sâmbătă, martie 2, 2024
AcasăRăzboi în UcrainaUn militar rus s-a înfuriat pe comandantul său și a trecut cu...

Un militar rus s-a înfuriat pe comandantul său și a trecut cu tancul peste el! Colonelul Medvedev are picioarele zdrobite. Brigada sa a pierdut 50% din personal pe frontul ucrainean

-

Un militar al batalionului de tancuri al Brigăzii 37 de puști motorizate a recurs la un gest extrem pentru a se răzbuna pe comandantul său. Alegând un moment convenabil în timpul bătăliei din zona Makarov (regiunea Kiev), acesta a trecut pur și simplu cu tancul peste colonelul Iuri Medvedev, zdrobindu-i ambele picioare.

Neobișnuitul incident a fost relatat pe Facebook de jurnalistul ucrainean Roman Țimbaliuk, a cărui postare virală a fost preluată și de site-ul Obozrevatel.com.

Invadatorul furios, angajat al Unității Militare 69647 din Kiahta (Rusia), s-ar fi răzbunat astfel pe comandantul lui pentru pierderea a 50% din personal.

„El l-a acuzat pe comandantul brigăzii, colonelul Iuri Medvedev, de moartea prietenilor și a colegilor săi. Acum, colonelul Medvedev se află la un spital din Belarus. Așteaptă compensații bănești pentru rănile «de luptă» primite în timpul «operațiunii militare speciale de protejare a Donbass-ului»”, a scris ironic jurnalistul Țimbaliuk. Acesta face aluzie la faptul că „bravul” colonel Medvedev a fost zdrobit de un tanc din propria-i divizie în regiunea Kiev, la peste 600 de kilometri de Donbass.

- Advertisement -

Din cei peste 1.500 de militari, brigada icondusă de colonelul Iuri Medvedev a mai rămas cu circa 750 de luptători activi: unii dintre ei au murit, alții zac prin spitale.

Pentru activitatea sa pe frontul ucrainean, colonelul Medvedev a primit Ordinul Curajului.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Ministrul Șoigu, brațul armat al lui Putin, n-a mai apărut public de 12 zile. Ar fi făcut infarct

* Medic faimos despre Putin: „Combinație clasică de schizofrenie și nebunie. Trăim lângă un câine turbat. Nu trebuie să-l tachinăm, ci să devenim urgent atât de puternici, încât să nu ne mai fie frică de el”

* Trădare abominabilă: generalul rus Zusko, crescut în Ucraina, s-a întors să-l bombardeze pe fratele său, colonelul Zusko, care a rămas să lupte pentru țara sa. „Ăsta nu e om! Îl blestemă tot satul!”

* Putin își pregătește buncărul pentru atac nuclear. „Există centre de control subterane pentru a gestiona atât țara, cât și trupele, închise la câteva zeci de metri adâncime. Un oraș întreg”

* „Măcelarii lui Kadîrov” au fugit din Ucraina în Cecenia, după ce au pierdut sute de luptători. „Toți kadîroviții uciși vor fi cusuți și îngropați în piele de porc”

* Planul oligarhilor ruși: vor să-l captureze pe Putin și să-l predea Occidentului, în schimbul ridicării sancțiunilor economice! Au însă o problemă: deocamdată nu găsesc sprijin din partea forțelor de securitate

* VIDEO. Mesajul muzical al lui Putin: „Ucraina și Crimeea, / Belarus și Moldova, / Kazahstan și țările baltice / Sunt țara mea”

* „Anul acesta va fi ultimul din viața lui Putin, sunt sigur 90%” / „Buncărul este o închisoare, și cineva poate pur și simplu s-o încuie”

* A fost lichidat și generalul Mordvicev, care-i înarma pe separatiștii din Donbass. Este al 6-lea general rus omorât de ucraineni în 23 de zile

* Un primar din Siberia a dezvăluit, fără să vrea, două secrete militare care-l incriminează pe Putin

A fost arestat generalul Gavrilov, numărul 2 în Garda Națională a Rusiei. Acesta a lucrat și în serviciul de securitate al lui Putin

Ce înțeleg rușii prin acord de pace „realist”: anexarea a 20% din teritoriul Ucrainei, „demilitarizarea” și „neutralitatea” acesteia

* Rușii rânjesc cinic, amintindu-le polonezilor că le-au ucis președintele în 2010, dar și ofițerimea în 1940: „Vino la Smolensk, vorbim”

Ucraina îi amenință pe Putin și pe lacheii săi că vor sfârși ca Eichmann (spânzurat) sau ca Bin Laden (împușcat). „Vom veni după voi! Nu vă veți putea ascunde nici în buncărul din Urali!”

Un fost președinte al Ucrainei le cere rușilor: „Spânzurați-l pe acest bătrân senil în Piața Roșie, lângă mausoleul lui Lenin!”

* Senatorul Lavric, lider AUR: „Depinde cine va câștiga, Putin sau globaliștii. Se vrea distrugerea națiunilor creștine”. Rusia devine astfel, din agresor, un erou care luptă pentru libertate

* Strâmba rezolvare a „problemei SIIJ”, criticată de Comisia de la Veneția. USR cere demisia ministrului Cătălin Predoiu și explicații de la Klaus Iohannis

* Propaganda rusă făcută de „dragnista” Anca Alexandrescu la Realitatea Plus, amendată de CNA cu 40.000 de lei

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -