AGENȚII HAOSULUI (7). Grupul parlamentar Ro-Exit, aripa PSD. Susținătorii proiectului legislativ inițiat de sputnik-ul Dan Chitic

8
9590
Dumitru Coarnă - Daniel Ghiță - Daniel Tudorache, trei vajnici PSD-iști care vor să scoată România din Uniunea Europeană, să se bucure și Putin...

De 1 Martie, avocatul „suveranist” Dan Chitic – filorus, agent de influență al propagandei putiniste în România și „vedetă” a oficiosului Sputnik.md, finanțat de Guvernul de la Moscova – anunța că proiectul de lege pe care l-a inițiat (așa-zisa „Legea a Suveranității”) era susținut de 35 de parlamentari ai PSD, AUR și Minorități.

Fericirea filorusului Chitic nu a durat însă prea mult. La scurt timp, Chitic anunța cu „mânie proletară” că cei mai mulți dintre parlamentarii PSD și-au retras semnătura de pe aberația de proiect legislativ.

Au rămas să susțină Ro-Exit (căci aceasta este finalitatea aberației!) PSD-iștii Dumitru Coarnă, Daniel Ghiță și Daniel Tudorache.

George Simion, liderul partidului extremist AUR, i-a garantat lui Chitic că parlamentarii AUR nu-și vor retrage semnăturile. Se face, în sfârșit, dovada directă că partidul extremist condus de George Simion și Claudiu Richard Târziu susține nemijlocit inițiativele aflate în siajul acțiunilor provocatoare ale Rusiei lui Putin în România.

Să vedem cine sunt parlamentarii PSD care susțin declanșarea Ro-Exit.

Dumitru Coarnă – electrician, șef de post, pensionar precoce, sindicalist transformat în politruc

Fost electrician la Combinatul chimic din Giurgiu, fost șef de post și sindicalist, deputatul Dumitru Coarnă (57 de ani) este unul dintre PSD-iștii care au decis să-și mențină semnătura pe lista inițiatorilor aberației confecționate de avocatul Dan Chitic.

Dumitru Coarnă se numără printre „monștrii” din galeria liderilor de sindicat care au trădat mișcarea sindicală și au intrat în politică, folosindu-se de calitatea de lider sindical. Deși a fost extrem de vocal câtă vreme a condus Sindicatul Național al Polițiștilor și Personalului Contractual din MAI, Dumitru Coarnă s-a „adaptat” rapid la mediul politic, după ce a fost ales deputat PSD.

Dumitru Coarnă

Relațiile lui Coarnă cu mișcarea extremistă naționalistă și pro-putinistă din România sunt străvezii. El s-a transformat peste noapte în „suveranist”.

Iar „suveranistul” Coarnă este iubit fierbinte de extremistul George Simion. Dovada: scandalul provocat de Simion la eliminarea lui Dumitru Coarnă din Comisia de Apărare a Camerei Deputaților. În viziunea liderului AUR, Coarnă ar fi un „profesionist” care merita să rămână în Comisie. De unde acest profesionism? De la cariera de șef de post de poliție rurală? Sau cumva de la activitatea anarhist-sindicală?

PSD-istul Dumitru Coarnă s-a remarcat, încă de la începerea mandatului de parlamentar, și prin atitudinea CapVid, în pandemia de Covid: anti-mască, anti-restricții, anti-vaccinare. Pentru a eluda obligativitatea purtării măștii chirurgicale în Parlament, Coarnă a prezentat o adeverință medicală prin care era scutit de purtarea măștii.

Dumitru Coarnă se numără printre foarte tinerii pensionari din MAI. El s-a pensionat la vârsta de 45 de ani, cu o pensie lunară de aproximativ 5.000 de lei pe lună, în condițiile în care pensia medie lunară, în România, este de aproximativ 1.400 de lei. Important e și câți ani s-a cotizat la sistemul de pensii: un pensionar cu 1.400 de lei – în jur de 40 de ani, „specialul” Coarnă – vreo 20 de ani.

„Suveranistul” Ro-Exit și-a motivat pensionarea precoce declarând presei că așa i-ar fi recomandat medicii, care ar fi constatat că e grav bolnav. O boală care l-a împiedicat să muncească, nu însă să bântuie televiziunile, să alerge în campania electorală ori să-și încaseze privilegiile de deputat.

