Un primar din Siberia a dezvăluit, fără să vrea, două secrete militare care-l incriminează pe Putin

0
12949
Primarul Leonid Frolov și textul său care spulberă minciunile lui Putin

Un proverb din bătrâni spune că minciuna are picioare scurte. În Rusia criminală a lui Putin, minciuna a avut picioare cam lungi. A rezistat din 2014 până în 2022. 8 ani. După acești 8 ani, un primar tocmai din districtul siberian Irkutsk, Leonid Frolov, a dezvăluit oficial minciunile de ani de zile ale fostului colonel KGB.

Totul a pornit de la moartea pe frontul ucrainean a militarului Valeri Berezovski. Acesta mai luptase însă ca parte a trupelor ruse și în Donbass, în 2014!

Astfel, fără să-și dea seama, dar spunând adevărul gol-goluț, primarul Leonid Frolov a distrus legenda lui Putin despre un „război civil’ în estul Ucrainei, fără participarea trupelor Rusiei, dezvăluie site-ul Obozrevatel.com.

Practic, aducându-i un ultim omagiu ostașului Berezovski, primarul Frolov a confirmat că acesta a participat la conflictul armat din Donbass în calitate de militar al armatei Federației Rusie!

Dovada: primarul Frolov a scris, într-o postare însoțită de sigla Z lângă numele său (cea cu care sunt marcate tancurile și alte vehicule de luptă ale invadatorilor), că Berezovski a luptat împotriva Ucrainei, în Donbass, în 2014, pe baza unui contract. Asta, deși Putin susținuse tot timpul că în acea zonă nu sunt militari ai Rusiei, ci doar etnici ruși din Donbass, care nu mai suportă „genocidul” la care-i supune conducerea „nazistă” a Ucrainei!

Iar în februarie 2021, luptătorul rus a mers la granița cu Ucraina „nu pentru instruire, ci pentru o misiune, ceea ce indică o operațiune militară pre-planificată”.

Aceste aspecte sunt prezentate pe rețelele de socializare de Centrul de Combatere a Dezinformării din cadrul Consiliului de Securitate Națională și Apărare al Ucrainei (RNBO). E publicată totodată și „scrisoarea” primarului Frolov, care l-a dat de gol pe Putin.

Scriind despre moartea lui Berezovski, survenită în martie 2022 pe frontul ucrainean, acesta a divulgat două secrete militare deodată.

Comunicatul Centrului de Combatere a Dezinformării

„Centrul pentru combaterea dezinformării prin RNBO al Ucrainei confirmă că primarul districtului Irkutsk dn Rusia, Leonid Frolov, a scris o postare despre moartea din Ucraina a unui nativ din Irkutsk, Valeri Berezovski, și, fără să-și dea seama, a divulgat două mistere militare.

1. Decedatul luptase deja în Ucraina, în baza unui contract din 2014, când, oficial, trupele ruse nu se aflau în Donbass.

2. În februarie 2021, decedatul a mers la granița cu Ucraina nu pentru instruire, ci pentru o misiune, ceea ce indică o operațiune militară pre-planificată.

Astfel, istoria menționată infirmă în cele din urmă mitul lui Putin pe termen lung despre «ihtamnet» (neologism care semnifică agresiunea rusă asupra Ucrainei) și «războiul civil din estul Ucrainei». Și confirmă faptul că atât separatismul din Donbass, cât și invazia militară a Ucrainei au fost intenționate, pregătite în prealabil de operațiunile speciale ale Kremlinului menite să distrugă și mai mult Ucraina.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Planul oligarhilor ruși: vor să-l captureze pe Putin și să-l predea Occidentului, în schimbul ridicării sancțiunilor economice! Au însă o problemă: deocamdată nu găsesc sprijin din partea forțelor de securitate

* Încă un fake istoric: „Putin pe stadion”! Imaginile cu cei 100.000 de spectatori, din 2022, ar fi, de fapt, de la sărbătoarea din 2021. Doar discursul sceleratului e actual, „mufat” pe imagini de arhivă

„Anul acesta va fi ultimul din viața lui Putin, sunt sigur 90%” / „Buncărul este o închisoare, și cineva poate pur și simplu s-o încuie”

* A fost lichidat și generalul Mordvicev, care-i înarma pe separatiștii din Donbass. Este al 6-lea general rus omorât de ucraineni în 23 de zile

