Ce-au căutat în paradisul Azore ex-premierul Grindeanu şi o fostă Miss Buzău?

3
4130

Sorin Grindeanu s-a „prins” târziu că OUG 13, lansată de Liviu Dragnea via Florin Iordache (zis „Ciordache”), este o lovitură anti-România. Dragnea l-a „extirpat” rapid de la şefia Guvernului şi l-a „pedepsit” cu o super-funcţie: şefia ANCOM, una din multiplele instituţii plătite gras de români ca să dea lefuri de lux clientelei politice.

Cătălina Miriţă a fost miss Buzău, dar nu şi-a imaginat niciodată că va vizita arhipelagul Azore „braţ la braţ” cu şeful ANCOM, a cărui consilieră a ajuns între timp.

Sorin Grindeanu și Cătălina Miriță apar pe sistemul Intranet al Autorității Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM) că au efectuat deplasarea în 27-28 iunie 2019 în Insulele Azore și au plecat de acolo cu o zi mai devreme decât restul grupului.

Ca președinte al ANCOM, funcție echivalată prin lege la nivel de ministru, Sorin Grindeanu și-a angajat 6 consilieri, cu minimum 2.000 de euro pe lună, printre care şi frumoasa Cătălina Miriță, de doar 24 de ani.

Prin Ordonanța de Urgență 22/2009, care stabilește cadrul funcționării Autorității, s-a stabilit că ANCOM se ocupă de politica națională în comunicații electronice, comunicaţii audiovizuale, servicii poştale.

Sorin Grindeanu și Cătălina Miriță apar în sistemul intern al ANCOM separat de restul grupului. Sunt trecuți pe listă între 27 și 28 iunie 2019, în timp ce Eduard Lucian Lovin, vicepreședintele ANCOM, șeful de serviciu Eugenia Oană și consilierul juridic Constantin Gabriel Maradin apar ca participanți între 27 și 29 iunie 2019.

Pentru că nu au stat până la finalul evenimentului, Grindeanu și Miriță nu apar, precum colegii lor, în pozele de grup realizate în fața Centrului Cultural și de Congres din Ponta Delgada, unde s-au realizat fotografiile cu toți participanții, au aflat jurnaliştii de la Libertatea.

Foto: Libertatea

Donați AICI pentru a susține proiectul ZIARISTII.COM!

CITIŢI ŞI:

Smiorcăieli penibile la Propaganda TV, după plecarea Sorinei în America. Noi scenarii demente ale familiei Șărămăt

Sorina a plecat în America la exact o lună de când a fost luată de la familia Șărămăt. Marii învingători, marii învinși

DOCUMENT. În plângerea la DIICOT, asistenta maternală a Sorinei îi acuza pe soții Săcărin că sunt traficanți de minori și de organe!

VIDEO EXCLUSIV. Bucuria Sorinei când spune că va pleca în America. A scăpat de spaimele cu care o teroriza familia Șărămăt

„Sorina are un sânge pur, o vor pentru sacrificare”. Monstruozități generate de propaganda Antena 3 – RTV – Sorina Matei

Interesul superior al copilului. Arestați doctorița care face injecții! Plânge copilul, nu vrea să fie înțepat

Sorina, victima unor escroci emoționali. Au speriat-o cu bau-baul părinților de adopție, deși erau plătiți s-o integreze în familia acestora

„Miza nu a fost salvarea Sorinei Săcărin de propriii ei părinți. Miza a fost justificarea SIIJ, intimidarea judecătorilor și validarea Antenei 3 ca instrument de dominare a media, influență și propagandă anti-justiție”

Antena 3 încearcă să preseze justiția în „cazul Sorina”. Minciuni sfruntate, diversiuni ordinare în emisiunea lui Gâdea

Efectul propagandei infernale: părinții adoptivi ai Sorinei au fost atacați în trafic, la Severin, fiind în pericol de linșaj

VIDEO. Procuroarea din „cazul Sorina”, denunțată de vuvuzeaua penalilor: „E din gașca #Rezist!”

VIDEO. Au încercat s-o declare pe Sorina „persoană cu handicap”, „ca să sperie adoptatorii și să ia mai mulți bani de la stat”!

