Dragnea pariază tot pe prostie. Un nou discurs anti-Occident, care jigneşte şi votanţii PSD

5
8006

A început „marele miting” de la Târgovişte, ultimul anunţat de PSD pentru această campanie electorală. Liderul PSD a ţinut acelaşi discurs în care pariază pe prostie, jignind din nou inteligenţa românilor, inclusiv a propriului electorat.

E o dovadă clară de lipsă de respect pentru români să foloseşte veşnic aceleaşi argumente în care pot crede doar proştii. De ce mizează Liviu Dragnea doar pe ei? Crede el că sunt suficient de mulţi încât PSD să ia un scor bun? Greu de crezut. Oricum, ştie prea bine şi el că e o prostie să-l crezi.

Doar cei lipsiţi de judecată şi bun-simţ pot crede că România supravieţuieşte, în lumea globalizării accelerate, prin ruptura de Europa şi de Occident. Doar cei cu mintea înecată de ură şi alcool pot înghiţi prostia că „străinii ne vor răul”, că „ne otrăvesc mâncarea” sau că „vor să ne ia pământul”. Lumea ţărilor de succes e cea a parteneriatului, nu a conflictului. Din războiul cu UE, oricine pierde, chiar şi Rusia.

Orice om cu gândire simplă, dar sănătoasă, ştie că românii cumpără ce vor la raft şi ar cumpăra roşii româneşti dacă ar avea şi de unde. Dar nu au, căci mafia politică PSD-istă este marea vinovată pentru distrugerea agriculturii naţionale, începând cu desfiinţarea CAP-urilor făcută de Iliescu, părintele PSD.

Orice om cu mintea la el nu pică în capcana discursului naţionalist cu „roşiile româneşti”, ştiind că ele, oricât de gustoase ar fi, nu pot asigura plata salariilor şi a pensiilor fără comerţ cu Europa. Ştie orice român – slavă Domnului să avem producţie mare! – că ţara face bani dacă are unde exporta. Or, o Românie în afara UE, cum vor Dragnea şi Tăriceanu, înseamnă pierderea pieţei comunitare – cea mai mare din lume. Iar asta duce la foame, sărăcie, izolare, lipsă de bani pentru pensii şi salarii. Dacă România are acum cu ce plăti este tocmai pentru că se află în UE. Ştie orice român simplu ce viaţă au moldovenii, ucraineenii şi chiar sârbii în afara Europei.

Prin urmare, pe câţi proşti pariază Liviu Dragnea?

Ştiu şi votanţii lui că nu-i nevoie să minţi cum că tu „eliberezi” justiţia, când de fapt vrei s-o încaleci ca să scapi de puşcărie. PSD-iştii nu-s toţi proşti. De ce îi jigneşte atunci Dragnea? Numai el ştie de ce.

Altfel n-ar perora la nesfârşit discursuri pline de minciuni ordinare, precum şi cel de azi de lângă locul unde fondatorii partidului său au asasinat doi oameni, fără judecată dreaptă, acum aproape 30 de ani. Păcat, mare păcat!

Discursul lui Liviu Dragnea la Târgovişte

 • „Ei fac gălăgie pentru a acoperi un sunet care începe să se audă tot mai tare: sunetul creștererii economice, este zornăitul banilor în buzunarele românilor, e mașinăria de guvernare PSD care s-a pus în mișcare.”
 • „Să mâncăm românește ca să votăm românește!”
 • „Și Iohannis a realizat ceva în industrie: industria urii, pentru că acest om nu își poate iubi țara.”
 • „Azi ne confruntăm cu un război securist dus de Iohannis. Nu noi am dorit acest război, dar suntem obligați să-l ducem și să-l câștigăm. Credeți că poate? Ăsta nu poate să țină minte două întrebări: hal de președinte al unei țări, făcea semne să tragă mira. La cine mai venea mira la tv? La Ceaușescu, ne-am întors cu 30 de ani în urmă.”
 • „Am mărit salariile pentru dascăli, pentru medici și au început medicii să se întoarcă, modernizăm spitale pe care ei le închiseseră, modernizăm mii de școli în România.”
 • „Nu renunț.”
 • „Am modificat legi pentru că a trebuit să modificăm legile strâmbe și fiecare să beneficieze de o justiție dreaptă.”
 • „Am început să demascăm odioasa mașinărie de poliție politică care a fost construită în această țară și care a fost dusă la apogeu de Iohannis și o vom distruge, oameni buni!”
 • „Vrem să avem pe mesele noastre hrană sănătoasă, hrană românească, pentru că asta merită România.”
 • „S-a vorbit mult despre dublul standard: produse bune în vest și produse proaste la noi. Toate multinaționalele care vând produse în România ce au zis: românii sunt proști, pot fi lada de gunoi. Uite că nu mai vrem și de aia am făcut o lege care să-i pedepsească! Nu mai acceptăm să fim batjocoriți! Nu mai acceptăm să fim conduși de rețelele lui Macovei și Iohannis.”
 • „Pe 26 mai să mergem la vot și să votăm pentru România! Votați PSD! Votul nostru îl dăm pentru a apăra tot ceea ce românii au câștigat până acum.”

În premieră, PSD nu transmite mitingul live pe Facebook. Premierul Viorica Dăncilă nu participă la miting.

CITIȚI ȘI:

Radu Mazăre, pe lista pasagerilor avionului Tarom care aterizează luni la Bucureşti. Îl va „da în primire” pe Dragnea?

VIDEO. Aurica Cobuz, primărița PSD care scoate pantoful și-ți dă cu el în cap. „Măi, tu chiar vrei bătaie!”

5 COMENTARII

 1. Se vede de la o posta ca acest borfaș de ZDragnea are un discurs care este total neadecvat, cu atacuri la persoana, tot ataca Occidentul și l-as întreba pe acest prostănac de LUVACHE de ce când era in PDL-ul lui Traian Băsescu a care-i fidel a fost , de ce nu te-ai opus vânzării PETROM-ului, ai impresia ca toți sunt tampiti numai Dumneata ești desteptu’ deștepților? De de nu s-a opus partidul de jalnica prestație PSD vânzării pădurilor , cea mai Anti românească politica dusa de toate partidele care au privatizat pe nimic economia românească! Pot eu ca roman Liviu Dragnea sa-ți înghit toate inepțiile , trădător de neam și popor ce ești! Sa fii dat afara din PSD împreuna cu Gașca ta de ignoranți și lipsiți de cele mai elementare norme de bun simt!!!
  Ați distrus țara. De ați dus-o la faliment economic și politic și veniți acum sa ne Spuneti ce frumoasi sunteți ???
  Ce sa le mai spui romanilor ca de vorbe goale suntem sătui!!!! Aveți discursuri care numai corespund secolului XXl -le-a total neadecvate timpurilor pe care le trăim!!!!

 2. …Nu că ceapeurile ar fi fost un succes în economia socialistă a lui Ceaușescu. Ba din contră, iar astăzi ele nu pot constitui un exemplu bun de urmat sau de regretat.

 3. mizerabil acest asa zis discurs,despre femeile din psd-fsn ele cand intra in acest partid nu mai sant femei devin o marfa pt influencerii mafioti politici,aceste asa zise femei sant acolo pt bani atat nimic mai mult,cascaval pur si simplu

 4. cretinii retarati trebuie sa inteleaga ca acum interesul national inseamna europa nici vadim care era nationalistul no1 nu nega drumul nostru alaturi de europa,santem europeni si pace

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here