vineri, aprilie 12, 2024
AcasăRăzboi în UcrainaTrădare abominabilă: generalul rus Zusko, crescut în Ucraina, s-a întors să-l bombardeze...

Trădare abominabilă: generalul rus Zusko, crescut în Ucraina, s-a întors să-l bombardeze pe fratele său, colonelul Zusko, care a rămas să lupte pentru țara sa. „Ăsta nu e om! Îl blestemă tot satul!”

-

Locuitorii așezării Vetli din regiunea ucraineană Volîn îl blestemă zilnic pe generalul-locotenent Mihail Zusko, din armata rusă. Nu întâmplător! Acesta, deși s-a născut în satul lor, a ajuns să participe activ chiar în războiul împotriva țării sale natale. În același timp, pe front luptă și fratele său, colonelul Nikolai Zusko, dar de partea Forțelor Armate ale Ucrainei, dezvăluie site-ul Obozrevatel.com, citând publicația „Faktî „(„Fapte”).

Până în 2014, Mihail Zusko s-a mândrit cu localitatea lui de baștină, în ciuda faptului că se „rusificase” deja prin studii absolvite la Riazan, în urmă cu 30 de ani. De la izbucnirea conflictului din Donbass, oamenii locului îl consideră „monstru”. Au motive întemeiate: generalul Zusko, plecat din satul lor, a făcut prăpăd atunci când a comandat trupe rusești în regiunile separatiste Donețk și Lugansk.

„Acesta nu e om. Câte vieți a luat, câtă durere a adus pământului nostru… Îl blestemă toți în Vetli”

Liubov Pavlik, oficial al satului Vetli, a a făcut declarații șocante. „Până cu ceva vreme în urmă, chiar am fost mândri de el. Portretul lui a atârnat în școală ca exemplu pentru copii. Dar cel care a fost dat drept exemplu nici nu a venit la înmormântarea mamei sale, care a murit acum doi ani. Cu o zi înaintea morții, ea și-a renegat fiul. Acum, în Vetli, sat care se întinde pe o duzină de kilometri de-a lungul graniței ucraineano-belaruse, oamenii îl blestemă pe Mihail, pentru că luptă în Ucraina de partea Rusiei și dă ordine criminale. În 2014, ca general-maior al armatei ruse, a participat la războiul împotriva Ucrainei. Nu știu cum să-l numesc. Acesta nu este om. Câte vieți omenești a luat, câtă durere a adus pământului nostru… Îl blestemă toți în Vetli. Cele două surori și fratele lui încă locuiesc în acest sat. Un alt frate, Nikolai Zusko, luptă și el acum – este colonel al Forțelor Armate ale Ucrainei”.

- Advertisement -
Colonelul patriot Nikolai Zusko

Generalul Mihail Zusko este inclus pe site-ul oficial al Direcției Principale de Informații a Ucrainei la secțiunea „Trădători”, ca un criminal de război

Publicația „Faktî” scrie: „Mihail Zusko este comandantul Armatei 58 Combinate din Districtul Militar de Sud. Această unitate a suferit pierderi uriașe în direcția Nikolaev. Expertul militar austriac Tom Cooper a scris despre acest lucru pe pagina sa de Facebook. În opinia sa, Zusko s-a arătat a fi un strateg mediocru”.

Generalul Mihail Zusko este inclus pe site-ul oficial al Direcției Principale de Informații a Ucrainei la secțiunea „Trădători”, ca un criminal de război! Acolo se observă că a participat la primul război cecen, iar pentru prezența la ostilitățile de pe teritoriul Ucrainei s-a ales cu o promovare din partea comandantului Corpului 1 Armată Donețk. Apoi a devenit comandantul adjunct al Armatei 49 Stavropol din Districtul Militar de Sud al Forțelor Armate ale Federației Ruse.

Generalul trădător Mihail Zusko

„După moartea unui întreg grup tactic de batalion din Divizia 7 Gărzi Aeropurtată într-o încercare zadarnică de a captura Voznesensk, generalul Zusko a reușit să piardă un alt BTG al Diviziei 20 de puști motorizate într-un atac fără succes asupra orașului Nikolaev”, se arată în comunicatul Direcției Principale de Informații ucrainene.

