Medic faimos despre Putin: „Combinație clasică de schizofrenie și nebunie. Trăim lângă un câine turbat. Nu trebuie să-l tachinăm, ci să devenim urgent atât de puternici, încât să nu ne mai fie frică de el”

14
4470
Dr. Evgheni Komarovski - Vladimir Putin

Într-un interviu acordat site-ului Obozrevatel.com, faimosul medic ucrainean Evgheni Komarovski îl încadrează pe criminalul de război Vladimir Putin în sfera bolilor pshice. Dr. Komarovski spune că tiranul de la Kremlin se comportă precum un copil, care, „în loc să exploreze lumea, se uită la Peppa Pig” – o serie britanică de televiziune animată.

În vârstă de 61 de ani, Evgheni Komarovski găzduiește din martie 2010 emisiunea „Școala Doctorului Komarovski” pe postul de televiziune Inter.

Ziaristii.com vă prezintă principalele declarații ale faimosului medic ucrainean.

„Din aparițiile sale publice, nu pot spune că și-a pierdut complet mințile”

Putin n-ar lua steroizi, așa cum scria „Daily Mail”. „Pot doar să pun la îndoială 100% competența «Daily Mail»: sunt încă medic. Au folosit termenul: se spune că el (Putin – n. red.), poate în legătură cu oncologia și tratamentul cu steroizi, are un sindrom numit furia steroidului. Dar totul este încurcat acolo. Pe scurt, vorbim despre următoarele. În tratamentul anumitor boli oncologice, se folosesc cu adevărat hormonii steroizi – faimosul Prednison, Dexametazona, despre care mulți au auzit. Deși acesta nu este principalul lucru acum și este puțin probabil ca aceste medicamente să fie folosite pentru Putin.”

Explicațiile „furiei cu steroizi”. „Termenul «furie cu steroizi» folosit de «Daily Mail» se referă la hormoni complet diferiți. Aceștia sunt așa-numiții steroizi anabolizanți. Acestea sunt anabolice, medicamente interzise pentru sportivi, care sunt folosite pentru a crește masa musculară, a crește eficiența. Uneori, pentru tratamentul impotenței severe, acest lucru este posibil. Poate chiar are astfel de probleme și se folosesc aceste medicamente, dar din pozele pe care le-am văzut, din aparițiile sale publice, nu pot spune că respiră greu și că și-a pierdut complet mințile. Cred că toate problemele mentale pe care le are sunt induse de mediu.”

VIDEO: Dr. Evgheni Komarovski despre sceleratul Vladimir Putin

„Un număr imens de lucruri pe care Putin le spune se află la polul opus al logicii, al bunului-simț. Are o mare lipsă de informații”

Suferă de sindromul deficitului de informații. „Aceasta este unicitatea unei persoane care în secolul XXI reușește să trăiască fără acces la internet, care primește informații de la anumite persoane care îi pun tătici pe masă. Și acest «sindrom tată», sindromul deficitului de informații, sunt gata să-l confirm fără ambiguitate. Ei bine, pentru că un număr imens de lucruri pe care Putin le spune – acest lucru este evident pentru toată lumea – se află la polul opus al logicii, al bunului-simț și așa mai departe. Are o mare lipsă de informații. Ca un copil care, în loc să exploreze lumea, se uită la Peppa Pig (se referă la Purcelușa Peppa, o serie britanică de televiune animată – n. red.). Viața lui Peppa Pig îi este cunoscută, dar viața vecinilor nu-i este cunoscută. Aproximativ într-o astfel de situație se află Putin.”

Știa încă din 2004 că va fi un conflict între Rusia și Ucraina. „Există elemente de schizofrenie. Am spus public, de multe ori, că aceasta este o combinație clasică de schizofrenie și nebunie, care nu ne permite să prezicem ce se va întâmpla în continuare. Nu m-am îndoit nici măcar un minut, din 2004, cu «Revoluția Portocalie», că va exista un conflict foarte serios între Ucraina și Rusia, geopolitic, la scară globală. Asta după ce Putin l-a felicitat pe Ianukovici pentru victoria sa în alegeri, iar apoi a avut loc al treilea tur. Trebuie să înțelegem un lucru: trăim lângă un câine turbat. Prin urmare, nu trebuie să tachinăm acest câine, ci să devenim urgent atât de puternici, încât să încetăm să ne mai fie frică de el.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* AUDIO. Bravul ostaș rus: „În comandamentul armatei noastre sunt idioți terminați. S-au c…t pe ei, toată divizia a fost distrusă. Ce-a fost planificat de analfabeți, aia s-a întâmplat”