În calitate de președinte al Sindicatul Național al Polițiștilor și Personalului Contractual din MAI, Coarnă încasa 154.466 lei anual, adică aproximativ 12.900 lei lunar.

Acum „umflă” indemnizația de deputat, sumele forfetare aferente (e zeci de mii de lei pe lună!) și pensia specială indexată.

După schimbarea sa de la Comisia de Apărare, „suveranistul” Coarnă a declarat că aceasta s-ar fi făcut din cauza declarațiilor sale: „Am avut îndrăzneala să gândesc singur și acest lucru a deranjat și deranjează”. De fapt, deputatul Coarnă a fost sancționat pentru că a încălcat disciplina de partid în procesul de vot, în Camera Deputaților. Totodată, „suveranistul” a insistat să dezmintă zvonul că atitudinea și comportamentul care fuseseră sancționate ar fi dovezi că dorește să se înscrie în AUR.

Faptul că și-a păstrat semnătura pe aberația legislativă Ro-Exit, inițiată de Dan Chitic, confirmă însă simpatia lui Coarnă pentru mișcarea extremistă din România.

Daniel Ghiță – luptător de kickboxing, „omul lui Firea”, naționalist, violent, certat cu limba română și cu bunul-simț

„Suveranistul” Ro-Exit Daniel-Florin Ghiță, deputat PSD, se prezintă în CV-ul postat pe site-ul Camerei Deputaților ca fiind „patriot, susținător al credinței și Bisericii Ortodoxe Române, susținător al tradiției și identității românești” (virgulele le pune total aiurea, dar le așezăm noi la locul lor, din respect pentru cititori).

Daniel Ghiță

Domnu’ Ghiță este așa de „cunoscător” în ale credinței, încât ne informează, în CV, că starea civilă a dumnealui este „logodna” și că are „familie întemeiată (tată)”… adicătelea, căsătoria civilă este pentru kickboxer-ul nostru un fel de „logodnă” (care este slujbă bisericească, precedând cununia religioasă/nunta).

„Suveranistul” Ghiță este membru al Asociației „România Mândră între Stele” (ARMIS), fondată de Bobby Păunescu, din vestita familie cu același nume. Să ne reamintim că Bobby Păunescu, președintele acestei asociații cu nume bizar, s-a afișat cu liderii extremiști ai AUR în seara anunțării rezultatelor scrutinului electoral din 2020, prin care acest partid extremist a intrat în Parlamentul României.

Același Bobby, aceiași AUR-iști, în varianta cu aplauze frenetice. Și cu nelipsita Șoșoacă!

Kickboxer-ul nostru s-a făcut efectiv de râs când a rostit cu mare greutate, gâfâind din toți plămânii, un discurs citit de pe o foaie de hârtie (probabil că nu el era autorul), în încercarea de a-l ataca pe deputatul Mihai Polițeanu (USR). Videoclipul cu discursul chinuit al „suveranistului” Ghiță a devenit viral pe rețelele de socializare și a provocat mii de comentarii ironice.

Adept al Ro-Exit, deputatul Daniel Ghiță nu este doar un neputincios în cele ale limbii române. El a făcut dovada că este și un comunistoid, promovând un mesaj extrem de violent, mincinos și inept la adresa Regilor României.

În ianuarie 2022, cu ocazia împlinirii a 73 de ani de la alungarea din țară a MS Regele Mihai I al României de către comuniști (3 ianuarie 1948), cu ajutorul Armatei Sovietice, „suveranistul” Ghiță a postat pe Facebook un text absolut insalubru, plin de calomnii la adresa Monarhiei Constituționale din România.

Primitivul de Ghiță rânea cu târnăcopul gândirii sale înguste: „Se împlinesc 74 de ani de la izgonirea din fruntea României a unei familii degenerate, Hohenzollern, familie formată din hoți, sperjuri, trădători și criminali. 74 de ani, timp în care degenerata familie Hohenzollern a ținut poporul român (90% din masa sa) în sărăcie, nedreptate, abuzuri infinite și muncă fără răsplată. Trei din cei patru regi – Carol I, Carol II, Mihai – s-au „înnobilat” prin fapte de înaltă trădare față de Țară: Carol I, în septembrie 1914, când a abdicat; Carol II, pe toată durata vieții și domniei sale spurcate; Mihai, prin actul de la 23 august 1944”.

