Consilierul lui Zelenski: „Zilnic mor până la 1.000 de invadatori, în curând nu va mai avea cine să lupte cu armata ucraineană”

1
9794
Aleksei Arestovici

Aleksei Arestovici, consilierul președintelui Volodimir Zelenski, întrevede într-un timp relativ scurt sfârșitul invaziei ruse în Ucraina. Planul criminalului Vladimir Putin e deja năruit, mai ales că și-a pierdut o parte semnificativă din personalul militar și din echipamentele de luptă.

„Armata rusă a pierdut 30% din componența sa în luptele din Ucraina. Până la 1.000 de invadatori mor zilnic, iar în curând nu va mai fi nimeni care să poarte război cu armata ucraineană. Astfel, negocierile diplomatice vor intra într-o fază activă și cu rezultate concrete”, a declarat optimist Aleksei Arestovici.

Vorbele consilierului prezidențial au fost preluate de canalul Telegram al publicației Ucraina 24 și de site-ul Obozrevatel.com.

Oficialul ucrainean a mai spus că trupele de ocupație pot schimba cursul ostilităților doar dinspre Mariupol sau de pe teritoriul republicilor-marionetă Donețk și Lugansk. Capitala Kiev este în deplină siguranță.

„Nu trebuie să vă mai faceți griji pentru Kiev, fiindcă toate forțele care au fost aruncate spre capitală au fost deja învinse. De asemenea, și cele din zona Harkov, Sumî, Cernigov. Inamicul înaintează în Mariupol, zona Donețk-Lugansk și Nikolaev. Kievul este în siguranță. Nu există nicio amenințare militară directă pentru capitală și nu ar trebui să existe în viitorul apropiat. Acum, inamicul se plimbă prin sate, pentru că nu există combustibil. Inamicul nu are nicio oportunitate și nu va părea să facă ceva curând, chiar dacă acumulează rezerve”, a concluzionat Arestovici, în aceeași notă super-optimistă.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Sufocată, Rusia a cerut Chinei ajutor militar și economic. Americanii presează Beijingul să refuze. Prin invadarea Ucrainei, Putin a reușit un singur lucru: să-și subordoneze țara chinezilor!

* Putin a fost trădat, în capturarea Ucrainei, chiar de finul său, care a furat un miliard de dolari din banii alocați „activităților subversive”. După eșecul „Coloanei a 5-a”, Medvedciuk a vrut să se sinucidă

* Un reputat regizor și jurnalist american, colaborator al HBO, NBC și „New York Times”, a fost omorât de ruși în Ucraina, după ce scăpase teafăr în Afganistan, Irak, Africa și Mexic

* Putin e turbat: a destituit deja 8 generali din fruntea armatei și „e furios” pe FSB, care i-a prezentat rapoarte greșite despre puterea Ucrainei. Doi șefi ai agenției sunt în arest la domiciliu

* Cei 8 trădători ucraineni care au predat orașul Melitopol invadatorilor ruși. „Vor răspunde în fața Domnului și a Curții poporului!”

* Un prizonier rus explică bizara retragere a navelor lui Putin care pregăteau atacul asupra Odessei: „S-au răzvrătit pușcașii marini”

* AUDIO. Dovada că militarii ruși au primit ordin să omoare civili. „Ni s-a dat porunca să-i f… pe toți, pe toți la rând: civili, copiii nu sunt copii…”

* Prima trădare majoră a lui Putin de către serviciile secrete rusești! Au trimis Ucrainei informații complete despre comandanții ceceni ai lui Kadîrov, care luptă pentru Putin

* Tot mai mulți ofițeri belaruși fug din țară cu familii cu tot, refuzând războiul contra Ucrainei. Lukașenko îi înlocuiește cu comandanți trimiși de la Moscova

* „Adevărații ceceni” luptă pentru Ucraina! Comandant de batalion anti-Putin: „Dacă Ucraina va cădea, atunci toate republicile fostei URSS vor cădea. Țările independente din jurul Rusiei își vor pierde șansa de libertate”

* VIDEO. Tancuri rusești spulberate pe o autostradă de lângă Kiev. Invadatorii sar din ele și fug pe câmp ca iepurii, dar sunt măcelăriți

* Maiorul rus care și-a bombardat părinții din Ucraina: „Sunt în stare de șoc”

* Locuitorii din Donețk sunt obligați să-i închine ode lui Putin. „Ne-ați dat forțe să eliberăm Ucraina de naziști și trădători” / „Noi zdrobim sancțiunile Occidentului prin credința noastră în victoria armatei voastre și a lui Putin”

* VIDEO. „Vă puteți opri?! Băieții noștri distrug acolo hoarda fascistă!” Moderator TV putinist, atac violent la un colonel rus care spunea adevărul despre morții din Ucraina

* Lavrov, robotul mincinos al lui Putin: „Nu plănuim să atacăm alte ţări. Noi nu am atacat nici Ucraina!”

Planul în 6 puncte al lui Boris Johnson pentru a-l pune pe Putin cu botul pe labe. Posibil și punctul 7: embargo total pe gazele și petrolul din Rusia

Ucraina îi amenință pe Putin și pe lacheii săi că vor sfârși ca Eichmann (spânzurat) sau ca Bin Laden (împușcat). „Vom veni după voi! Nu vă veți putea ascunde nici în buncărul din Urali!”

* „Un păduche ucrainean, mai rău decât păduchii de la Moscova”. E recordmenul Ucrainei, dar lucrează pentru ruși și refuză să condamna invadarea țării sale de către aceștia

Un fost președinte al Ucrainei le cere rușilor: „Spânzurați-l pe acest bătrân senil în Piața Roșie, lângă mausoleul lui Lenin!”

* Cel mai cunoscut lunetist din lume a ajuns în Ucraina să lupte contra rușilor: “Trebuie să ajut”

Un renumit psihiatru i-a pus diagnosticul lui Putin încă din 2018: „Are toate trăsăturile unui sociopat. Mulți teroriști sunt așa”

„În doar 30 de zile de război, Rusia își va cheltui toate rezervele de aur, de 600 de miliarde de dolari”

Instrucțiuni pentru ucraineni: „Dacă inamicul e în pădure, dați foc pădurii! Va crește una nouă pe oasele ocupantului!!!”

Ministrul Apărării din Ucraina: „Acesta va fi sfârșitul unui criminal în serie și violator care-și atacă vecinii!”

* O antrenoare de la naționala Rusiei îl amenință cu bomba nucleară pe japonezul care conduce Federația Internațională de Gimnastică! „Trebuie să-i amintim lui Watanabe – Hiroshima și Nagasaki”

* Sondaj INSCOP: Putin trage în jos și partidul rusofil AUR – 3,5 procente pierdute într-o lună! PSD scade constant, PNL crește spectaculos, USR crește ușor

* „Relațiile SUA cu România sunt la un maxim istoric, cele cu Polonia sunt foarte reci”

1 COMENTARIU

  1. Ar fi bine sa fie asa cum spune… Ma tem ca lucrurile nu sunt chiar asa optimiste….. Daca la Kiev nu mai au probleme, de ce nu deplaseaza trupe sa ajute Mariupol.???

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here