* Putin își pregătește buncărul pentru atac nuclear. „Există centre de control subterane pentru a gestiona atât țara, cât și trupele, închise la câteva zeci de metri adâncime. Un oraș întreg”

* „Măcelarii lui Kadîrov” au fugit din Ucraina în Cecenia, după ce au pierdut sute de luptători. „Toți kadîroviții uciși vor fi cusuți și îngropați în piele de porc”

* Planul oligarhilor ruși: vor să-l captureze pe Putin și să-l predea Occidentului, în schimbul ridicării sancțiunilor economice! Au însă o problemă: deocamdată nu găsesc sprijin din partea forțelor de securitate

* Jurnalista Tetiana Ceornovol, fostă deputată, distruge tancuri rusești la Kiev. Mamă a doi copii, Tetiana mânuiește un AK-47 și sisteme antitanc

* VIDEO. Mesajul muzical al lui Putin: „Ucraina și Crimeea, / Belarus și Moldova, / Kazahstan și țările baltice / Sunt țara mea”

* Armata ucraineană a capturat o hartă care arată planurile lui Putin: tot sudul Ucrainei, de la Herson și Nikolaev spre Odessa și gurile Dunării

* VIDEO. „Șeherezada”, yachtul de 700 de milioane de dolari al lui Putin, a fost găsit în Italia. E păzit de securiștii ruși din FSO

* „Anul acesta va fi ultimul din viața lui Putin, sunt sigur 90%” / „Buncărul este o închisoare, și cineva poate pur și simplu s-o încuie”

* A fost lichidat și generalul Mordvicev, care-i înarma pe separatiștii din Donbass. Este al 6-lea general rus omorât de ucraineni în 23 de zile

* Ucraina și-a anihilat cel mai mare trădător de la începutul invaziei ruse. „Omul lui Ianukovici” a fost arestat la Kiev. Asupra sa s-au descoperit arme automate, pistoale, muniție și grenade

* Un primar din Siberia a dezvăluit, fără să vrea, două secrete militare care-l incriminează pe Putin

* Artileria ucraineană l-a spulberat pe maiorul rus care bombardase casele civililor. Bestia a făcut crime și în Georgia (2008), și în Siria (2015)

A fost arestat generalul Gavrilov, numărul 2 în Garda Națională a Rusiei. Acesta a lucrat și în serviciul de securitate al lui Putin

* A fost lichidat și comandantul adjunct al flotei ruse de la Marea Neagră, un ucrainean care-și trădase țara

Ce înțeleg rușii prin acord de pace „realist”: anexarea a 20% din teritoriul Ucrainei, „demilitarizarea” și „neutralitatea” acesteia

* Rușii rânjesc cinic, amintindu-le polonezilor că le-au ucis președintele în 2010, dar și ofițerimea în 1940: „Vino la Smolensk, vorbim”

Ucraina îi amenință pe Putin și pe lacheii săi că vor sfârși ca Eichmann (spânzurat) sau ca Bin Laden (împușcat). „Vom veni după voi! Nu vă veți putea ascunde nici în buncărul din Urali!”

Un fost președinte al Ucrainei le cere rușilor: „Spânzurați-l pe acest bătrân senil în Piața Roșie, lângă mausoleul lui Lenin!”

Ministrul Apărării din Ucraina: „Acesta va fi sfârșitul unui criminal în serie și violator care-și atacă vecinii!”

* Strâmba rezolvare a „problemei SIIJ”, criticată de Comisia de la Veneția. USR cere demisia ministrului Cătălin Predoiu și explicații de la Klaus Iohannis

* Propaganda rusă făcută de „dragnista” Anca Alexandrescu la Realitatea Plus, amendată de CNA cu 40.000 de lei

14 COMENTARII

  1. Rușii nici n-aveau de gând să ocupe Kievul, ci doar să distrugă transporturile de arme către statele separatiste. Dar unii se bucură ca idioții când mor oameni doar pt că sunt ruși. (Iar acțiunile firmelor americane cresc vertiginos la bursă… Prost e cine râde…)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here