Primele imagini cu Sorina şi familia adoptivă din SUA. „Fetiţa este bine, am avut mereu un psiholog alături. Încercăm să trecem împreună peste acest moment greu”

7
11366

Familia care a adoptat-o pe Sorina se numeşte Săcărin şi este din Craiova. Soţii Ramona şi Gabriel au cetăţenie româno-americană şi mai au doi copii, un băieţel şi o fetiţă de vârstă apropiată Sorinei.

Mama adoptivă e manager în domeniul medical, în Statele Unite, tatăl este inginer, iar sora acestuia este psiholog, are o clinică, este doctor în psihologie, are o clinică în America şi acordă asistenţă copiilor cu probleme speciale.

„Am avut în permanenţă cu noi un psiholog, am reuşit să comunicăm cu Sorina, să ne apropiem de ea. Fetiţa este bine, încercăm să trecem împreună peste acest moment greu. Ne-am promis că vom fi prieteni, i-am promis Sorinei că atunci când va fi mare o vom lăsa să facă ce îşi doreşte”, au spus părinţii adoptivi, citaţi de Adevărul.

Sorina se numeşte de acum Săcărin şi în curând va pleca împreună cu familia adoptivă în America.
Între timp, la Baia de Aramă sute de oameni protestează şi cer ca această adopţie să fie anulată. Protestatarii au anunţat că în cursul zile de sâmbătă vor veni la Craiova pentru a manifesta în faţa Curţii de Apel, dar şi în faţa Parchetului de pe lângă Curtea de Apel, acolo unde este angajată procuroarea care a luat-o cu forţa pe Sorina din casa unde a crescut.
Vineri seară, angajata Direcţiei Generale de Asistenţa Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Mehedinţi, care a intermediat adopţia Sorinei la familia de români stabilită în SUA, a fost blocată într-o maşină, în faţa unui restaurant din Baia de Aramă, de către un grup de protestatari locali.

7 COMENTARII

 1. Ca de obicei, Haznalele TV ale Varanului, Godacului, si nu numai, au folosit prilejul pentru a suci si mai si, mintile privitorilor imbecili captivi, aruncand in joc , mizerii pe care doar ei, viermii toxici ai mediei romanesti, sunt in stare sa le produca. Orice om cu minim de creier activ in capatana, ar trebui sa se bucure pentru biata tigancusa. Sper ca norocoasa copila va pleca fara piedici si va trai o viata normala intr-o tara normala

 2. este in interest copilul uite sa mearga in USA – familia din baia de arama sunt excrici – au avut optiunea de a o adopta dar nu au facuto pt ca adoptando nu mai luau subventia de la stat- eu foloseau copilul ca pe o pusculita.

   • Nu au vrut sa o adopte. Dimpotriva Mariana Saramat a declarat de doua ori in scris ca nu vrea sa o adopte 2013 si 2017. Ei numai au vrut sa impiedice adoptia. Ceea ce au incercat sa arate dupa aceea cat de mult o iubeau este teatru ieftin.

 3. Vă salut, Ramona şi Gabriel Săcărin !
  Cu iubire,cu răbdare multă şi curaj, veti ajunge la liman.
  Pe Sorina, o va vindeca iubirea întregii dv familii.
  Este cutremurător destinul micuţei !
  Adusă pe lume de mama care n-a putut s-o crească !
  Crescută de o asistentă maternală, plătită pentru asta, evident umană, dar lipsită de generozitate !
  „Istoria” asta !, (media, politica) înfiorătoare prin care treceţi!
  EA şi DV !!!
  Crunt destin pentru doar opt ani !
  Şi cu toate astea, nu pot să nu mă bucur că destinul Sorinei dv , a început să se schimbe din 23 aprilie 2019 !
  Şi destinul întregii dv familii de asemenea !
  Vă urez sănătate, viaţă lungă şi copii fericiţi !
  Cu admiraţie…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here