ce armata ucraineană a făcut public numărul foarte mare de militari ruși uciși pe front.

DOCUMENT: Pagina 1

DOCUMENT: Pagina 2

Pe 4 martie, Direcția Principală de Informații a Ministerului Apărării din Ucraina a raportat că divizii întregi din cadrul armatei ruse, lichidate în timpul luptelor pentru aeroportul Gostomel din regiunea Kiev, nu dețineau jetoane și documente – doar certificate de vaccinare și cărți medicale goale.

Semntarul documentului se află pe lista de sancțiuni a UE pentru otrăvirea lui Navalnîi. Până în 2020 a deținut fabricile de arme Kalașnikov

Ministrul adjunct al Apărării din Rusia, Aleksei Krivoruciko, cel care semnează documentul oribil de mai sus, se numără printre oficialii ruși de rang înalt aflaţi pe lista cu sancţiuni a Uniunii Europene pentru otrăvirea opozantului rus Aleksei Navalnîi, un critic al Kremlinului.

Aleksei Krivoruciko este adjunctul ministrului Apărării din Rusia, Serghei Șoigu (66 de ani), unul dintre cei mai apropiați colaboratori ai dictatorului Vladimir Putin (69 de ani). De altfel, Șoigu se numără printre puținii politicieni pe care Putin îi acceptă ca parteneri de vânătoare.

Până în 2020, Aleksei Krivoruciko (care avea atunci 44 de ani și era tot ministru adjunct al Apărării) a deținut pachetul pachetul majoritar al fabricantului rusesc de arme Kalaşnikov: 75% minus o acțiune. El i-a vândut această participație unui fost ministru adjunct al Transporturilor (2017-2018), Alan Lușnikov.

Această tranzacție a fost ordonată de Putin după ce Krivoruciko a intrat pe lista oficialilor ruși sancționați pentru otrăvirea lui Navalnîi.

Conglomeratul militaro-industrial de stat Rostec deţine restul de 25% plus o acţiune la producătorul de arme Kalaşnikov.

Fabricantul de arme rusesc se află sub incidenţa sancţiunilor SUA încă din 2014, ca urmare a anexării de către Moscova a peninsulei ucrainene Crimeea şi a sprijinului acordat de Rusia rebelilor separatişti din Donbass.

Societatea Kalaşnikov asigură 95% din producţia de arme uşoare în Rusia. În ultimii ani, fabricantul şi-a diversificat gama, producând de asemenea armament de înaltă precizie, drone, vedete militare şi civile.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Oligarhul ucrainean Rinat Ahmetov despre fostul său prieten: „Putin e criminal de război, Rusia e țară agresoare!”

* Bancherul ucis în arestul din Kiev se infiltrase în delegația ucraineană, la negocierile cu rușii, deși nu fusese inclus de Zelenski în echipa de negociere!

* Trei tentative eșuate ale lui Putin de a-l asasina pe Zelenski, prin grupul Wagner, cecenii lui Kadârov și armata Rusiei

* VIDEO. Mesaj furios al lui Zelenski către liderii NATO: „Pe noi nu ne cumpărați cu un litru de benzină pentru un litru din sângele nostru!” / „Ați dat undă verde pentru bombardarea orașelor Ucrainei” / „Vor muri oameni, în această noapte, din cauza voastră”

* VIDEO. Deputatul ucrainean pro-rus bătut de un jurnalist în direct, la TV, a fost arestat pentru trădare. El le-ar fi divulgat rușilor pozițiile militarilor ucraineni

* „S-a terminat cu marea armată rusă! Va mai avansa cel mult 2-3 zile. Deja, lângă Kiev îi batem de-or să «zboare» în curând. Aici, în pământul nostru, îi vom îngropa pe toți!”

