VIDEO. Un luptător cecen, luat prizonier de ucraineni, își îndeamnă camarazii la jihad împotriva Rusiei. „Am văzut cadavrele, pădurea de ceceni – le adună, le dau foc și nu le mai aduc acasă”

0
18194

Militarii ucraineni din batalionul Azov (zona Mariupol) au capturat mai mulți ceceni din armata de „măcelari” a autoproclamatului președinte Ramzan Kadîrov. Unul dintre ei nici n-a apucat să lupte pe frontul ucrainean în sprijinul Kremlinului. Prizonierul a povestit printre altele despre ceea ce fac invadatorii ruși cu cadavrele camarazilor acestuia.

Luptătorul cecen i-a îndemnat pe toți compatrioții lui să declanșeze jihadul împotriva „putiniștilor”, nu împotriva ucrainenilor, care i-au ajutat în cele două războaie cu ruso-cecene. Mărturie stă un videoclip publicat pe canalul de Telegram „Azov” și preluat de site-ul Obozrevatel.com.

Comunicatul întocmit de detașamentul de operațiuni speciale Azov: „Un cecen capturat de luptătorii din Azov și-a chemat compatrioții să facă jihad împotriva Rusiei. El a amintit că ucrainenii au ajutat în lupta pentru independența Republicii Cecene Ichkeria, subliniind că nu trebuie să lupte nimeni împotriva Ucrainei și să fie de partea sângeroasă a Rusiei, ci să restabilească ordinea în propria lor țară, luptând cu sângerosul regim Putin-Kadîrov”.

Ziaristii.com vă prezintă mărturia integrală a prizonierului cecen.

„O să iei de la cadavre, omori ucraineni și le iei armele”

Cum a ajuns în Ucraina. „Sunt din Cecenia. Am venit din Urus-Martana. Pe data de 17 (martie – n. red.), din Groznîi (capitala Ceceniei, în Federația Rusă – n. red.) a plecat un avion. În ziua de 18 am ajuns deja în Ucraina, la Mariupol. Și chiar în acea zi m-au reținut. Nu m-au bătut, n-au ridicat un deget. «Să spui ceea ce este adevărat», mi-au zis ei (se referă la militarii ucraineni din batalionul Azov – n. red.). Ce este adevărat o să și spun”.

Îi avertizează pe alți ceceni să nu cadă în capcana rușilor. „În acest moment, voi ne hrăniți mai bine decât atunci când ne-au adus aici. Ne-au dau cârnați și asta a fost tot. Alte produse n-au mai fost. Vă dau 4 încărcătoare, un automat și o costumație, și vestă antiglonț. Credeți că aici dau orice fel de arme la alegere? Nu, nu dau nimic”.

Arme luate de la cadavre. „Ce-o să fac cu 4 încărcătoare? Au spus (se referă la ocupanții ruși – n. red.): «O să iei de la cadavre, omori ucraineni și le iei armele». Dar ce, ei dorm? «Hai, trageți!» – spun ei. Ucrainenii luptă mai bine decât cecenii și rușii. Sunt mai experimentați și au un spirit mai mare de sacrificiu. Coloana de ceceni care a venit aici a fost atacată de ruși. Această informație am aflat-o acum, aici”.

Cecenii sunt uciși de ruși, nu de ucraineni. „Voi nu vă cunoașteți cadavrele. Voi credeți că vă luptați aici? Nu, nu vă luptați aici! Îi hrănesc (pe ceceni – n. red.) ca pe o carne, îi aruncă înainte ca pe o carne. Aici ucid doar ei, rușii pe ceceni. Credeți că ucrainenii ucid mai mult? Ei, rușii, vor să ucidă cât mai mulți ceceni”.

VIDEO: Apelul prizonierului cecen

„Ucrainenii ne-au ajutat în primul și al doilea război cu rușii, iar acum ce faceți? Sunteți împotriva lor? Eh, Cecenia, Cecenia… Sunteți pregătiți să mergeți în iad”

Mesaj pentru lașul Kadîrov. „Kadîrov Ramzan, mă adresez ție în primul rând. Nu trebuie să moară oameni. Trimite-l aici pe nepotul tău, pe fiul tău! De ce nu-ți trimiți aici rudele? Trimite-i pe apropiații tăi, lasă-i să lupte, nu vorbi despre alții, fiindcă alții vor să trăiască! Rusia mi-a făcut numai rău”.

Cadavrele cecenilor sunt adunate și arse. „Aici este o luptă foarte grea, foarte puternică. Am văzut cadavrele, pădurea de ceceni, le adună, le dau foc (rușii – n. red.) și nu le mai aduc acasă. Atâtea necazuri sunt aici. Nu mai veniți aici pentru Kadîrov, pentru ce spune Putin! Voi, dacă le-ați spus cecenilor să facă jihad, de ce în Cecenia, când au luptat cu rușii, de ce n-au luptat? De ce n-au făcut la vremea aceea un jihad? Nu este acest jihad împotriva lor, cu Rusia trebuie să ne luptăm. De ce n-ați luptat mai demult acolo?”

