marți, februarie 27, 2024
AcasăRăzboi în Ucraina"Măcelarii lui Kadîrov" au fugit din Ucraina în Cecenia, după ce au...

„Măcelarii lui Kadîrov” au fugit din Ucraina în Cecenia, după ce au pierdut sute de luptători. „Toți kadîroviții uciși vor fi cusuți și îngropați în piele de porc, mulțumită fabricilor de procesare din orașul Dnipro”

-

Temuții luptători ceceni ai autoproclamatului președinte Ramzan Kadîrov au fugit din Ucraina mâncând pământul, revenind în republica lor autonomă din Caucazul de Nord.

Sunt două motive pentru care cecenii n-au mai vrut să se bată cu ucrainenii. În primul rând, au pierdut sute de luptători în numai câteva zile. Apoi, faptul că, încă din startul intervenției lor, generalul Mogamed Tușaev a fost lichidat de armata lui Zelenski.

„Cât au stat în Ucraina, s-au remarcat doar prin ședințele foto și videoclipurile «formidabile» pentru TikTok. În perioada 26-28 februarie au pierdut câteva sute de luptători”

Site-ul ucrainean Obozrevatel.com informează: „Mercenarii lui Ramzan Kadîrov au fugit deja din Ucraina și s-au întors în Cecenia. În timpul șederii lor în țara noastră, s-au remarcat doar prin ședințele foto și videoclipurile «formidabile» pentru rețeaua de socializare TikTok. Kadîrov însuși nu a venit niciodată în Ucraina, deși a susținut că nu este departe de Kiev. Pe 13 martie, grupul său a fugit în Belarus și de acolo a ajuns la Groznîi. Despre asta relatează Radio Liberty, citând surse din contrainformații ale SBU”.

Serviciul de contrainformații din cadrul Serviciului de Securitate al Ucrainei (SBU): „La 26 februarie, 450 de kadîroviți au încercat să pătrundă pe pământul ucrainean din vecinătatea aeroportului Gostomel, în timpul unei operațiuni de aterizare. Nu a funcționat. Unii au reușit totuși să coboare de pe unul dintre avioane și au fost împușcați chiar pe pistă. Pierderile totale ale luptătorilor lui Kadîrov în perioada 26-28 februarie s-au ridicat la câteva sute de luptători”.

- Advertisement -

„Au fost angajați doar în «coșmarul» populației locale din zona Borodianka, Babințev, Katiujanka și până la Liutej. În același timp, filmau diverse videoclipuri pentru rețelele de socializare”

Apoi, potrivit aceleiași surse, citate de Obozrevatel.com, pe 4 martie, un detașament rus din Garda Națională a Republicii Cecene a sosit în Ucraina din Belarus, prin zona Cernobîl (aproximativ 1.200 de persoane). Kadîroviții și-au stabilit tabăra în pădurea de lângă Borodianka, dar nu au luat parte direct la lupte. „Au fost angajați doar în «coșmarul» populației locale din zona Borodianka, Babințev, Katiujanka și până la Liutej. În același timp, filmau diverse videoclipuri pentru rețelele de socializare”, a spus o sursă din contrainformațiile ucrainene.

Oficialii din Dnipropetrovsk, împreună cu ceilalți colegi ai lor din alte regiuni ale Ucrainei, s-au pregătit să-i respingă total pe kadîroviții rămași pe câmpul de luptă. Li s-a promis că vor fi îngropați în „piei de porc”.

O asemenea declarație a fost făcută pe canalul său de Telegram de către viceprimarul orașului Dnipro, Mihail Lîsenko. „Oficial. Decizia a fost luată. Toți kadîroviții uciși pe teritoriul regiunii Dnipropetrovsk vor fi cusuți și îngropați în piei de porc. Mulțumită fabricilor de procesare a cărnii din oraș. Să vedem cum vor fi primiți acolo în «rai». Creaturi”, a scris Lîsenko.

- Advertisement -

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Putin își pregătește buncărul pentru atac nuclear. „Există centre de control subterane pentru a gestiona atât țara, cât și trupele, închise la câteva zeci de metri adâncime. Un oraș întreg”

* Planul oligarhilor ruși: vor să-l captureze pe Putin și să-l predea Occidentului, în schimbul ridicării sancțiunilor economice! Au însă o problemă: deocamdată nu găsesc sprijin din partea forțelor de securitate

* Barbarii putiniste: cetățenii din Mariupol sunt deportați forțat în Rusia, cei din Donbass sunt obligați să lupte contra Ucrainei!

* AUDIO. O bunicuță din Ucraina a lichidat 8 invadatori ruși. „I-a hrănit cu plăcinte cu otravă. Au zburat acasă în sicrie zincate”

* „Anul acesta va fi ultimul din viața lui Putin, sunt sigur 90%” / „Buncărul este o închisoare, și cineva poate pur și simplu s-o încuie”

* A fost lichidat și generalul Mordvicev, care-i înarma pe separatiștii din Donbass. Este al 6-lea general rus omorât de ucraineni în 23 de zile

* Ucraina și-a anihilat cel mai mare trădător de la începutul invaziei ruse. „Omul lui Ianukovici” a fost arestat la Kiev. Asupra sa s-au descoperit arme automate, pistoale, muniție și grenade

* Un primar din Siberia a dezvăluit, fără să vrea, două secrete militare care-l incriminează pe Putin

* Artileria ucraineană l-a spulberat pe maiorul rus care bombardase casele civililor. Bestia a făcut crime și în Georgia (2008), și în Siria (2015)

A fost arestat și generalul Gavrilov, numărul 2 în Garda Națională a Rusiei. Acesta a lucrat și în serviciul de securitate al lui Putin

* VIDEO. Cecenii lui Kadîrov se laudă cum, în strigăte de „Allahu akbar!”, mitraliază un bloc în care se află femei și copii

* A fost lichidat și comandantul adjunct al flotei ruse de la Marea Neagră, un ucrainean care-și trădase țara

Ce înțeleg rușii prin acord de pace „realist”: anexarea a 20% din teritoriul Ucrainei, „demilitarizarea” și „neutralitatea” acesteia

* Rușii rânjesc cinic, amintindu-le polonezilor că le-au ucis președintele în 2010, dar și ofițerimea în 1940: „Vino la Smolensk, vorbim”

Ucraina îi amenință pe Putin și pe lacheii săi că vor sfârși ca Eichmann (spânzurat) sau ca Bin Laden (împușcat). „Vom veni după voi! Nu vă veți putea ascunde nici în buncărul din Urali!”

Un fost președinte al Ucrainei le cere rușilor: „Spânzurați-l pe acest bătrân senil în Piața Roșie, lângă mausoleul lui Lenin!”

* Femeia care a vrut să-l dea afară pe Vladimir Putin! De ce a fost acuzat liderul de la Kremlin

Ministrul Apărării din Ucraina: „Acesta va fi sfârșitul unui criminal în serie și violator care-și atacă vecinii!”

* Propaganda rusă făcută de „dragnista” Anca Alexandrescu la Realitatea Plus, amendată de CNA cu 40.000 de lei

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -