AUDIO. Generalul rus care ucide civili în Mariupol: „De ce nu e mutilat încă? De ce n-are urechea tăiată? De ce nu șchioapătă acest bastard?” / „Să fie găsit la reanimare și să i se împingă o sticlă spartă de bere! Puneți totul pe seama boschetarilor!”

4
9747
Gen. Mihail Mizințev

Armata ucraineană a interceptat pentru prima oară de la începutul invaziei ruse un monolog – stalinist în toată regula – al generalului care conduce asediul asupra orașului Mariupol. Dacă se mai poate numi oraș, fiindcă a fost pur și simplu devastat de bombele Kremlinului.

Îl cheamă Mihail Mizințev, are 59 de ani și este principalul favorit al președintelui criminal Vladimir Putin. În trecut, a condus o operațiune în Siria. Din decembrie 2014 a primit postul de director al centrului de control al apărării naționale din Federația Rusă. Trei ani mai târziu, în 2017, a ajuns general-colonel.

Acest comandant descreierat a dat ordinul să fie bombardate, în Mariupol, o maternitate, un spital de copii, un teatru și casele civililor.

„El este cel care distruge orașul Mariupol, așa cum obișnuia să distrugă orașele siriene”, a scris Anton Gherașcenko, consilierul ministrului Afacerilor Interne de la Kiev (Denis Monastirski).

„Uită-te la acest monstru! N-are niciun semn de diferențiere, n-are nici cămașă militară, are un pulover și-o jachetă, un ticălos de cel mai înalt nivel”

Oficialul ucrainean a postat pe canalul său Telegram un videoclip cu discursul violent, tribal, terorist al generalului Mizințev, declarat oficial și el criminal de război în Ucraina. Filmulețul a fost preluat de site-ul Obozrevatel.com.

Se poate desprinde de ce Rusia își trimite soldații la moarte sigură, de ce nu-i consideră oameni, folosindu-i drept „carne de tun”. Ajung să fie niște slavi de secol XXI, care-și ascultă stăpânul: nu îndrăznesc să ridice tonul, nu există noțiunea de a contrazice, de a replica, ci doar aceea de a lua la cunoștință.

Ziaristii.com vă prezintă transcrierea integrală a „lecției” ținute de generalul „pacificator” Mizințev în fața militarilor săi smeriți. Acesta și-a ieșit din minți după ce unul dintre ei nu și-a îndeplinit sarcinile de serviciu.

Gen. Mizințev: „Cine l-a ales pe acest nenorocit, tovarășe Matiuhin, și l-a adus aici în centrul național? Uită-te la acest monstru! N-are niciun semn de diferențiere, n-are nici cămașă militară, are un pulover și-o jachetă, un ticălos de cel mai înalt nivel. Merită să stea în mizerie, și-a bulbucat ochii de taur, și-a umflat ochii și acum fața nemulțumită, fața urât mirositoare mi-o arată mie. La ce mai servește încă? Și de ce trebuie să mă ocup de gunoaiele voastre? Șef de direcție, ridicați-vă!”

Gen. Mizințev: „De ce n-are încă fizionomia mutilată? De ce n-are urechea tăiată? De ce nu șchioapătă acest bastard până acum?”

  • „De ce n-are încă fizionomia mutilată? De ce n-are urechea tăiată? De ce nu șchioapătă acest bastard până acum? Noaptea, când iese, îl atacă necunoscuții. Toată noaptea îl atacă și-l bat cu sticla de bere peste față și-i toarnă acolo încă un litru! De ce-și bate joc de voi și de mine inclusiv? Cine i-a dat dreptul să facă asta acestui nenorocit? Într-adevăr, sunteți mulțumiți să stați aproape de acest bastard!”
  • „De ce n-a fugit de pe navă și nu s-a aruncat în largul oceanului, așa cum se procedează în flotă? Dacă ești bastard, colectivul nu te acceptă, nu vorbește cu tine, nu comunică, el te respinge! El nu vrea să trăiască deloc aproape de tine, nu vrea să meargă niciunde cu tine. Și el vine deja la fiecare întâlnire și o absoarbe. Are soție? Părinți aveți, tovarășe gunoi?!”
  • „Tovarășe Iaroșenko! Vă dau o mustrare strictă. Chiar aici, în public! Puteți să mă reclamați că încalc principiul subordonării! V-am ordonat de îndată ce a fost găsit un asemenea ticălos – aici trebuie să fie toți părinții, frații, surorile, bunicile, bunicii, soția, copiii, toți trebuie să fie imediat la mine! Mă auziți? Încercați încă o dată să nu faceți așa!”

VIDEO: Vorbele bolnave ale generalului ucigaș

„Astăzi trebuie să scrie un raport în mod voluntar, iar dacă refuză în mod voluntar, legați-l și semnați-l cu mâna lui: «pentru că sunt un nenorocit»

  • „Astăzi trebuie să scrie un raport în mod voluntar, iar dacă refuză în mod voluntar, legați-l și semnați-l cu mâna lui – «pentru că sunt un nenorocit», «pentru că sunt porșiveț» (face aluzie la faptul că acel militar conduce o mașină Porsche când nu e pe front – n. red.) etc. și etc. … «vă rog să mă concediați imediat fără reguli, fără niciun fel de norme». Și pur și simplu se semnează!”
  • „Să nu-l mai văd de mâine încolo pe aici pe-aproape! Și apoi a ieșit tovarășul Iaroșenko să povestească: e la reanimare. V-am spus deja, tovarășe Matiuhin: să fie găsit la reanimare și să i se împingă o sticlă spartă de bere! Și să fie pus totul pe seama celor fără adăpost – boschetari în timp ce încearcă să împartă între ei sticle cu bere. S-au înmuiat. Nu v-am spus pe rusește, că sunt obligat să spun cu voce tare?”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* „Au dispărut!” Toți șefii serviciilor secrete rusești, ministrul Șoigu (Apărare) și generalul Gherasimov (Statul Major General) s-au „evaporat”

* Anunț oficial al NATO: Rusia a pierdut 40.000 de oameni în Ucraina – morți, răniți, prizonieri și dispăruți în luptă (21% din totalul efectivelor)

Medic faimos despre Putin: „Trăim lângă un câine turbat. Nu trebuie să-l tachinăm, ci să devenim urgent atât de puternici, încât să nu ne mai fie frică de el”

Trădare abominabilă: generalul rus Zusko, crescut în Ucraina, s-a întors să-l bombardeze pe fratele său, colonelul Zusko, care a rămas să lupte pentru țara sa. „Ăsta nu e om! Îl blestemă tot satul!”

Putin își pregătește buncărul pentru atac nuclear. „Există centre de control subterane pentru a gestiona atât țara, cât și trupele, închise la câteva zeci de metri adâncime. Un oraș întreg”

Un militar rus s-a înfuriat pe comandantul său și a trecut cu tancul peste el! Brigada condusă de colonelul Medvedev pierduse 50% din personal pe frontul ucrainean

„Măcelarii lui Kadîrov” au fugit din Ucraina în Cecenia, după ce au pierdut sute de luptători. „Toți kadîroviții uciși vor fi cusuți și îngropați în piele de porc”

Planul oligarhilor ruși: vor să-l captureze pe Putin și să-l predea Occidentului, în schimbul ridicării sancțiunilor economice! Au însă o problemă: deocamdată nu găsesc sprijin din partea forțelor de securitate

VIDEO. Mesajul muzical al lui Putin: „Ucraina și Crimeea, / Belarus și Moldova, / Kazahstan și țările baltice / Sunt țara mea”

„Anul acesta va fi ultimul din viața lui Putin, sunt sigur 90%” / „Buncărul este o închisoare, și cineva poate pur și simplu s-o încuie”

A fost lichidat și generalul Mordvicev, care-i înarma pe separatiștii din Donbass. Este al 6-lea general rus omorât de ucraineni în 23 de zile

Un primar din Siberia a dezvăluit, fără să vrea, două secrete militare care-l incriminează pe Putin

A fost arestat generalul Gavrilov, numărul 2 în Garda Națională a Rusiei. Acesta a lucrat și în serviciul de securitate al lui Putin

Ce înțeleg rușii prin acord de pace „realist”: anexarea a 20% din teritoriul Ucrainei, „demilitarizarea” și „neutralitatea” acesteia

Rușii rânjesc cinic, amintindu-le polonezilor că le-au ucis președintele în 2010, dar și ofițerimea în 1940: „Vino la Smolensk, vorbim”

Ucraina îi amenință pe Putin și pe lacheii săi că vor sfârși ca Eichmann (spânzurat) sau ca Bin Laden (împușcat). „Vom veni după voi! Nu vă veți putea ascunde nici în buncărul din Urali!”

Un fost președinte al Ucrainei le cere rușilor: „Spânzurați-l pe acest bătrân senil în Piața Roșie, lângă mausoleul lui Lenin!”

Senatorul Lavric, lider AUR: „Depinde cine va câștiga, Putin sau globaliștii. Se vrea distrugerea națiunilor creștine”. Rusia devine astfel, din agresor, un erou care luptă pentru libertate

Propaganda rusă făcută de „dragnista” Anca Alexandrescu la Realitatea Plus, amendată de CNA cu 40.000 de lei

Strâmba rezolvare a „problemei SIIJ”, criticată de Comisia de la Veneția. USR cere demisia ministrului Cătălin Predoiu și explicații de la Klaus Iohannis

Decizie definitivă a Curții Supreme: Traian Băsescu a colaborat cu Securitatea, făcând poliție politică

* „Pilele” lui Zamfir „Glonț-în-Cap” în tentativa de a pune mâna pe Filarmonica „George Enescu” din București

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here