Asistenta maternală a făcut-o pe Sorina „țigancă” și „nebună”, de față cu fetița și cu cei de la Direcția Copilului!

Manevre ticăloase ale soților Șărămăt, pentru a o ține captivă pe Sorina: alba-neagra cu cererile de adopție

VIDEO. Gâdea, umilit în direct de părinții adoptivi ai Sorinei. Diversiunile i-au fost demontate cu argumente zdrobitoare

Cuc, DEMISIA! N-a „ciripit” nimic despre o şpagă de 500.000 de euro de care a aflat chiar în biroul său!

Impostori din tată-n fiu. „Generalul Izmană” și-a angajat beizadeaua pe ascuns la Ministerul Agriculturii „ca să se maturizeze”

„Adio, țară de căcat!” Bătut în fața casei sale, umilit de „112”, batjocorit la spital, scriitorul Gabriel Bota va părăsi România

VIDEO. Se apropie 10 august, jandarmii au prins poftă de gazare. Bărbat omorât de spray-ul pulverizat în față de aproape

Aşa ceva e criminal: Tudorel Toader, venit lunar cât preşedintele Franţei!

Doare, Vasilico? Dăncilă îl ceartă pe Iohannis pe motiv că președintele a obținut susținerea Franței pentru Kovesi

Surpriză de la NASA, după 50 de ani: prima poză în care i se vede fața lui Neil Armstrong în timp ce pășea pe Lună

Și Timișoara se pregătește să aibă primar neamț! La 36 de ani, Dominic Fritz a fost desemnat candidatul USR, partid care a dominat alegerile din 26 mai

VIDEO. Arestarea lui Dragnea a fost o minune! Firea a primit vestea cea mare lângă o icoană făcătoare de minuni. O fi dat acatiste?

VIDEO. Atac bezmetic al lui Băsescu: „Iohannis i-a păcălit pe români”. Orban, Rareș și Siegfried – „guriști de doi bani, nu au nimic în cap”

Europa râde de pușcăriaș și o aplaudă pe Kovesi. Le Figaro: „Dragnea va privi din celulă victoria rivalei sale”

VIDEO. Arma secretă a PSD la prezidențiale: „blonda lui Voiculescu”. Inspirat de Băsescu, mogulul Antenei 3 încearcă s-o impună drept candidat unic al frontului anti-Iohannis

Prăpădul pe care îl va provoca Legea pensiilor: „Deficitul va ajunge lejer la 5,4%, în 2021”

* A doua Românie creşte în Diaspora! Peste 600.000 de copii născuţi în familii emigrate în Europa

Propunerea nerușinată a lui Tăriceanu: Ramona Mănescu. O individă lacomă, care se scaldă în lux pe bani publici, nu are ce căuta în Guvern!

Propunerea PSD la Interne este o nouă mizerie! Senatorul Moga: revoluționar-impostor, omul „Mafiei lui Mazăre”, el însuși mafiot

Cristoiu: la arestarea lui Dragnea „și-au dat mâna forțe greu de imaginat, interne și externe, ca la debarcarea lui Ceaușescu”

Am gazat-o pe Carmen Dan!

GRECO descrie Secția Specială a Adinei Florea ca pe o structură de tip mafiot. Somație: desființați SS-Gestapo!

Dăncilă și-a „aranjat” fiul cu funcţie grasă la Curtea de Conturi

Fenomenul ZIARISTII.COM: peste 3 milioane de cititori, peste 18 milioane de citiri în 6 luni. Mulțumim!

3 COMENTARII

  1. Romanii dorm de grei 40 de ani lăsând loc habarnistilor gen Ex-premierul Sorin Grindeanu , un neica nimeni sa ajungă in ditamai funcția de prim ministru. Așa cum binea se spunea pedepsit cu o funcție pentru care acest panpalau încasează lunar 35000 lei pe luna. Acest partid și guvern PSD a nenorocit România din toate punctele de vedere politic și economic!!!!!!

  2. Grindeanu cand a avut curaj si s-a dus in Parlament cu Dragnea de gat la motiunea de cenzura parea barbat fata de presurile din PSD, s-a dovedit a fi la fel ca restul pesedistilor un pitiponc amator de pitipoance carora le poate fi tata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here