Declarații oribile ale lui Daniel Pancu, mare admirator al lui Kadârov: „În Cecenia poți să omori femeile oricând! Ei își păstrează niște tradiții, pe care noi le-am pierdut”

5
17539
Daniel Pancu - Ramzan Kadârov

Daniel Pancu (44 de ani), fost fotbalist de echipa națională, a făcut declarații oribile, șocante, într-un interviu acordat site-ului Fanatik.ro. El se declară mare admirator al liderului cecen Ramzan Kadârov (45 de ani), „un lider prin excelență, îl respect enorm”, pe care l-a cunoscut când fostul rapidist a jucat la Terek Groznâi. „Măcelarul” Kadârov e vestit pentru barbariile sale, iar acum a trimis războinici în Ucraina, să lupte de partea Rusiei invadatoare. Pancu se declară încântat și de tradițiile din Cecenia, unde – printre altele – „poți să omori femeile oricând”!

Daniel Pancu a fost legitimat la Terek Groznâi, în Cecenia (republică autonomă în Federația Rusă, situată la nordul Munților Caucaz), timp de un an și jumătate, în perioada 2008-2009. A jucat 33 de meciuri și a marcat 10 goluri.

Pentru echipa națională a României, Pancu a jucat 27 de meciuri și a marcat 9 goluri, în perioada 2001-2005.

Este considerat o emblemă a echipei Rapid București, pentru care a jucat 275 de meciuri și a marcat 94 de goluri, în șase perioade diferite (1997-1999, 2000-2002, 2006, 2008, 2011-2015, 2017-2018).

Perioada Terek Groznâi pare să-l fi influențat extrem de negativ, inspirându-i și acum, după 13-14 ani, afirmații îngrozitoare. Pancu arată o dureroasă lipsă de discernământ și când se referă la liderul cecen Ramzan Kadârov (părând să nu-i pese de metodele sângeroase ale acestuia ori de cauzele murdare pentru care omoară oameni), și când vorbește despre tradițiile poporului cecen („acolo poți să omori femeile oricând”). Ba mai mult, Pancu regretă că „noi nu putem să mai fim niciodată ca ei, am pierdut multe lucruri pe parcurs, suntem foarte departe de ei”!

Îngrozitoare e și lipsa de empatie a lui Daniel Pancu cu tragedia poporului ucrainean. Fostul fotbalist parcă se bucură că un soldat cecen omoară 10 ucraineni – „asta-i paritatea”!

Afirmațiile scandaloase ale lui Daniel Pancu

* „Pentru mine, cecenii sunt un popor exemplu tot timpul! Au naționalismul foarte, foarte mare, dau dovadă de o putere și o forță incredibilă! Își dau viața oricând pentru țara lor. În războiul cecen, un soldat era echivalentul a zece ruși. E același lucru și cu ucrainenii, e aceeași paritate. Așa îți dai seama cu adevărat despre forța și puterea lor.”

* „E un conflict pe viață acolo. Când nu vor mai fi pro-ruși acolo, vor apărea din nou separatiștii și vor fi conduși tot de ruși.”

* „Eu am jucat și în Turcia, unde e la fel, un popor foarte naționalist, dar n-am văzut așa ceva. Nu la nivelul cecenilor. Neam de luptători și naționaliști, fără doar și poate!”

* „Cecenii au războiul în sânge. Eu cred că e echipa la care m-am simțit cel mai bine din punct de vedere al luptătorului. Și la Rapid, și la Beșiktaș m-am simțit extraordinar, dar acolo a fost ceva aparte. Ca spirit de luptă, acolo m-am simțit cel mai bine, pentru că atunci când colegii mei intrau pe teren, era ca la război!”

* „Dacă vezi femeile cecene, o să rămâi surprins. Au gleznele ca unii bărbați! Sunt cu arma în mână pe stradă. Erau permanent gărzi pe străzi.”

* „Ramzan (Kadîrov – n. red.) a venit la putere în 2007, după ce în 2004 l-au aruncat cu tribuna în aer pe tatăl lui, Ahmad, la un meci al lui Terek. Știu că s-a dus în trening și în pantofi la Kremlin, la Putin, și i-a zis că va fi de partea lui.”

* „Și în Turcia am fost invitat de diverși miliardari la prânzuri sau cine de unul singur, dar dintre toți oamenii puternici pe care i-am întâlnit în viața mea, Ramzan m-a impresionat cel mai mult! E născut lider, e un luptător prin excelență.”

* „Am o amintire foarte puternică legată de el. Înainte de o întâlnire cu Putin în Rusia, lui Putin i-a întârziat avionul două ore și a venit căpitanul de echipă să mă ia cu mașina. Ramzan Kadîrov voia să stea cu mine alea două ore, cât a întârziat Putin, să petrecem timpul împreună la masă. E cea mai mare formă de respect! Își dorea să mă vadă, ce gândesc și ce simt. Am avut o relație excelentă cu el și o am în continuare.”

