Licu şi Adina Florea, scoateţi banii! Părinţii adoptivi ai Sorinei cer daune în instanţă pentru că au fost blocaţi în România de ancheta SS-Gestapo, luată în serios de procurorul general

1
4151

Părinţii adoptivi ai Sorinei au depus prin fax, la instanţă, o cerere prin care cer să fie despăgubiţi pentru perioada cât stau în țară, pentru că nu își pot lua salariile în SUA. Totodată, Judecătoria Drobeta Turnu Severin a amânat decizia în privința fetiţei.

Soţii Săcărin au cerut să li se plătească daune pentru că sunt târâţi abuziv prin instanţe, deşi au tot dreptul legal să părăsească România împreună cu fetiţa lor adoptată legală.
Calvarul îi costă mulţi bani, cât stau în România, şi pentru că nu îşi pot încasa salariile pe care le-ar fi primit în SUA dacă ar fi putut să plece.

Judecătoria Drobeta Turnu Severin urma să decidă joi dacă fetița lor va avea sau nu interdicție de părăsire a țării, după ce Tribunalul Mehedinţi şi-a declinat competenţa, anunţă Digi24.ro.

Cum s-a aliat procurorul general cu clanurile anti-SUA

Cei care sunt vinovaţi pentru blocarea familiei Săcărin în România sunt Bogdan Licu, procurorul general interimar al României, şi Adina Florea, şefa SS-Gestapo, secţia creată de mafia penală din politică pentru distrugerea justiţiei din interior.

Ei bine, ca şi când n-ar exista şi nici o sentinţă definitivă de adopţie dată de justiţia română în cazul Sorina, procurorul Bogdan Licu a luat decizia să nu ţină cont de nimeni în afară de… Adina Florea şi de televiziunile propagandei antioccidentale la Bucureşti.

Astfel, el a luat de bună ancheta pornită brusc de SS-Gestapo împotriva procuroarei din Craiova (cea care a ridicat-o, într-adevăr, „din topor” pe Sorina de la familia Şărămăt, ce o ţinea sechestrată în Baia de Aramă). Practic, Licu a luat în serios ancheta făcută de o secţie-monstru, care i-a fabricat un dosar penal lui Kovesi, fosta şefă a DNA, doar pentru că aşa a vrut un inculpat fugar (Sebastian Ghiţă).

Licu n-a ţinut cont nici de apelurile preşedintelui Iohannis, ale GRECO şi ale Comisiei de la Veneţia, care au cerut în bloc desfiinţarea acestei malformaţii crescute pe trupul justiţiei române numită Secţia pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţiei (SS-Gestapo).

Nu, el a luat în serios ancheta pornită de oamenii Adinei Florea la comanda televiziunilor anti-americane şi a decis să ceară blocarea familiei adoptive în România şi, atenţie!, revizuirea sentinţei definitive de adopţie. O practică antijustiţie, gen vechiul „recurs în anulare” din vremea lui Iliescu şi Năstase, când politicienii erau deasupra justiţiei, putând să ceară desfiinţarea oricărei sentinţe care nu era pe placul lor.

Cazul Sorina, util pentru atacul la România din interior

Între timp, presa aliată clanurilor penale şi PSD-ALDE continuă ca întotdeauna să facă valuri anti-justiţie şi anti-SUA pe cazul Sorina. Tot acest vacarm întreţinut aparent de „nevoia de informare a publicului” are un rol perfid: să mascheze atacurile puterii actuale la adresa României, din interior.

Raportul GRECO. Raportul Comisiei de la Veneția. Ordonanța de urgență pentru Codul administrativ. Pensiile speciale pentru primari, viceprimari și șefi de consilii județene. Deficitele enorme introduse prin creșterea iresponsabilă a pensiilor, mai ales a celor nesimțite. Și, peste toate, cele 30 de ore ale călătoriei cu trenul de la Timișoara la Mangalia.

Despre toate acestea și despre multe altele nu s-a prea vorbit în ultimele cinci zile, pentru că televiziunile au fost ocupate cu „răpirea din Baia de Aramă”.

Cazul „Sorina furată de americanii traficanți de organe” a debutat vineri, 21 iunie. Atunci a fost difuzat filmulețul cu fetița de 8 ani care se zbătea să scape din mâinile procuroarei Maria Pițurcă.

Minciunile clanului Șărămăt

Adelina Șărămăt, mincinoasa fiică a soților Șărămăt

Reaua-credință a familiei Șărămăt a atins paroxismul când asistenta maternală și soțul ei le-au făcut plângere penală soților Săcărin, la DIICOT, pentru „trafic de organe”, aducând ca argument faptul că „fata lor este vizibil bolnavă”, deci are nevoie de organele Sorinei!!! În plângerea penală, soții Șărămăt i-au acuzat pe soții Săcărin și de „constituirea unui grup infracțional organizat”. Nicio acuzație nu s-a confirmat, dosarul a fost clasat.

Apropo: aseară, stupida fiică a familiei Șărămăt, Adelina, a repetat în direct, la TV, mizeria pe care o tot spune de câteva zile: „Doamna procuror o dădea pe Sorina cu capul de asfalt”. Evident, este o minciună. Dar minciunile, diversiunile și infracțiunile familiei Șărămăt nu prezintă interes pentru a fi comentate la Propaganda TV.

Întrebare de final: vouă, celor care ați scandat la Craiova „Sorina, noi vom lupta / Traficanții nu te ia”, nu vă e rușine de prostia voastră? Măcar aveți puterea să recunoașteți că ați strigat ca niște dobitoci?! Dacă nici una, nici alta, atunci sunteți irecuperabili.

CITIŢI ŞI:

Efectul propagandei infernale: părinții adoptivi ai Sorinei au fost atacați în trafic, la Severin, fiind în pericol de linșaj

Cazul Sorina. Propaganda rusă o laudă pe judecătoarea Dana Gârbovan şi îl atacă pe Cristi Danileţ

Adevăruri grave pe care propaganda PSD-ALDE le-a acoperit cu diversiunea „Sorina răpită de americanii traficanți de organe”

Părinţii Sorinei anunţă ambasada SUA după ce procurorul general s-a întors împotriva lor şi a trecut de partea celor care le-au abuzat fetiţa adoptată legal

Procurorul general Licu intră în jocul populist şi trece de partea abuzatorilor Sorinei. Şantajat pentru plagiat?

Sorina, victima unor escroci emoționali. Au speriat-o cu bau-baul părinților de adopție, deși erau plătiți s-o integreze în familia acestora

Sorina şi linşajul presei iresponsabile. Un articol despre manipularea mediatică ordinară şi impotenţa statului de a aplica legea

„Sorina, noi vom lupta, traficanţii nu te ia”. Tăriceanu, Dăncilă, Firea&co. se „lipesc” de scandalul fetiţei adoptate pentru a poza în victime ale justiţiei

Adevărul în cazul fetiţei „smulse” de mascaţi de la familia maternală. Cine are dreptate? De ce nu s-au abţinut Dăncilă şi Firea?

1 COMENTARIU

  1. Care bani, DEMISIA e cel mai corect lucru pentru nemernicii astia doi!!!! Ca dupa demisie devin si ei DOI NIMENI, asa cum erau inainte de a fi pusi pe niste functii pentru care nu sunt calificati ori potriviti!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here