AUDIO. Invadatorii sunt măcinați de gânduri negre: ori distrug Ucraina complet, ori fug înapoi în Rusia! „Orașele astea sunt ale dracului”

0
5860

Armata lui Putin este demoralizată de pierderile uriașe pe care le-a suferit pe fronul ucrainean. Mulți dintre invadatori vor să fugă acasă, dezvăluie site-ul ucrainean Obozrevatel.com. Un militar rus și-a expus gândurile negre într-o convorbire telefonică avută cu soția sa și interceptată de Serviciul de Securitate al Ucrainei (SBU).

Din discuție se confirmă, o dată în plus, faptul că puterea criminală de la Kremlin i-a mințit pe militarii ruși atunci când le-a oferit informații despre scopul misiunii. Unitatea ocupantului trebuia să fie trimisă oficial într-o „operațiune de rutină” în Cecenia, dar a ajuns să fie implicată în războiul din Ucraina.

Ocupant rus către soția sa:

  • „Într-unul din regimentele aeropurtate, din 900 de oameni, doar 300 au supraviețuit.”
  • „Sfârșitul se apropie. Fie de mâine vom începe să nivelăm tot pământul aici, orașele astea sunt ale dracului, pe acești haholi (nume dat ucrainenilor de către ruși – n. red.) … să-i zdrobim. Sau o întindem pe p…ă cu toții acasă.”
  • „Alaltăieri, noi înșine aproape că am căzut în cazan. În încercuire. De-abia am reușit să ieșim de-acolo. Pur și simplu am avut noroc.”
  • „Bieții tanchiști de-abia au ieșit afară. Cumva s-au întors. Lunetistul le-a spart toate triplexurile – acele ferestruici prin care să te uiți.”
  • „Roim prin mormanele de gunoi, nu avem ce mânca. Și căutăm muniție. Au capturat o unitate militară aici, au jefuit-o – au pus mâna pe lansatoare de grenade… Și au ajuns cu patru coarne (cartușe – n. red.), asta este foarte puțin. Mitraliorii au sosit cu mâinile goale. S-au cățărat peste echipamentul defect… Acolo stătea un vehicul de luptă al infanteriei, această dronă turcească, Bayraktar – chiar în trapa deschisă… M-am urcat acolo, m-am uitat înăuntru – și acolo, să f…i, «carne tocată» zace, o cabină plină. Am văzut creiere în viață pentru prima dată.”

În final, ocupantul i-a transmis soției sale că, pentru a încerca să ascundă pierderile de vieți din tabăra lor, comandamentul armatei ruse a ordonat ca trupurile militarilor morți să fie arse în crematorii mobile.

AUDIO: Discuția militarului rus cu soția sa

Serviciul de Securitate al Ucrainei (SBU): „Invadatorii sunt acum lângă Herson, au intrat de pe teritoriul Crimeei fără alimente și arme, au suferit numeroase pierderi. Invadatorul își amintește cu cinism cum și-au jefuit propriile lor vehicule blindate distruse pentru a avea arme… și, de asemenea, caută mâncare la gunoi pentru a supraviețui. Cu toate acestea, acești diabolici sunt încă gata să «șteargă orașele haholilor de pe pământ». Dar foarte curând vor dispărea din Ucraina noastră ca roua în soare!”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Putin a fost trădat, în capturarea Ucrainei, chiar de finul său, care a furat un miliard de dolari din banii alocați „activităților subversive”. După eșecul „Coloanei a 5-a”, Medvedciuk a vrut să se sinucidă

* Un reputat regizor și jurnalist american, colaborator al HBO, NBC și „New York Times”, a fost omorât de ruși în Ucraina, după ce scăpase teafăr în Afganistan, Irak, Africa și Mexic

* Putin e turbat: a destituit deja 8 generali din fruntea armatei și „e furios” pe FSB, care i-a prezentat rapoarte greșite despre puterea Ucrainei. Doi șefi ai agenției sunt în arest la domiciliu

* Cei 8 trădători ucraineni care au predat orașul Melitopol invadatorilor ruși. „Vor răspunde în fața Domnului și a Curții poporului!”

