„Putin pregătește atacuri teroriste lângă Moscova, pentru a justifica mobilizarea rezerviștilor. Vor fi explozii cu mii de victime, la un combinat chimic sau la o rafinărie”

1
6955
Teroristul nr. 1 al planetei: V. V. Putin

Cel mai înverșunat opozant al dictatorului criminal Vladimir Putin rămas în libertate este fostul deputat rus Ilia Ponomarev, originar din Moscova. Pe 20 martie 2014, el a fost singurul care a votat în Duma de Stat împotriva anexării Crimeei de către Rusia. După numai câteva luni, pe 18 iunie, s-a văzut nevoit să-și părăsească țara din cauza represiunilor la care urma să fie supus de fostul colonel KGB. Mai întâi, a locuit doi ani în SUA. Apoi, a decis să se stabilească tot în exil, dar mai aproape de casă: în capitala Ucrainei, Kiev.

În urmă cu câteva zile, Ilia Ponomarev (46 de ani) a anunțat pe pagina sa de Facebook că Serviciul Federal de Securitate al Rusiei (FSB, succesorul KGB-ul sovietic) pregătește un atac terorist de amploare chiar lângă Moscova, urmând ca pentru organizarea lui să dea vina pe „rezidenții ucraineni”.

Postarea fostului deputat rus, atualmente cetățean ucrainean, a fost preluată pe 23 martie de publicația Faktî (Fapte).

Din cele 20 de întreprinderi luate în calcul pentru atentat, prioritare sunt combinatul chimic din Voskresensk și rafinăria din Moscova

Ilia Ponomarev avertizează asupra mai multor aspecte deosebit de importante:

  • Explozia se va produce la o uzină de procesare chimică sau a petrolului de lângă Moscova sau de lângă un alt mare oraș rusesc.
  • Planul criminal e conceput în așa fel încât vântul să aducă substanțele otrăvitoare spre cartierele rezidențiale.
  • Vor muri sute sau chiar mii de oameni și se va da vina pe „rezidenții ucraineni”.
  • Peste 20 de întreprinderi sunt considerate subiect de diversiune.
  • Prioritare sunt combinatul chimic de îngrășăminte minerale din Voskresensk (oraș cu aproape 100.000 de locuitori, situat la 88 de kilometri sud-est de Moscova, pe râul Moscova) și rafinăria din districtul Kapotnia al Moscovei (district administrativ din sud-estul administrativ Okrug și unul dintre cele 125 de raioane din capitala Rusiei). Kapotnia este una dintre puținele instalații industriale care și-au menținut activitatea în capitala Rusiei.

„Ambele obiective sunt situate la sud-est de centrul capitalei Rusiei, iar cu un vânt din sud-est, un nor otrăvitor poate acoperi tot orașul”

Vladimir Putin va încerca să justifice introducerea mobilizării generale. Ilia Ponomarev: „FSB pregătește un atac terorist într-un mare oraș rusesc, cu sute de victime. Astfel, regimul Putin va încerca să justifice introducerea mobilizării generale. O sursă apropiată forţelor ruse a transmis redacţiei «Dimineaţa lui februarie» că Serviciul Federal de Securitate pregăteşte o explozie la o uzină de procesare chimică sau a petrolului de lângă Moscova sau de lângă un alt mare oraş rusesc, cu tot ce este plan pentru ca vântul să aducă substanțe otrăvitoare spre cartiere rezidențiale. În consecință, sute și poate mii de oameni trebuie să moară. Se plănuiește să dea vina pe rezidenții ucraineni”.

Explozii și la întreprinderi, dar și la metrou. „Peste 20 de întreprinderi sunt considerate subiect de diversiune, dar prioritare sunt combinatul chimic de îngrășăminte minerale Voskresensk și rafinăria de petrol de la Moscova, din Kapotnia. Exploziile din aceste întreprinderi, care se află în zonele locuite, ar putea duce la numeroase victime. În plus, ambele obiective sunt situate la sud-est de centrul capitalei Rusiei, iar cu un vânt din sud-est, un nor otrăvitor poate acoperi tot orașul. Explozii sunt posibile și în locurile publice, în special la metrou. Se raportează că există diverse opțiuni, iar victimele atacului terorist planificat nu vor fi neapărat din Moscova”.

„În 1999, FSB a organizat explozii în case din Rusia, pentru a motiva începerea celui de-al doilea război cecen” 

Atac terorist copiat după modelul cecen. „După eșecul Blitzkrieg-ului în Ucraina, Moscova s-a confruntat cu problema lipsei acute de personal pentru a compensa pierderile suferite. Totodată, conducerea statului a precizat în repetate rânduri că mobilizarea nu va fi introdusă. Pentru a relua această problemă, este nevoie de un pretext solid: moartea a mii de civili, pentru care Ucraina poate fi învinuită. În mod similar, FSB a organizat explozii în casele rusești în 1999, pentru a da motiv începerii celui de-al doilea război cecen”.