Când nu face scandal și nu postează tâmpenii în rețelele de socializare, primitivul „suveranist” Ghiță-PSD (cineva i-a spus, duios, Ghiță-muștiuc) doarme prin Parlament. Doarme la propriu, probabil cu sforăituri (avem imagine, n-avem sonor).

Deranjat teribil că deputatul Filip Havârneanu (USR) a postat pe Facebook o fotografie în care Ghiță e surprins dormind, pe banii cetățenilor, în fotoliul de parlamentar, „suveranistul” l-a amenințat pe colegul parlamentar cu bătaia.

Dar deputatul Daniel Ghiță este și traseist politic. El a fost membru în Partidul România Unită (PRU), un partid-fantomă înființat de fostul deputat Bogdan Diaconu (PSD) și sprijinit de un alt fost deputat PSD, fugarul penal Sebastian Ghiță. Nu uităm că PRU, prin președintele Bogdan Diaconu, a semnat un parteneriat de colaborare politică cu Partidul Zmiana (Schimbare), o formațiune politică pro-Putin din Polonia, condusă de rusofilul Mateusz Piskorski. Acesta din urmă a fost colaborator la oficina de propagandă Sputnik și s-a implicat în diferite acțiuni de susținere a intereselor Rusiei în Europa de Est, inclusiv în Republica Moldova. În mai 2016, Mateusz Piskorski a fost arestat de Agenția de Securitate Internă a Poloniei (ABW) sub suspiciune de spionaj pentru Rusia și, posibil, pentru China.

Nu în ultimul rând, reamintim că liderul PRU, Bogdan Diaconu, a lucrat pentru Vocea Rusiei, oficina de propagandă a Guvernului de la Moscova care s-a transformat ulterior în Sputnik.

Deputatul Daniel Ghiță a părăsit PRU în iulie 2016, moment la care a declarat cu emfază: „Sunt un naționalist și un activist hotărât!”.

Așadar, „suveranistul” Daniel Ghiță (PSD) nu și-a ascuns niciodată opțiunile extremiste și a gravitat, încă de la începutul carierei sale politice, în jurul unor personaje dubioase aflate în legătură, directă sau indirectă, cu Rusia lui Putin.

Daniel Tudorache – francmason cu grave probleme penale, iubitor de șpăgi&diamante

La data de 21 noiembrie 2020, DNA a anunțat că procurorii au dispus începerea urmăririi penale în cazul lui Daniel Tudorache, la data faptelor primar, anterior deputat și viceprimar la Sectorul 1 București, pentru infracțiunile de complicitate la trafic de influență și spălare a banilor.

În acest dosar de corupție, procurorii DNA au ridicat de la Daniel Tudorache bijuterii și diamante în valoare de peste 2 milioane de euro!

Pe 2 martie 2022, DNA a comunicat public că „dosarul a fost trimis spre judecare la Înalta Curte de Casație și Justiție (având în vedere calitatea de deputat a inculpatului Tudorache Daniel), cu propunere de a se menține măsurile preventive și asigurătorii dispuse în cauză”.

Daniel Tudorache

Printre altele, în comunicatul DNA se precizează:

„Pentru a ascunde originea sumelor de bani presupus obținute în mod nelegal, acesta ar fi procedat la:

– depunerea de sume de bani în numerar prin intermediul fostei soții și al menajerei, în conturi bancare deschise pe numele acestora – în total, 3.255.465 lei și 231.117 euro;

– achiziționarea de bunuri imobile pe numele fostei soții, în sumă totală de 305.000 euro și 470.000 lei, sume plătite de asemenea în numerar;

– acordarea unui împrumut de 920.000 de euro, în numerar, unei persoane, prin intermediul fostei soții;

– achiziționarea, prin intermediul fostei soții, de bijuterii, inclusiv diamante în valoare de 9.784.295 lei;

– restituirea, în perioada 2010-2012, pe parcursul unui an și jumătate, în mai multe tranșe, în numerar, a sumei de 240.000 de lei împrumutată în data de 13.09.2010 de la o persoană, prin intermediul fostei soții, în contul căreia a fost transferată suma împrumutată și care a fost utilizată în data de 15.09.2010 pentru achiziționarea, pe numele soției, a unui autoturism de lux în valoare de 59.494 euro”.