* „WANTED: MORT SAU VIU”. Recompense pe capul sceleratului Putin, de la un rus exilat în SUA și un ucrainean fugit din Donbass

* Rusia strânge lațul: spre Kiev se îndreaptă 4 coloane, invadatorii au intrat în orașul-cheie Mikolaiv, urmează Odessa. În est, Mariupol e pus la pământ

* Senatoare rusă, fostă consilieră a lui Putin, despre dezastrul armatei în Ucraina: „Din 100 de oameni dintr-o companie, doar 4 au supraviețuit”

* “Nu-i adevărat! Nu e niciun război, Rusia salvează Ucraina de naziști!” Părinții care se uită la televiziunile lui Putin refuză să-și creadă copiii, care le spun că armata lor face masacru în Ucraina

* Coșmarul în care i-a aruncat Putin pe ruși în cea mai neagră săptămână din ultimii 75 de ani. Viața lor a devenit brusc infernală

* Ucrainenii l-au ucis pe generalul rus Suhovețki, decorat de Putin în 2014 pentru ocuparea Crimeei! „O mare pierdere pentru forțele ruse”

* Un primar pro-rus din Ucraina, care a salutat invazia trupelor lui Putin, a fost răpit și împușcat în inimă. „Un trădător mai puțin!”

* Primul oraș-cheie din Ucraina capturat de ruși: Herson. E de mărimea Clujului și se află la vărsarea Niprului în Marea Neagră. Linia frontului se apropie de România: invadatorii pregătesc debarcarea la Odessa

* DOCUMENTE CAPTURATE: Planul secret al Rusiei. Toată Ucraina trebuia ocupată în 15 zile: 20 februarie – 6 martie. Invazia urma a fi lansată în ziua închiderii Olimpiadei de iarnă, dar s-a amânat cu 4 zile

Dictatorul Putin a fugit din Moscova! Stă ascuns într-un buncăr antiatomic din Siberia, la peste 3.000 de kilometri de Kremlin. Nu lasă pe nimeni să se apropie de el, pentru „a nu fi stropit cu ceva”

Tot mai mulți oligarhi ruși îi cer lui Putin să oprească războiul! Presiunea celor 6: Deripaska, Fridman, Tinkov, Tinkovan, Iacobașvili, Râbakov

Un fost președinte al Ucrainei le cere rușilor: „Spânzurați-l pe acest bătrân senil în Piața Roșie, lângă mausoleul lui Lenin!”

* „Putin, «marele apărător al ortodoxiei», a trimis musulmani ceceni să ucidă ortodocși ucraineni”

* Militarii ruși au omorât un preot ucrainean, în regiunea Kiev. „L-au scos din mașină și l-au împușcat”

Un renumit psihiatru i-a pus diagnosticul lui Putin încă din 2018: „Are toate trăsăturile unui sociopat. Mulți teroriști sunt așa”

„În doar 30 de zile de război, Rusia își va cheltui toate rezervele de aur, de 600 de miliarde de dolari”

Instrucțiuni pentru ucraineni: „Dacă inamicul e în pădure, dați foc pădurii! Va crește una nouă pe oasele ocupantului!!!”

Ministrul Apărării din Ucraina: „Acesta va fi sfârșitul unui criminal în serie și violator care-și atacă vecinii!”

Sceleratul Putin amenință Suedia și Finlanda cu „consecinţe militare și politice grave” dacă vor încerca să intre în NATO

VIDEO. Declarația de război a lui Putin. Amenințări demente, posibil nucleare, către aliații Ucrainei „naziste”: „Veți suporta consecințe cum nu ați văzut în istoria voastră! Sper că am fost auzit”

* Au plătit cu viața pentru că s-au opus regimului impus de Putin! Asasini cu sânge rece implicați în diferite crime. „Te vom găsi și în gaură de șarpe”

* Abuz grav al Guvernului: a închis „din greșeală”, timp de 18 ore, un site pro-occidental, pe motiv că ar fi pro-rus! Concluzia: nimeni nu e vinovat

2 COMENTARII

  1. Ucigașul putin ar trebui să tragă și multe alte învățăminte de la ucigașul Stalin care a masacrat peste 20.000 de ofițeri polonezi și i-a îngropat cu excavatorul în pădurea Katin. După care i-au învinovățit pe naziști de masacrarea polonezilor. Acum ,în galeria marilor ucigași ai lumii a intrat și putin zis și crăcănel – botoxatul . Slava rossia,slava mujici încălțați în ciubote boțite și obiele murdare sovietice. Să vină vodka.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here