Cum l-a demascat Turcescu pe „băsistul” Popa Terheş: „Nu ne ţineţi nouă predici! Aţi fost cu Macovei şi aţi ajuns la PSD”

3
8004

Super-distribuţie, la emisiunea electorală a Realităţii TV, în această seară: „Chris” (nume fals) Terheş şi Robert Turcescu. 

De ce a fost atât de interesantă această „împerechere”? Pentru că Terheş candidează pe lista PSD, deşi a fost susţinător al lui Traian Băsescu (şi mare duşman al lui Liviu Dragnea), iar Turcescu este candidat pe lista PMP deschisă de Traian Băsescu.

Mai mult, în trecut, Terheş a intrat deseori în emisiunile lui Robert Turcescu, unde a avut un discurs total opus celui de azi: pro-Băsescu, pro-justiţie şi anti-PSD.

Terheş şi-a început reprezentaţia cu un limbaj greţos şi păcătos deopotrivă. A atacat-o pe Monica Macovei, pe jurnaliştii Dan Tăpălagă şi Cristian Pantazi (pe care i-a acuzat mizerabil şi securistic că ar fi refuzat să scrie despre implicarea SRI în justiţie pe motiv că nu suportă PSD!).

„PSD m-a ales pentru că a adus pe listă pe cei mai buni candidaţi din ţară şi afară care se pot bate în Europa pentru drepturile românilor. După 16 ani de stat în SUA, am învăţat ce înseamnă democraţia. Vorbiţi doar în termeni de persoane şi partide şi omiteţi principiile. De asta am acceptat. PSD e singurul care a înţeles ce vreau. Mă surprinde să văd doi reprezentanţi ai presei că pun problema în termeni de persoane şi partide, nu ca principii. PSD a îndreptat abuzurile din justiţie din vremea lui Băsescu”, a explicat Terheş prezenţa sa în PSD după ani de luptă cu PSD.

Robert Turcescu n-a rămas dator. L-a făcut zob, cu argumente, lăsându-l complet dezbrăcat pe „trădător” şi de sutană, şi de caracter.

„Lăsaţi predica asta, domnule Terheş. Că tot invocaţi că aţi stat în America, aţi spus ceva despre băgarea în dubă a românilor din Topoloveni de către jandarmi? Am fost năucit că aţi intrat pe listele PSD. Nenumăratele dvs. poziţii ale dvs. erau împotriva acestui partid. Am fost năucit şi când am aflat că un unchi al dvs. a fost deţinut politic. Cum puteţi candida pe lista acestui partid urmaş al comuniştilor. Aţi intrat la mine în emisiune deseori ca susţinător al Monicăi Macovei, iar acum sunt năucit să vă văd într-un partid care o urăşte visceral pe Monica Macovei! Nu vă urcaţi într-un amvon din care să predaţi lecţii de jurnalism că nu sunteţi la altitudinea respectivă, domnule Terheş. Aţi devenit politician de Dâmboviţa. Dacă nu eraţi la PSD, azi aţi fi spus că la Topoloveni e un abuz, că au fost încălcate drepturile cetăţeneşti, apropo de SUA”, l-a pus la punct Turcescu pe cel scos din Biserica Greco-Catolică pentru că şi-a vândut sufletul diavolului.

CITIȚI ȘI:

* FOTO. Radu Mazăre încătușat, la coborârea din avion, la Otopeni

Prima fotografie cu Radu Mazăre în avionul care-l aduce la București

3 COMENTARII

 1. Cu astfel de oameni ca Terhes e facuta lumea politica de la noi. Te crucesti ce-si mai zic ca sunt: popi, descendenti de detinuti politici, revolutionari, principiali…si ei sunt niste TICALOSI NOTORII….Romania e condusa de TICALOSI!

 2. Sigur adevărul e următorul. PSD va deveni viitorul Partid Republican. Donald Trump încearcă în zadar să îi trimită la Demşi. Au masoni veritabili cărora nu le-a plăcut Radu Mazăre care a luat 9 ani de republicana Ana Birchall. Eu glumesc cu ei dar voiam liberalii în GOP America dar dacă liberalii nu construiesc în 8 ani clasa de mijloc, în 2028 avem dolarul american şi Partidul Republican pe frontul de Est. America nu-i simplă. Muncești ai respect din partea Smithsonian Institut. Socialul e interzis peste tot. Sunt numai alocații la copii şi pensii sociale la bolnavi.

  Germania a impus noi salarii pe pământ. Mozambic are noi oraşe şi 1500 dolari pe moneda locală, fără inflație şi prețuri de maximum 25 cenți litrul de benzină.

  Siria e reconstruită de germani în baza dezvoltării cuantului liniar. Are oraşe Megalopolis.

  Continentul Rosinara din Marea Japoniei cu amprenta teritoriului Federației Ruse (codat Nardoesia Rusia) e al Dacilor şi capitala Sarmis în Munții Sarmizegetusa. Teritoriul dacilor e lipit de America de Nord şi Sud.

  Moldova are fabrică de mașini BMW. Salariul minim e de 2000 $ pe moneda locală leul moldovenesc şi nu au inflație.

  România PSD a rămas de căruță. Liberali?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here