* „Îl respect enorm pe Ramzan Kadîrov. Problemele cu războiul mă depășesc și nu vreau să fac comentarii politice. Eu vorbesc despre Ramzan ca om.”

* „Eu cred că, în Cecenia, este în primul rând respectat, nu temut. Spune multe faptul că e la putere de 15-16 ani. Nu e deloc întâmplător. Dar, repet, mi-a lăsat cea mai puternică impresie dintre toți marii lideri pe care i-am întâlnit în viața asta! Pur și simplu m-a fermecat!”

* „Kadîrov a făcut multe lucruri minunate pentru Cecenia. Construise cea mai scumpă moschee din Europa, am fost chiar la inaugurare. A construit zgârie-nori și a făcut multe lucruri bune pentru popor. Politic nu vreau să mă pronunț, pentru că acolo e o situație tensionată.”

* (Reporter: „Se spune despre Kadîrov că e un om sângeros…”) „Eu nu știu de atentate sau crime, dar nu mă miră cu nimic. E un om foarte credincios și fidel legilor Islamului. Chiar dacă sunt ortodox, pentru că am trăit mult în Turcia și în Cecenia, apreciez foarte mult musulmanii.”

* (Reporter: „Ce te-a șocat în Cecenia? Avem ceva de învățat de la ei?”) „Acolo poți să omori femeile oricând! Nu neapărat că sunt de acord cu așa ceva, dar mi se pare că ei își păstrează niște tradiții cu care eu sunt de acord. Asta e viziunea mea despre viață! Nu putem să mai fim niciodată ca ei. Noi am pierdut multe lucruri pe parcurs. Chiar dacă bisericile sunt din ce în ce mai populate, copiii noștri au alte exemple în viață și altă educație. Îmi pare rău să spun lucrul ăsta, dar suntem foarte departe de ei!”

Kadârov, un criminal sadic

Aducerea trupelor lui Ramzan Kadîrov în Ucraina este înspăumântătoare pentru oamenii raționali, nu și pentru ex-fotbalistul Pancu. Luptătorii ceceni sunt asociați cu torturi și cruzimi, deci prezența lor în Ucraina ar putea fi un semnal de alarmă pentru atrocitățile ce ar putea avea loc de acum încolo în acest război.

Organizațiile internaționale au acuzat în numeroase rânduri faptul că Cecenia este condusă de Kadârov ca propria moșie. În această republică din Federația Rusă, opozanții sunt torturați sau dispar definitiv.

Ramzan Kadârov este asociat cu asasinarea unuia dintre cei mai importanți rivali politici ai lui Vladimir Putin: Boris Nemțov, împușcat în plină stradă la Moscova, în timp ce se întorcea de la un restaurant, la câteva sute de metri de Kremlin.

Imediat după asasinat, Kadârov l-a lăudat pe ofițerul de securitate acuzat de uciderea lui Nemțov, cecenul Zaur Dadayev, despre care a spus că „a fost devotat cu sinceritate Rusiei, gata să-și dea viața pentru patria-mamă”. A doua zi, Kadârov a fost decorat de Vladimir Putin cu Ordinul de Onoare.

Ramzan Kadîrov este asociat și cu unele asasinate din Europa, dar acesta a negat orice implicare.

În 2014, cel puțin 300 de ceceni au luptat în regiunea Donețk, de partea separatiștilor pro-ruși. Atunci, Kadârov și-a exprimat un sprijin puternic pentru rebelii pro-Putin din estul Ucrainei și pentru anexarea Crimeei de către Rusia. Liderul cecen a intrat atunci și pe listele de sancțiuni ale UE și SUA, care-i vizau pe apropiații lui Vladimir Putin.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Trei tentative eșuate ale lui Putin de a-l asasina pe Zelenski, prin grupul Wagner, cecenii lui Kadârov și armata Rusiei

* DOCUMENT. Militarii ruși morți în Ucraina trebuie aruncați în gropi comune din Belarus! Semnat: adjunctul ministrului Apărării din Rusia

* Oligarhul ucrainean Rinat Ahmetov despre fostul său prieten: „Putin e criminal de război, Rusia e țară agresoare!”

* Bancherul ucis în arestul din Kiev se infiltrase în delegația ucraineană, la negocierile cu rușii, deși nu fusese inclus de Zelenski în echipa de negociere!

* VIDEO. Mesaj furios al lui Zelenski către liderii NATO: „Pe noi nu ne cumpărați cu un litru de benzină pentru un litru din sângele nostru!” / „Ați dat undă verde pentru bombardarea orașelor Ucrainei” / „Vor muri oameni, în această noapte, din cauza voastră”

* VIDEO. Deputatul ucrainean pro-rus bătut de un jurnalist în direct, la TV, a fost arestat pentru trădare. El le-ar fi divulgat rușilor pozițiile militarilor ucraineni

* „S-a terminat cu marea armată rusă! Va mai avansa cel mult 2-3 zile. Deja, lângă Kiev îi batem de-or să «zboare» în curând. Aici, în pământul nostru, îi vom îngropa pe toți!”