Sfat pentru ruși. „Dacă locuiți într-un mare oraș rusesc sau în vecinătatea unor obiective potențial periculoase și aveți ocazia să vă mutați de acolo, de exemplu, la sat – vă recomandăm cu încredere să faceți acest pas. De asemenea, nu vă sfătuim să folosiți metroul la ore de vârf și să nu umblați prin locuri aglomerate. Luați aminte, Putin și apropiații lui vor face totul pentru a rămâne la putere!”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Crapă imperiul: azerii atacă în Nagorno-Karabah, după ce rușii și-au mutat în Ucraina o parte din trupele dislocate în Armenia

* „Au dispărut!” Toți șefii serviciilor secrete rusești, ministrul Șoigu (Apărare) și generalul Gherasimov (Statul Major General) s-au „evaporat”

* Anunț oficial al NATO: Rusia a pierdut 40.000 de oameni în Ucraina – morți, răniți, prizonieri și dispăruți în luptă (21% din totalul efectivelor)

* AUDIO. Generalul rus care ucide civili în Mariupol: „De ce nu e mutilat încă? De ce n-are urechea tăiată? De ce nu șchioapătă acest bastard?” / „Să fie găsit la reanimare și să i se împingă o sticlă spartă de bere! Puneți totul pe seama boschetarilor!”

Medic faimos despre Putin: „Trăim lângă un câine turbat. Nu trebuie să-l tachinăm, ci să devenim urgent atât de puternici, încât să nu ne mai fie frică de el”

* Deportări ca pe vremea lui Stalin: ucrainenii sunt duși de ruși pe insula Sahalin din Extremul Orient, în Pacific!

* VIDEO. Ucrainenii au distrus o uriașă navă de desant a rușilor, a cărei poziție fusese divulgată într-un film de propagandă al Moscovei

Trădare abominabilă: generalul rus Zusko, crescut în Ucraina, s-a întors să-l bombardeze pe fratele său, colonelul Zusko, care a rămas să lupte pentru țara sa. „Ăsta nu e om! Îl blestemă tot satul!”

Putin își pregătește buncărul pentru atac nuclear. „Există centre de control subterane pentru a gestiona atât țara, cât și trupele, închise la câteva zeci de metri adâncime. Un oraș întreg”

Un militar rus s-a înfuriat pe comandantul său și a trecut cu tancul peste el! Brigada condusă de colonelul Medvedev pierduse 50% din personal pe frontul ucrainean

„Măcelarii lui Kadîrov” au fugit din Ucraina în Cecenia, după ce au pierdut sute de luptători. „Toți kadîroviții uciși vor fi cusuți și îngropați în piele de porc”

Planul oligarhilor ruși: vor să-l captureze pe Putin și să-l predea Occidentului, în schimbul ridicării sancțiunilor economice! Au însă o problemă: deocamdată nu găsesc sprijin din partea forțelor de securitate

VIDEO. Mesajul muzical al lui Putin: „Ucraina și Crimeea, / Belarus și Moldova, / Kazahstan și țările baltice / Sunt țara mea”

„Anul acesta va fi ultimul din viața lui Putin, sunt sigur 90%” / „Buncărul este o închisoare, și cineva poate pur și simplu s-o încuie”

A fost lichidat și generalul Mordvicev, care-i înarma pe separatiștii din Donbass. Este al 6-lea general rus omorât de ucraineni în 23 de zile

Un primar din Siberia a dezvăluit, fără să vrea, două secrete militare care-l incriminează pe Putin

A fost arestat generalul Gavrilov, numărul 2 în Garda Națională a Rusiei. Acesta a lucrat și în serviciul de securitate al lui Putin

Ce înțeleg rușii prin acord de pace „realist”: anexarea a 20% din teritoriul Ucrainei, „demilitarizarea” și „neutralitatea” acesteia

Rușii rânjesc cinic, amintindu-le polonezilor că le-au ucis președintele în 2010, dar și ofițerimea în 1940: „Vino la Smolensk, vorbim”

Ucraina îi amenință pe Putin și pe lacheii săi că vor sfârși ca Eichmann (spânzurat) sau ca Bin Laden (împușcat). „Vom veni după voi! Nu vă veți putea ascunde nici în buncărul din Urali!”

Un fost președinte al Ucrainei le cere rușilor: „Spânzurați-l pe acest bătrân senil în Piața Roșie, lângă mausoleul lui Lenin!”

Senatorul Lavric, lider AUR: „Depinde cine va câștiga, Putin sau globaliștii. Se vrea distrugerea națiunilor creștine”. Rusia devine astfel, din agresor, un erou care luptă pentru libertate

Propaganda rusă făcută de „dragnista” Anca Alexandrescu la Realitatea Plus, amendată de CNA cu 40.000 de lei

* Codruța Kovesi, activitate intensă la Parchetul European. Peste 500 de anchete, cu daune de 5,4 miliarde de euro. Câte dosare sunt din România

* Condamnări pentru corupție: Vlădescu – 8 ani și 6 luni; cumnatul lui Geoană – 7 ani; Boureanu – 4 ani și 3 luni. Șpăgi de 20 de milioane de euro

* Șoc în fotbal: Italia, campioana Europei, eliminată acasă de Macedonia de Nord! Al doilea Mondial consecutiv fără cvadrupla campioană a lumii

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here