Marele trădător al Ucrainei ar fi agent KGB! Au apărut documentele

0
6530
Anatoli Timoșciuk și semnătura sa pentru KGB

Ucraineanul Anatoli Timoșciuk, fostul fotbalist al lui Mircea Lucescu la Șahtior Donețk, adus de tehnicianul român ca antrenor secund la Zenit Sankt Petersburg (campioana Rusiei) – poziție pe care o ocupă și în prezent -, și-a trădat țara, în conflictul militar sângeros cu Rusia, pentru că ar fi agent KGB!

Acuzat de ucraineni că nu a avut nicio reacție de la invadarea țării sale (Ucraina) de către țara care-l plătește (Rusia) și că a ales să rămână la Sankt Petersburg, Anatoli Timoșciuk (42 de ani)a fost ”șters” din istoria fotbalului ucrainean. Până la această decizie radicală a Federației Ucrainene de Fotbal, Timoșciuk era jucătorul cu cele mai multe selecții în naționala țării sale (144 de meciuri).

La câteva zile de la decizia luată de Federația de la Kiev, Anatoli Tymoșciuk a fost acuzat că a devenit agent al serviciilor secrete rusești.

Acuzația a fost făcută chiar de către fostul său purtător de cuvânt, Vitali Iurcenko. Acesta susține că Timoșciuk a devenit membru al FSB (Serviciul Federal de Securitate) – fostul KGB – încă din 2012.

Vitali Iurcenko a publicat mai multe documente, pe care susține că le-a primit în urmă cu patru ani. Documentele, distribuite de jurnalistul de investigație ucrainean Kostiantin Andriuk, ar fi semnate de Anatoli Timoșciuk, iar ele ar atesta că fostul fotbalist a jurat credință noii sale patrii – Rusia.

Un cont de Twitter, Zorya Londonsk, a publicat o traducere în limba engleză a declarației semnate de Anatoli Timoșciuk.

Angajamentul atribuit lui Anatoli Timoșciuk

„Subsemnatul Timoșciuk AA confirm acordul de a institui o colaborare mutual benefică și de lungă durată și îmi exprim bunăvoința de a mă conforma Constituției și legilor Federației Ruse.

Odată cu intrarea în serviciile de Afaceri Interne, jur să le fiu loial cetățenilor Federației Ruse. Jur să mă conformez Constituției și legilor Federației Ruse, să respect și să asigur drepturile și libertățile cetățenilor, să respect ordinele superiorilor mei și să execut sarcinile care mi se încredințează.

Jur să îndur toate părțile dificile care vin odată cu această funcție, să fiu onest și curajos și să păstrez secretele de start. Servesc legea, servesc cetățenii.”

Palmares bogat, complet anulat

Anatoli Timoșciuk a fost căpitanul naționalei de fotbal a Ucrainei și câștigător al Cupei UEFA cu Șahtior Donețk în 2009 (cu Mircea Lucescu antrenor).

El deține recordul de meciuri jucate în naționala Ucrainei: 144. A jucat la cinci echipe de club: Volyn Lutsk, Șahtior Donețk (ambele din Ucraina), Zenit Sankt Petersburg (Rusia), Bayern München (Germania) și Kairat Almaty (Kazahstan). În prezent este antrenor secund la Zenit Sankt Petersburg, campioana Rusiei.

Cel care l-a promovat în această funcție a fost Mircea Lucescu, care a pregătit echipa rusă timp de un an (mai 2016 – mai 2017). Lucescu îl avusese pe Timoșciuk jucător la Șahtior Donețk, câștigând împreună mai multe trofee în Ucraina, precum și Cupa UEFA.

Sancțiunile dictate de ucraineni împotriva lui Timoșciuk

  • Retragerea licenței Pro de antrenor, obținută în Ucraina.
  • Retragerea tuturor decorațiilor și premiilor.
  • Retragerea tuturor trofeelor și medaliilor cucerite în campionatul Ucrainei, Cupa Ucrainei și Supercupa Ucrainei.
  • Excluderea din registrul oficial al jucătorilor care au evoluat pentru echipa națională a Ucrainei.
  • Interdicția de a participa la activitățile legate de fotbal, pe teritoriul Ucrainei.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Putinista Şoşoacă, plasată oficial de Facebook „sub controlul Guvernului rus”. Senatoarea Urlătoare strigă „Neutralitate!”, adică să ieșim din NATO, ca să ne invadeze Rusia când vrea