* Ucraina și-a anihilat cel mai mare trădător de la începutul invaziei ruse. „Omul lui Ianukovici” a fost arestat la Kiev. Asupra sa s-au descoperit arme automate, pistoale, muniție și grenade

* Artileria ucraineană l-a spulberat pe maiorul rus care bombardase casele civililor. Bestia a făcut crime și în Georgia (2008), și în Siria (2015)

A fost arestat și generalul Gavrilov, numărul 2 în Garda Națională a Rusiei. Acesta a lucrat și în serviciul de securitate al lui Putin

VIDEO. Putin se teme: într-un discurs „à la Ceaușescu”, le-a spus rușilor că „Occidentul îi va folosi pe trădători” ca să „provoace confruntări civile”. Trădători sunt rușii cu vederi occidentale, democratice, dar și cei care „își câștigă banii aici și trăiesc acolo”. Soarta acestora va fi cruntă, anunță Putin: „îi vom scuipa ca pe o gânganie care-ți intră în gură”

* VIDEO. Cecenii lui Kadîrov se laudă cum, în strigăte de „Allahu akbar!”, mitraliază un bloc în care se află femei și copii

Ce înțeleg rușii prin acord de pace „realist”: anexarea a 20% din teritoriul Ucrainei, „demilitarizarea” și „neutralitatea” acesteia

Povestea teribilă a unei mame-eroină. Olga avea 12 copii, dar a plecat la război. A murit împușcată de ruși, la 48 de ani. Alți 5 membri ai familiei luptă cu arma în mână

* Rușii rânjesc cinic, amintindu-le polonezilor că le-au ucis președintele în 2010, dar și ofițerimea în 1940: „Vino la Smolensk, vorbim”

„Cine vine la noi cu sabia, de sabie va muri!” Detașamentul „Azov” l-a ucis pe generalul rus Mitaev – al 5-lea general lichidat de ucraineni în 3 săptămâni de război

Comandantul Legiunii Naționale Georgiene: „Rusia va înceta să mai existe cu o populație atât de teroristă precum cea de astăzi”

China a luat frica sancțiunilor occidentale, după ce a văzut cum a fost pedepsită Rusia. Xi Jinping ezită să-l ajute pe Putin și și-a pierdut elanul în privința invadării Taiwanului

Ucrainenii l-au lichidat pe odiosul colonel rus Porohnia, „măcelarul din Cecenia”. În 1994-1999 a ucis civili pașnici în războaiele din Caucaz

AUDIO. Dovada că militarii ruși au primit ordin să omoare civili. „Ni s-a dat porunca să-i f… pe toți, pe toți la rând: civili, copiii nu sunt copii…”

Locuitorii din Donețk sunt obligați să-i închine ode lui Putin. „Ne-ați dat forțe să eliberăm Ucraina de naziști și trădători” / „Noi zdrobim sancțiunile Occidentului prin credința noastră în victoria armatei voastre și a lui Putin”

Ucraina îi amenință pe Putin și pe lacheii săi că vor sfârși ca Eichmann (spânzurat) sau ca Bin Laden (împușcat). „Vom veni după voi! Nu vă veți putea ascunde nici în buncărul din Urali!”

Un fost președinte al Ucrainei le cere rușilor: „Spânzurați-l pe acest bătrân senil în Piața Roșie, lângă mausoleul lui Lenin!”

* Femeia care a vrut să-l dea afară pe Vladimir Putin! De ce a fost acuzat liderul de la Kremlin

Ministrul Apărării din Ucraina: „Acesta va fi sfârșitul unui criminal în serie și violator care-și atacă vecinii!”

Putinista Şoşoacă, plasată oficial de Facebook „sub controlul Guvernului rus”. Senatoarea Urlătoare strigă „Neutralitate!”, adică să ieșim din NATO, ca să ne invadeze Rusia când vrea

* Propaganda rusă făcută de „dragnista” Anca Alexandrescu la Realitatea Plus, amendată de CNA cu 40.000 de lei

Dan Voiculescu primește o lovitură strașnică de la CEDO: decizie în unanimitate împotriva oligarhului pușcăriaș! Condamnarea din 2014 a fost perfect legală, nici vorbă de „proces politic”

* „Antena 3 și-a bătut joc de mine!” Tristul destin al unei propagandiste anti-justiție: Roxana Ciucă – folosită și abandonată

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here