Din probele instrumentate de DNA, rezultă că „suveranistul” Ro-Exit Dan Tudorache s-a folosit în cel mai cinic mod inclusiv de fosta soție și de menajeră pentru a încasa și ascunde banii obținuți din faptele de corupție pentru care este acuzat de DNA.

Conform declarației de interese depusă pe site-ul Camerei Deputaților, „suveranistul” cu probleme penale Daniel Tudorache (fostul primar PSD al Sectorului I al Capitalei) este membru în Marea Lojă Națională din România (MLNR). Din păcate, apartenența dubiosului politician PSD la MLNR confirmă degradarea în care se prăbușește această venerabilă organizație cu o importantă contribuiție la formarea României Moderne, în secolele XIX și XX.

Câteva concluzii

Aberația legislativă propusă de sputnik-ul Dan Chitic se constituie într-o nouă mișcare făcută de propaganda lui Putin în țara noastră.

Nu întâmplător, susținătorii acestei legi au fost găsiți de Dan Chitic în cele mai dubioase zone ale Parlamentului României – extremiștii de la AUR, niște dubioși de la PSD, isterica senatoare Diana Șoșoacă (notă: depre acești inițiatori ai proiectului legislativ, precum și despre deputatul Dumitru Flucuş de la PNL, deputatul Cătălin-Zamfir Manea – reprezentant al romilor – și despre deputații neafiliați care sunt printre susținătorii aberației, vom oferi informații în episoadele următoare).

Așa-zisa „Lege a suveranității” are menirea de a-i regrupa sub stindardul Ro-Exit (finalitatea aberației respective) pe acei parlamentari care fie nutresc convingeri anti-UE, anti-NATO, anti-democrație, fie au frustrări provocate de dosarele penale în care sunt implicați, de eșecul politic în partidele de care aparțin etc. Implicarea în mișcarea Ro-Exit reprezintă, pentru aceștia, un fel de „debușeu”.

Stăpânii lui Dan Chitic sunt conștienți că proiectul de lege (aberant atât în formă, cât și pe fond) nu are vreo șansă în Parlamentul României, însă nu aceasta este miza.

Ținta lor este să lanseze cu cât mai mare impact posibil subiectul Ro-Exit.

Pentru moment, au găsit un grup de parlamentari, ticăloși și/sau idioți utili, a căror carieră politică o sacrifică fără să ezite pentru promovarea aberației pe agenda publică a Parlamentului României.

Agenții haosului controlați de Rusia lui Putin fac eforturi masive pentru a ajuta la creșterea unui curent Ro-Exit în România.

(VA URMA)

DE ACELAȘI AUTOR:

* AGENȚII HAOSULUI (6). Cele mai eficiente slugi ale lui Putin în România: liderii partidului extremist AUR, senatoarea Șoșoacă, „suveraniștii” lui Chitic, trădătorul român Bogdan Duca de la „Sputnik” și Episcopul filetist Teodosie al Tomisului

AGENȚII HAOSULUI (5). Biserica Ortodoxă Română condamnă ideologia naționalist-filetistă a AUR – începutul sfârșitului pentru extremiștii neolegionari

AGENȚII HAOSULUI (4). „Amicii Rusiei” și Craiova PSD-istă – un pol al propagandei moscovite

AGENȚII HAOSULUI (3). Extremiștii de la AUR – „Coloana a V-a” a unei puteri străine în România?

AGENȚII HAOSULUI (2). Antisemitismul, neolegionarismul și naționalismul de grotă marca AUR, de mare folos pentru Rusia lui Putin

AGENȚII HAOSULUI (1). Leșinata Revoluție Neofascistă. De ce au eșuat Batalioanele de Asalt ale AUR în tentativa de ocupare a Parlamentului

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* „Putin, «marele apărător al ortodoxiei», a trimis musulmani ceceni să ucidă ortodocși ucraineni”

* DOCUMENT. Militarii ruși morți în Ucraina trebuie aruncați în gropi comune din Belarus! Semnat: adjunctul ministrului Apărării din Rusia

* Oligarhul ucrainean Rinat Ahmetov despre fostul său prieten: „Putin e criminal de război, Rusia e țară agresoare!”