* Sondaj INSCOP: Putin trage în jos și partidul rusofil AUR – 3,5 procente pierdute într-o lună! PSD scade constant, PNL crește spectaculos, USR crește ușor

* O rușine mondială: directorul Teatrului Național București, numit recent de ministrul Romașcanu (PSD)! Mircea Rusu se opune solidarizării cu Ucraina, pe motiv că „se știe ce pățesc românii la Cernăuți și Cahul”, iar „ucrainenii ne-au făcut multe rele”

* „Relațiile SUA cu România sunt la un maxim istoric, cele cu Polonia sunt foarte reci”

* Sufocată, Rusia a cerut Chinei ajutor militar și economic. Americanii presează Beijingul să refuze. Prin invadarea Ucrainei, Putin a reușit un singur lucru: să-și subordoneze țara chinezilor!

* Putin a fost trădat, în capturarea Ucrainei, chiar de finul său, care a furat un miliard de dolari din banii alocați „activităților subversive”. După eșecul „Coloanei a 5-a”, Medvedciuk a vrut să se sinucidă

* Un reputat regizor și jurnalist american, colaborator al HBO, NBC și „New York Times”, a fost omorât de ruși în Ucraina, după ce scăpase teafăr în Afganistan, Irak, Africa și Mexic

* Putin e turbat: a destituit deja 8 generali din fruntea armatei și „e furios” pe FSB, care i-a prezentat rapoarte greșite despre puterea Ucrainei. Doi șefi ai agenției sunt în arest la domiciliu

* Gravida rănită în bombardamentul maternității din Mariupol a murit. Rușii pretindeau că era o actriță ucraineană pusă să joace rolul mai multor victime

* Cei 8 trădători ucraineni care au predat orașul Melitopol invadatorilor ruși. „Vor răspunde în fața Domnului și a Curții poporului!”

* Un prizonier rus explică bizara retragere a navelor lui Putin care pregăteau atacul asupra Odessei: „S-au răzvrătit pușcașii marini”

* AUDIO. Dovada că militarii ruși au primit ordin să omoare civili. „Ni s-a dat porunca să-i f… pe toți, pe toți la rând: civili, copiii nu sunt copii…”

* Prima trădare majoră a lui Putin de către serviciile secrete rusești! Au trimis Ucrainei informații complete despre comandanții ceceni ai lui Kadîrov, care luptă pentru Putin

* Tot mai mulți ofițeri belaruși fug din țară cu familii cu tot, refuzând războiul contra Ucrainei. Lukașenko îi înlocuiește cu comandanți trimiși de la Moscova

* „Adevărații ceceni” luptă pentru Ucraina! Comandant de batalion anti-Putin: „Dacă Ucraina va cădea, atunci toate republicile fostei URSS vor cădea. Țările independente din jurul Rusiei își vor pierde șansa de libertate”

* Maiorul rus care și-a bombardat părinții din Ucraina: „Sunt în stare de șoc”

* Locuitorii din Donețk sunt obligați să-i închine ode lui Putin. „Ne-ați dat forțe să eliberăm Ucraina de naziști și trădători” / „Noi zdrobim sancțiunile Occidentului prin credința noastră în victoria armatei voastre și a lui Putin”

* VIDEO. „Vă puteți opri?! Băieții noștri distrug acolo hoarda fascistă!” Moderator TV putinist, atac violent la un colonel rus care spunea adevărul despre morții din Ucraina

Ucraina îi amenință pe Putin și pe lacheii săi că vor sfârși ca Eichmann (spânzurat) sau ca Bin Laden (împușcat). „Vom veni după voi! Nu vă veți putea ascunde nici în buncărul din Urali!”

Un fost președinte al Ucrainei le cere rușilor: „Spânzurați-l pe acest bătrân senil în Piața Roșie, lângă mausoleul lui Lenin!”

* Cel mai cunoscut lunetist din lume a ajuns în Ucraina să lupte contra rușilor: “Trebuie să ajut”

Ministrul Apărării din Ucraina: „Acesta va fi sfârșitul unui criminal în serie și violator care-și atacă vecinii!”

* O antrenoare de la naționala Rusiei îl amenință cu bomba nucleară pe japonezul care conduce Federația Internațională de Gimnastică! „Trebuie să-i amintim lui Watanabe – Hiroshima și Nagasaki”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.