- Advertisement -

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Medic faimos despre Putin: „Combinație clasică de schizofrenie și nebunie. Trăim lângă un câine turbat. Nu trebuie să-l tachinăm, ci să devenim urgent atât de puternici, încât să nu ne mai fie frică de el”

* AUDIO. Bravul ostaș rus: „În comandamentul armatei noastre sunt idioți terminați. S-au c…t pe ei, toată divizia a fost distrusă. Ce-a fost planificat de analfabeți, aia s-a întâmplat”

* Putin își pregătește buncărul pentru atac nuclear. „Există centre de control subterane pentru a gestiona atât țara, cât și trupele, închise la câteva zeci de metri adâncime. Un oraș întreg”

* „Măcelarii lui Kadîrov” au fugit din Ucraina în Cecenia, după ce au pierdut sute de luptători. „Toți kadîroviții uciși vor fi cusuți și îngropați în piele de porc”

* Planul oligarhilor ruși: vor să-l captureze pe Putin și să-l predea Occidentului, în schimbul ridicării sancțiunilor economice! Au însă o problemă: deocamdată nu găsesc sprijin din partea forțelor de securitate

* Jurnalista Tetiana Ceornovol, fostă deputată, distruge tancuri rusești la Kiev. Mamă a doi copii, Tetiana mânuiește un AK-47 și sisteme antitanc

* VIDEO. Mesajul muzical al lui Putin: „Ucraina și Crimeea, / Belarus și Moldova, / Kazahstan și țările baltice / Sunt țara mea”

* Armata ucraineană a capturat o hartă care arată planurile lui Putin: tot sudul Ucrainei, de la Herson și Nikolaev spre Odessa și gurile Dunării

* VIDEO. „Șeherezada”, yachtul de 700 de milioane de dolari al lui Putin, a fost găsit în Italia. E păzit de securiștii ruși din FSO

* „Anul acesta va fi ultimul din viața lui Putin, sunt sigur 90%” / „Buncărul este o închisoare, și cineva poate pur și simplu s-o încuie”

* A fost lichidat și generalul Mordvicev, care-i înarma pe separatiștii din Donbass. Este al 6-lea general rus omorât de ucraineni în 23 de zile

* Ucraina și-a anihilat cel mai mare trădător de la începutul invaziei ruse. „Omul lui Ianukovici” a fost arestat la Kiev. Asupra sa s-au descoperit arme automate, pistoale, muniție și grenade

* Un primar din Siberia a dezvăluit, fără să vrea, două secrete militare care-l incriminează pe Putin

* Artileria ucraineană l-a spulberat pe maiorul rus care bombardase casele civililor. Bestia a făcut crime și în Georgia (2008), și în Siria (2015)

A fost arestat generalul Gavrilov, numărul 2 în Garda Națională a Rusiei. Acesta a lucrat și în serviciul de securitate al lui Putin

* A fost lichidat și comandantul adjunct al flotei ruse de la Marea Neagră, un ucrainean care-și trădase țara

Ce înțeleg rușii prin acord de pace „realist”: anexarea a 20% din teritoriul Ucrainei, „demilitarizarea” și „neutralitatea” acesteia

* Rușii rânjesc cinic, amintindu-le polonezilor că le-au ucis președintele în 2010, dar și ofițerimea în 1940: „Vino la Smolensk, vorbim”

Ucraina îi amenință pe Putin și pe lacheii săi că vor sfârși ca Eichmann (spânzurat) sau ca Bin Laden (împușcat). „Vom veni după voi! Nu vă veți putea ascunde nici în buncărul din Urali!”

Un fost președinte al Ucrainei le cere rușilor: „Spânzurați-l pe acest bătrân senil în Piața Roșie, lângă mausoleul lui Lenin!”

Ministrul Apărării din Ucraina: „Acesta va fi sfârșitul unui criminal în serie și violator care-și atacă vecinii!”

* Strâmba rezolvare a „problemei SIIJ”, criticată de Comisia de la Veneția. USR cere demisia ministrului Cătălin Predoiu și explicații de la Klaus Iohannis

* Propaganda rusă făcută de „dragnista” Anca Alexandrescu la Realitatea Plus, amendată de CNA cu 40.000 de lei

- Advertisement -

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -