Jandarmul-șef din Argeș i-a băgat în dubă pe protestatari ca să aibă „un sentiment maxim de siguranță”

2
5110
Col. Gheorghe Lupescu

„Colonelul doctor Gheorghe Lupescu” (45 de ani), cel care le-a ordonat jandarmilor să-i bage în dubă pe toți protestatarii anti-Dragnea de la Topoloveni, a arătat joi ce înțelege el prin „sentiment maxim de siguranță” pentru „toți cetățenii” județului Argeș.

În 2017, când a fost numit la șefia Jandarmeriei județului Argeș, colonelul Gheorghe Lupescu declara pentru presa locală: „Vreau să asigur cetăţenii că vor avea un sprijin permanent din partea Jandarmeriei Argeş, în aşa fel încât să aibă un sentiment maxim de siguranţă”.

Zece cetățeni din Argeș au simțit joi, la Topoloveni, ce înseamnă „sprijinul permanent din partea Jandarmeriei”. Permanent luați pe sus. Permanent împinși în dubă. Permanent duși la poliție. Permanent sechestrați, o oră și jumătate, pentru a nu-l deranja cu lozincile lor pe El Lider Maximo, Liviu Dragnea.

Prefectul județului Argeș, Emilian Dragnea, încadrat de coloneii Gheorghe Lupescu și Sebastian Cucoș (iulie 2018)

În acest fel, cei zece cetățeni au avut, într-adevăr, „un sentiment maxim de siguranță”. Siguranța că nu-i vor putea transmite unui politician că „în democrație, hoții stau la pușcărie”. Siguranța că nu vor scăpa de dubă. Siguranța că vor fi ținuți la secția de poliție atât cât e nevoie, ca să nu-l deranjeze pe Dragnea. Maximă siguranță.

Asta trebuie să fi înțeles „colonelul doctor Gheorghe Lupescu” prin „sprijinul permanent din partea Jandarmeriei Argeş” și „sentimentul maxim de siguranţă” de care el, colonelul, „îi asigură” pe cetățeni.

Sau poate că pe cei zece nu-i consideră cetățeni. Ei nu au luat o căruță de diplome de la Bioterra, precum domnul colonel. Nici nu au bani să-și cumpere atâtea diplome, ca domnul șef de jandarmi.

După ce s-a întâmplat la Topoloveni, filosofia jandarmului-șef Gheorghe Popescu ar fi mai bine exprimată astfel: „Vreau să-l asigur pe cetăţeanul Liviu Dragnea că va avea un sprijin permanent din partea Jandarmeriei Argeş, în aşa fel încât să aibă un sentiment maxim de siguranţă”.

CITIȚI ȘI:

VIDEO. Aurica Cobuz, primărița PSD care scoate pantoful și-ți dă cu el în cap. „Măi, tu chiar vrei bătaie!”

2 COMENTARII

  1. ce fata de bou trist are,ii tradeaza fata acest obez nu l as tine nici la oi sincer si el aresteaza oameni,politia si armata au ff multe scursuri in randurile lor,multi f multi retardati acolo au gasit locul de retragere

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here