Radu Mazăre, pe lista pasagerilor avionului Tarom care aterizează luni la Bucureşti. Îl va „da în primire” pe Dragnea?

3
9148

Se apropie ziua cea mare! Fostul primar al Constanţei, extrădat în mod surprinzător de autorităţile din Madagascar, este aşteptat să ajungă mâine în Capitală.

Radu Mazăre a fugit din România de o condamnare definitivă în justiţie la 9 ani de închisoare, pentru corupţie. El a anunţat ulterior că a ales să părăsească ţară deoarece se consideră „victimă politică”.

Deşi nimeni nu se aştepta, autorităţile din Madagascar au anunţat brusc şi pe nepusă masă că au decis să-l extrădeze pe Mazăre! Cum se explică o astfel de schimbare de macaz, într-o ţară considerată sigură de cei fugiţi de braţul legii din ţărilor lor de baştină?

Simplu: când a fugit din ţară Mazăre, Madagascarul era un paradis pentru corupţi, ţara africană din Oceanul Indian neavând acord de extrădare cu România. Între timp însă, la Antananarivo a fost ales un nou preşedinte, care -ghinion pentru Mazăre – a jucat pe cartea anticorupţie! Detalii, AICI.

Alianţa cu SUA apără statul de drept

Cu ajutorul serviciilor secrete americane – aliatele statului român în cadrul Parteneriatului strategic cu SUA şi în NATO -, Madagascarul a decis să deschidă uşile României în încercarea justiţiei de a-şi pune în aplicare deciziile fie şi pentru cei fugiţi din ţară.

Aşa se face că noul ministru interimar al Justiţiei de la Bucureşti, deşi membru PSD, a anunţat decizia extrădării lui Radu Mazăre. Acesta figurează pe lista pasagerilor cursei Tarom pe traseul Paris-Bucureşti, care e aşteptată să aterizeze luni, în jur de ora 16.00, pe Aeroportul Henri Coandă.

Extradădarea sa este o mare victoriei a acelei părţi din interiorul statului român rămase aliată fidelă a Occidentului, adică a legii şi a democraţiei, în lupta sa cu cealaltă parte din stat, capturată de mafia PSD-ALDE, al cărei scop este înfrângerea primei tabere susţinute puternic de UE şi SUA.

Îl va da „în primire” Mazăre pe Liviu Dragnea cu TelDrum?

E de aşteptat ca, pentru a-şi uşura soarta, Mazăre să-l „dea în primire” pe Liviu Dragnea, despre afacerile căruia primarul Constanţei ştie mai multe decât oricine. Cartelul TelDrum, controlat la liderul PSD, a primit contracte pe sume imense din banii Constanţei pe când Mazăre şi Nicuşor Constantinescu (ex-şeful CJ Constanţa, aflat acum în puşcărie pentru corupţie).

Şi din acest motiv, capturarea lui Radu Mazăre este o mare victoriei a României pro-europene în faţa celei supuse de Dragnea şi Tăriceanu, al cărei scop e ruperea de Ociident pentru salvarea corupţilor.

CITIȚI ȘI:

„Ciumaţii” Europei, interzişi la Sibiu! Supăraţi, Dragnea şi Dăncilă se pregătesc să sară în barca lui Putin

3 COMENTARII

  1. Radu Mazăre, pe lista pasagerilor avionului Tarom care aterizează luni la Bucureşti. Îl va „da în primire” pe Dragnea? Se apropie ziua cea mare e 20 Mai: (1) Dragnea la tribunal află verdictul final, (2) CCR amână verdictul la contestația lui Iordache pe motivul că este campanie electorală, Mai exact, pe 20 mai CCR urmează să dea un verdict pe sesizarea lui Florin Iordache care a cerut Curţii să constate un conflict juridic între Parlament si Curtea Supremă. Este vorba despre completele nespecializate de trei judecători de la Curtea Supremă. Şi tot pe 20 mai completul de 5 judecatori este aşteptat să pronunţe sentinţa definitivă în procesul Angajarilor fictive de la Direcţia Copilului Teleorman, în care liderul PSD contestă condamnarea de trei ani şi jumătate de închisoare, cu executare dată de instanţa de fond. (3) Mazăre intră la „Beciul Dumnesc” ! Fostul primar al Constanţei, extrădat în mod surprinzător de autorităţile din Madagascar, este aşteptat să ajungă mâine în Capitală.

  2. Banditii bolșevici PSD dau lecții de democrație la tot mapamondul ! Banditul bolșevic Măzăriche nr2 zice ca Statul Paralel din Madagascar nu i-au respectat drepturile banditului bolșevic Măzăriche nr1 .Noroc ca gașca de banditi PSD-ALDE nu conduce și în Madagascar !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here