* Un prizonier rus explică bizara retragere a navelor lui Putin care pregăteau atacul asupra Odessei: „S-au răzvrătit pușcașii marini”

* AUDIO. Dovada că militarii ruși au primit ordin să omoare civili. „Ni s-a dat porunca să-i f… pe toți, pe toți la rând: civili, copiii nu sunt copii…”

* Prima trădare majoră a lui Putin de către serviciile secrete rusești! Au trimis Ucrainei informații complete despre comandanții ceceni ai lui Kadîrov, care luptă pentru Putin

* Tot mai mulți ofițeri belaruși fug din țară cu familii cu tot, refuzând războiul contra Ucrainei. Lukașenko îi înlocuiește cu comandanți trimiși de la Moscova

* „Adevărații ceceni” luptă pentru Ucraina! Comandant de batalion anti-Putin: „Dacă Ucraina va cădea, atunci toate republicile fostei URSS vor cădea. Țările independente din jurul Rusiei își vor pierde șansa de libertate”

* VIDEO. Tancuri rusești spulberate pe o autostradă de lângă Kiev. Invadatorii sar din ele și fug pe câmp ca iepurii, dar sunt măcelăriți

* Maiorul rus care și-a bombardat părinții din Ucraina: „Sunt în stare de șoc”

* Locuitorii din Donețk sunt obligați să-i închine ode lui Putin. „Ne-ați dat forțe să eliberăm Ucraina de naziști și trădători” / „Noi zdrobim sancțiunile Occidentului prin credința noastră în victoria armatei voastre și a lui Putin”

* VIDEO. „Vă puteți opri?! Băieții noștri distrug acolo hoarda fascistă!” Moderator TV putinist, atac violent la un colonel rus care spunea adevărul despre morții din Ucraina

* Lavrov, robotul mincinos al lui Putin: „Nu plănuim să atacăm alte ţări. Noi nu am atacat nici Ucraina!”

Planul în 6 puncte al lui Boris Johnson pentru a-l pune pe Putin cu botul pe labe. Posibil și punctul 7: embargo total pe gazele și petrolul din Rusia

Ucraina îi amenință pe Putin și pe lacheii săi că vor sfârși ca Eichmann (spânzurat) sau ca Bin Laden (împușcat). „Vom veni după voi! Nu vă veți putea ascunde nici în buncărul din Urali!”

* „Un păduche ucrainean, mai rău decât păduchii de la Moscova”. E recordmenul Ucrainei, dar lucrează pentru ruși și refuză să condamna invadarea țării sale de către aceștia

Un fost președinte al Ucrainei le cere rușilor: „Spânzurați-l pe acest bătrân senil în Piața Roșie, lângă mausoleul lui Lenin!”

* Cel mai cunoscut lunetist din lume a ajuns în Ucraina să lupte contra rușilor: “Trebuie să ajut”

Un renumit psihiatru i-a pus diagnosticul lui Putin încă din 2018: „Are toate trăsăturile unui sociopat. Mulți teroriști sunt așa”

„În doar 30 de zile de război, Rusia își va cheltui toate rezervele de aur, de 600 de miliarde de dolari”

Instrucțiuni pentru ucraineni: „Dacă inamicul e în pădure, dați foc pădurii! Va crește una nouă pe oasele ocupantului!!!”

Ministrul Apărării din Ucraina: „Acesta va fi sfârșitul unui criminal în serie și violator care-și atacă vecinii!”

* O antrenoare de la naționala Rusiei îl amenință cu bomba nucleară pe japonezul care conduce Federația Internațională de Gimnastică! „Trebuie să-i amintim lui Watanabe – Hiroshima și Nagasaki”

* Sondaj INSCOP: Putin trage în jos și partidul rusofil AUR – 3,5 procente pierdute într-o lună! PSD scade constant, PNL crește spectaculos, USR crește ușor

* „Relațiile SUA cu România sunt la un maxim istoric, cele cu Polonia sunt foarte reci”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here