* Trei tentative eșuate ale lui Putin de a-l asasina pe Zelenski, prin grupul Wagner, cecenii lui Kadârov și armata Rusiei

* VIDEO. Deputatul ucrainean pro-rus bătut de un jurnalist în direct, la TV, a fost arestat pentru trădare. El le-ar fi divulgat rușilor pozițiile militarilor ucraineni

* „WANTED: MORT SAU VIU”. Recompense pe capul sceleratului Putin, de la un rus exilat în SUA și un ucrainean fugit din Donbass

* “Nu-i adevărat! Nu e niciun război, Rusia salvează Ucraina de naziști!” Părinții care se uită la televiziunile lui Putin refuză să-și creadă copiii, care le spun că armata lor face masacru în Ucraina

* Coșmarul în care i-a aruncat Putin pe ruși în cea mai neagră săptămână din ultimii 75 de ani. Viața lor a devenit brusc infernală

* Ucrainenii l-au ucis pe generalul rus Suhovețki, decorat de Putin în 2014 pentru ocuparea Crimeei! „O mare pierdere pentru forțele ruse”

* Un primar pro-rus din Ucraina, care a salutat invazia trupelor lui Putin, a fost răpit și împușcat în inimă. „Un trădător mai puțin!”

* DOCUMENTE CAPTURATE: Planul secret al Rusiei. Toată Ucraina trebuia ocupată în 15 zile: 20 februarie – 6 martie. Invazia urma a fi lansată în ziua închiderii Olimpiadei de iarnă, dar s-a amânat cu 4 zile

Dictatorul Putin a fugit din Moscova! Stă ascuns într-un buncăr antiatomic din Siberia, la peste 3.000 de kilometri de Kremlin. Nu lasă pe nimeni să se apropie de el, pentru „a nu fi stropit cu ceva”

Un fost președinte al Ucrainei le cere rușilor: „Spânzurați-l pe acest bătrân senil în Piața Roșie, lângă mausoleul lui Lenin!”

* Militarii ruși au omorât un preot ucrainean, în regiunea Kiev. „L-au scos din mașină și l-au împușcat”

Un renumit psihiatru i-a pus diagnosticul lui Putin încă din 2018: „Are toate trăsăturile unui sociopat. Mulți teroriști sunt așa”

„În doar 30 de zile de război, Rusia își va cheltui toate rezervele de aur, de 600 de miliarde de dolari”

Instrucțiuni pentru ucraineni: „Dacă inamicul e în pădure, dați foc pădurii! Va crește una nouă pe oasele ocupantului!!!”

Ministrul Apărării din Ucraina: „Acesta va fi sfârșitul unui criminal în serie și violator care-și atacă vecinii!”

* Declarații oribile ale lui Daniel Pancu, mare admirator al lui Kadârov: „În Cecenia poți să omori femeile oricând! Ei își păstrează niște tradiții, pe care noi le-am pierdut”

* Abuz grav al Guvernului: a închis „din greșeală”, timp de 18 ore, un site pro-occidental, pe motiv că ar fi pro-rus! Concluzia: nimeni nu e vinovat

8 COMENTARII

 1. Rusia se va impotmoli in mlastina Ucraina. Pe masura ce masurile de izolare isi vor face efectele Rusia va deveni o natiune bananiera. Le vor fi rusine sa calatoreasca (daca vor avea bani), vor fi respinsi de la afaceri, isi vor vinde resursele Chinei pe bani putini. Toata aceasta putoare bolsevica lasata de serviciile de informatii platite regeste sa-si faca mendrele in Romania va disparea, se va ascunde o perioada, nu datorita serviciilor, ci datorita faptului ca Putin va disparea ca cel mai criminal presedinte de tara. Ucraina plateste un pret enorm sa distruga toata constructia lui Putin de acaparare a Europei, ar fi bine ca occidentul sa nu intoarca spatele si sa ajute masinaria de razboi a Ucrainei. Poporul rus nu se va destepta, este ca un urs in hibernare. Niste idioti, daca vedeti ce e pe soselele lor sunt poporul al mai prost din lume. Betivi, putori, rai.

  • Aveti mare dreptate. Continuati. Am avut o experienta pe vremuri cu serviciile. Nu „intrai” nicaieri fara sa fii insotit de stabul local di servicii. PS M-am lasat pagubas de multi ani.