* „WANTED: MORT SAU VIU”. Recompense pe capul sceleratului Putin, de la un rus exilat în SUA și un ucrainean fugit din Donbass

* Rusia strânge lațul: spre Kiev se îndreaptă 4 coloane, invadatorii au intrat în orașul-cheie Mikolaiv, urmează Odessa. În est, Mariupol e pus la pământ

* Senatoare rusă, fostă consilieră a lui Putin, despre dezastrul armatei în Ucraina: „Din 100 de oameni dintr-o companie, doar 4 au supraviețuit”

* “Nu-i adevărat! Nu e niciun război, Rusia salvează Ucraina de naziști!” Părinții care se uită la televiziunile lui Putin refuză să-și creadă copiii, care le spun că armata lor face masacru în Ucraina

* Coșmarul în care i-a aruncat Putin pe ruși în cea mai neagră săptămână din ultimii 75 de ani. Viața lor a devenit brusc infernală

* Ucrainenii l-au ucis pe generalul rus Suhovețki, decorat de Putin în 2014 pentru ocuparea Crimeei! „O mare pierdere pentru forțele ruse”

* Un primar pro-rus din Ucraina, care a salutat invazia trupelor lui Putin, a fost răpit și împușcat în inimă. „Un trădător mai puțin!”

* Primul oraș-cheie din Ucraina capturat de ruși: Herson. E de mărimea Clujului și se află la vărsarea Niprului în Marea Neagră. Linia frontului se apropie de România: invadatorii pregătesc debarcarea la Odessa

* DOCUMENTE CAPTURATE: Planul secret al Rusiei. Toată Ucraina trebuia ocupată în 15 zile: 20 februarie – 6 martie. Invazia urma a fi lansată în ziua închiderii Olimpiadei de iarnă, dar s-a amânat cu 4 zile

Dictatorul Putin a fugit din Moscova! Stă ascuns într-un buncăr antiatomic din Siberia, la peste 3.000 de kilometri de Kremlin. Nu lasă pe nimeni să se apropie de el, pentru „a nu fi stropit cu ceva”

Tot mai mulți oligarhi ruși îi cer lui Putin să oprească războiul! Presiunea celor 6: Deripaska, Fridman, Tinkov, Tinkovan, Iacobașvili, Râbakov

Un fost președinte al Ucrainei le cere rușilor: „Spânzurați-l pe acest bătrân senil în Piața Roșie, lângă mausoleul lui Lenin!”

* „Putin, «marele apărător al ortodoxiei», a trimis musulmani ceceni să ucidă ortodocși ucraineni”

* Militarii ruși au omorât un preot ucrainean, în regiunea Kiev. „L-au scos din mașină și l-au împușcat”

Un renumit psihiatru i-a pus diagnosticul lui Putin încă din 2018: „Are toate trăsăturile unui sociopat. Mulți teroriști sunt așa”

„În doar 30 de zile de război, Rusia își va cheltui toate rezervele de aur, de 600 de miliarde de dolari”

Instrucțiuni pentru ucraineni: „Dacă inamicul e în pădure, dați foc pădurii! Va crește una nouă pe oasele ocupantului!!!”

Ministrul Apărării din Ucraina: „Acesta va fi sfârșitul unui criminal în serie și violator care-și atacă vecinii!”

Sceleratul Putin amenință Suedia și Finlanda cu „consecinţe militare și politice grave” dacă vor încerca să intre în NATO

VIDEO. Declarația de război a lui Putin. Amenințări demente, posibil nucleare, către aliații Ucrainei „naziste”: „Veți suporta consecințe cum nu ați văzut în istoria voastră! Sper că am fost auzit”

* Au plătit cu viața pentru că s-au opus regimului impus de Putin! Asasini cu sânge rece implicați în diferite crime. „Te vom găsi și în gaură de șarpe”

* Abuz grav al Guvernului: a închis „din greșeală”, timp de 18 ore, un site pro-occidental, pe motiv că ar fi pro-rus! Concluzia: nimeni nu e vinovat

5 COMENTARII

  1. Vedeți câte femei și fete au fost înjunghiate de soți sau „iuby” în ultimul an și vorbim după despre „tradiții pierdute” la români.
    Despre Pancu nu ştiu, nu cunosc, nu mă interesează. Un nimeni.

  2. Daca ar fi fost nevasta sa cecena,ar fi omorat-o,in baza traditiei acesteia??? As fi intrebat acest lucru pe acest dezaxat ,daca as fi fost reporter!! Asemenea indivizi ,cu comportament si mentalitate de teroristi,trebuie amendati si condamnati pentru aceste opinii,caci sunt persoane publice si opiniile lor pot influenta tinerii care se uita la ei!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here