Viața e mai prețioasă decât banul. „Ucrainenii ne-au ajutat în primul și al doilea război cu rușii, iar acum ce faceți? Sunteți împotriva lor? Eh, Cecenia, Cecenia. Pur și simplu, nu vă gândiți pe unde mergeți. Sunteți pregătiți să mergeți în iad. Nu trebuie să veniți aici pentru acest lucru mărunt, pentru banii pe care-i oferă. Acești bani nu sunt pentru voi, iadul va fi. Cei care vă dau câte 300.000 pe lună (se referă la ruble, aprox. 3.600 de dolari – n. red.), câte 150.000 pe lună, ăștia nu sunt bani, cel mai bine e să trăiești, gândiți-vă singuri!”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* „Au dispărut!” Toți șefii serviciilor secrete rusești, ministrul Șoigu (Apărare) și generalul Gherasimov (Statul Major General) s-au „evaporat”

* „La Kremlin se formează un pluton de execuție circular, toți cei prezenți își îndreaptă armele unii spre alții. Regimul Putin se clatină pentru prima oară” – analiza profesorului Galeotti, expert în Rusia lui Putin

* Crapă imperiul: azerii atacă în Nagorno-Karabah, după ce rușii și-au mutat în Ucraina o parte din trupele dislocate în Armenia

* „Putin pregătește atacuri teroriste lângă Moscova, pentru a justifica mobilizarea rezerviștilor. Vor fi explozii cu mii de victime, la un combinat chimic sau la o rafinărie”

* Anunț oficial al NATO: Rusia a pierdut 40.000 de oameni în Ucraina – morți, răniți, prizonieri și dispăruți în luptă (21% din totalul efectivelor)

* AUDIO. Generalul rus care ucide civili în Mariupol: „De ce nu e mutilat încă? De ce n-are urechea tăiată? De ce nu șchioapătă acest bastard?” / „Să fie găsit la reanimare și să i se împingă o sticlă spartă de bere! Puneți totul pe seama boschetarilor!”

Medic faimos despre Putin: „Trăim lângă un câine turbat. Nu trebuie să-l tachinăm, ci să devenim urgent atât de puternici, încât să nu ne mai fie frică de el”

* Deportări ca pe vremea lui Stalin: ucrainenii sunt duși de ruși pe insula Sahalin din Extremul Orient, în Pacific!

* VIDEO. Ucrainenii au distrus o uriașă navă de desant a rușilor, a cărei poziție fusese divulgată într-un film de propagandă al Moscovei

Trădare abominabilă: generalul rus Zusko, crescut în Ucraina, s-a întors să-l bombardeze pe fratele său, colonelul Zusko, care a rămas să lupte pentru țara sa. „Ăsta nu e om! Îl blestemă tot satul!”

Putin își pregătește buncărul pentru atac nuclear. „Există centre de control subterane pentru a gestiona atât țara, cât și trupele, închise la câteva zeci de metri adâncime. Un oraș întreg”

Un militar rus s-a înfuriat pe comandantul său și a trecut cu tancul peste el! Brigada condusă de colonelul Medvedev pierduse 50% din personal pe frontul ucrainean

„Măcelarii lui Kadîrov” au fugit din Ucraina în Cecenia, după ce au pierdut sute de luptători. „Toți kadîroviții uciși vor fi cusuți și îngropați în piele de porc”

Planul oligarhilor ruși: vor să-l captureze pe Putin și să-l predea Occidentului, în schimbul ridicării sancțiunilor economice! Au însă o problemă: deocamdată nu găsesc sprijin din partea forțelor de securitate

VIDEO. Mesajul muzical al lui Putin: „Ucraina și Crimeea, / Belarus și Moldova, / Kazahstan și țările baltice / Sunt țara mea”

„Anul acesta va fi ultimul din viața lui Putin, sunt sigur 90%” / „Buncărul este o închisoare, și cineva poate pur și simplu s-o încuie”

A fost lichidat și generalul Mordvicev, care-i înarma pe separatiștii din Donbass. Este al 6-lea general rus omorât de ucraineni în 23 de zile

Un primar din Siberia a dezvăluit, fără să vrea, două secrete militare care-l incriminează pe Putin

A fost arestat generalul Gavrilov, numărul 2 în Garda Națională a Rusiei. Acesta a lucrat și în serviciul de securitate al lui Putin

Ce înțeleg rușii prin acord de pace „realist”: anexarea a 20% din teritoriul Ucrainei, „demilitarizarea” și „neutralitatea” acesteia

Rușii rânjesc cinic, amintindu-le polonezilor că le-au ucis președintele în 2010, dar și ofițerimea în 1940: „Vino la Smolensk, vorbim”

Ucraina îi amenință pe Putin și pe lacheii săi că vor sfârși ca Eichmann (spânzurat) sau ca Bin Laden (împușcat). „Vom veni după voi! Nu vă veți putea ascunde nici în buncărul din Urali!”

Un fost președinte al Ucrainei le cere rușilor: „Spânzurați-l pe acest bătrân senil în Piața Roșie, lângă mausoleul lui Lenin!”

Senatorul Lavric, lider AUR: „Depinde cine va câștiga, Putin sau globaliștii. Se vrea distrugerea națiunilor creștine”. Rusia devine astfel, din agresor, un erou care luptă pentru libertate

Propaganda rusă făcută de „dragnista” Anca Alexandrescu la Realitatea Plus, amendată de CNA cu 40.000 de lei

* Codruța Kovesi, activitate intensă la Parchetul European. Peste 500 de anchete, cu daune de 5,4 miliarde de euro. Câte dosare sunt din România

* Condamnări pentru corupție: Vlădescu – 8 ani și 6 luni; cumnatul lui Geoană – 7 ani; Boureanu – 4 ani și 3 luni. Șpăgi de 20 de milioane de euro

* Șoc în fotbal: Italia, campioana Europei, eliminată acasă de Macedonia de Nord! Al doilea Mondial consecutiv fără cvadrupla campioană a lumii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here