 2. Din cate stiu, Suveranitatea Romaniei este consfintita in Constitutie, dar vad ca politicienii corupti cedeaza suveranitatea catre Bruxelles; ce este in neregula cu Legea Suveranitatii? Nu vi se pare ca s-a vandut tot in tara asta si mai nou se inchid toate sursele noastre interne de energie ca sa cumparam infinit mai scump din afara; vreau sa fac parte dintr-o Europa care are valori crestine si care respecta „unitatea in diversitate”, nicidecum dintr-o Europa care a luat-o razna, neo-marxista, care incearca sa distruga tot ce a insemnat romanism; nu inteleg de ce nu ar trebui sa fim nationalisti, generatii intregi au murit aparand pamantul asta pe care liftele care conduc tara asta de 32 de ani l-au vandut pe nimic; Zelenski are voie sa fie nationalist si este aplaudat, de ce dubla masura? Dle Ciocazanu am crezut in buna dvs. credinta dar vazand cum v-ati pozitionat in ultimii doi ani nu va mai cred jurnalist impartial; am votat intotdeauna impotriva psd, ba chiar am facut parte din USR pana au ajuns la putere si am vazut cat de nemernici pot fi si acesti noi politicieni; despre pnl ce sa mai vorbim, tot o apa si-un pamant cu psd, aceleasi afaceri mizerabile, aceeasi coruptie; statul asta este putred de corupt dar dvs. vedeti numai o mica parte; se supara prietenul Rares Bogdan? care s-a facut de ras ca politician intr-un hal fara de hal; ce ar fi sa tineti cu ROMANIA domnilor jurnalisti, indiferent cine va plateste, traiti in tara asta pe care am vrea s-o lasam mostenire si copiilor nostri, daca vom mai avea ce

  • Dumneavoastra ar trebui sa va clarificati notiunile de nationalism si patriotism, sa faceti distinctia intre cei care vor cu adevarat binele tarii si cei care doar afiseaza acest lucru, servind, de fapt, interese antinationale sau interese de grup de tip mafiot. Al doilea aspect este ca, vrem, nu vrem, civilizatia merge inainte, in era informatiei si globalizarii nu te poti izola complet ca natiune, valul civilizational oricum va trece peste tine. Important este sa-ti pastrezi verticalitatea, sa gasesti echilibrul in acest proces, sa prezervi valorile culturale fara sa cazi intr-un soi de abnegatie nationalista. Dar acest lucru presupune educatie, ceea ce „baietilor” astora din articol le lipseste cu desavarsire!

 3. Offf, daca prostia ar durea…
  Asta ar fi echivalentul unei legi „pentru ca toata lumea sa traiasca bine”, unei legi „pentru ca toata lumea sa fie sanatoasa”, sau unei legi ca „toti cheliosii sa aiba par si toate curvele sa fie virgine”.

  Sau echivalentul legii „off-shore”.
  Adica o proba de lege pesedista aripa oligofreno-tradatoare, care in loc sa rezolve ceva a generat o criza energetica. Intentia a fost buna, doar ca idiotii stau in frig, desigur din cauza ca si pentru ca. Nu are legatura cu Dragnea…

  Asa si cu legea pentru „suveranitate”. Vrem suveranitate „da’ sub ocupatie ruseasca”. Ca daca nu ne pot rusii ocupa in 24 de ore inseamna ca nu suntem suverani. Scutul de la Deveselu ne stirbeste suveranitatea pentru ca nu ne mai poate bombarda Putin cu Iskander si Kalibr. Si nu e frumos sa necajim un dobitoc batran si criminal…

  Mai da prosti mai sunteti ma. Ingrozitor de prosti. Tratati-va mai de prostie, luati niscai pastile ceva, incercati sa respirati pe nas, faceti ceva. Sau macar inchideti falcile ca va curg balele si se vad cariile.

  Si nu e valabil doar pentru pesedeu-aur aripa oligofrena. Ca e plin peste tot.

  Oare oximoron vine de la moron?

 4. […] Bucuria „vedetei” SPUTNIK a fost însă de scurtă durată. La câteva zile după „mare veste”, Dan Chitic anunță frustrat că aproape toți parlamentarii PSD și-au retras semnăturile de pe proiectul de lege, la ordinul conducerii partidului. Singurii parlamentari PSD care și-au menținut semnăturile au fost Dumitru Coarnă, Daniel Ghiță și Daniel Turdorache. O alinare a venit pentru Dan Chitic de la liderul partidului extremist AUR, George Simion care i-a garantat că parlamentarii AUR nu-și vor retrage semnăturile. (vezi ZIARIȘTII) […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here