Radu Moraru, rătăcitul de la Montreal: „Dacă eram eu în România, Kovesi era de mult la pușcărie! O criminală!” / „Coldea e pus de Germania să nu facem autostrăzi” / „Iohann e angajatul altui stat” / „Și Obama va fi săltat”

5
8105

Radu Moraru își continuă delirul din exilul auto-impus de la Montreal. Teoriile conspiraționiste propagate de el ating cotele demenței absolute. Unele sunt caraghioase, chiar amuzante, dar „Nașul” transmite și idei periculoase, decupate din manualul propagandei ruse. Emisiunea de vineri, 15 mai, e un nou episod al acestui film sinistru.

Moraru o calomniază grav pe Laura Codruța Kovesi, șefa Parchetului European, bolborosind abjecții incalificabile („amanta lui Coldea”, „se iubeau cu patos”, „stabileau «pe cine mai arestăm»”). Evident, n-a adus și nu va putea aduce nicio dovadă pentru aceste vorbe spurcate.

Rătăcitul patron de televiziune are fracturi grave de logică. Spune că „dacă eram eu în România, Kovesi era de mult la pușcărie”, de parcă el, Radu Moraru, e plecat din țară de vreo 7 ani! Or, el a plecat la Montreal de vreo trei luni. De ce n-a „arestat-o” pe Codruța Kovesi când era în țară?! Probabil era mai timid… Nici măcar o piedică nu i-a pus, să nu ajungă procurorul-șef al Europei!

Dincolo de bazaconiile ridicole cu cipuri băgate-n fund și cu telecomanda 5G prin care vom fi controlați, Moraru ventilează trei idei periculoase:

  1. că marii corupți au fost arestați și condamnați pe nedrept, pentru că le „fabricau” Kovesi și Coldea dosare (exact teoria propagandei PSD, a Antenei 3 și a RTV);
  2. că nu avem autostrăzi din cauza Germaniei, nu a guvernărilor PSD (teoria lui Dragnea);
  3. că Germania și, în general, Europa vor să țină România în subdezvoltare (propaganda Rusiei).

Prin ceea ce face în ultimii doi-trei ani, cu accelerare în ultimele două luni (de când cu pandemia), Radu Moraru servește clar interesele Rusiei și pe cele ale PSD – ambele îndreptate împotriva României europene. Doar un orb sau un fanatic nu poate vedea lucruri atât de evidente.

Delirul lui Radu Moraru (vineri, 15 mai 2020)

„Eu, dacă eram în România, Kovesi era de mult la pușcărie, cu amantul ei Coldea cu tot!”

„Eu, dacă eram în România, Kovesi era de mult la pușcărie, cu Coldea cu tot! Cu amantul ei Coldea. Doar pentru faptul că, atunci când ăla conducea SRI-ul, ea era procuror general… și când se iubeau ei acolo cu patos, schimbau informații: «Pe cine mai arestăm, pe cine facem…». Păi, numai pentru asta – inside information – și trebuiau amândoi săltați. Darămite pentru câți au nenorocit acești criminali.”

„Acest Coldea este cel care a frânat dezvoltarea României. El e omul pus de Germania să nu facem autostrăzi, să nu facem cutare… Portul Constanța… și așa mai departe. Nu vezi că ei sunt protejați? Vine acuma Trump și îi arde de nu se văd!”

Iohann e angajatul altui stat, acolo face pontajul”

„Iohann e angajatul altui stat, joacă într-o altă echipă. El acolo face pontajul, nu în România. Noi suntem sclaveți.”

„Ce face Iohannis când vă ceartă în fiecare seară? «Aaaaa, dacă nu sunteți cuminți, dacă nu… eu fac ce vreau și vă bag în case înapoi, nenorociților!». Pandemie, pandemie… nici epidemie n-a fost, oameni buni!”

„Iohannis îți va fura copilașul din școală, să-l ducă la spital, că are bebe febră”… și-l va ține fără vitamina D!

„Ei ce spun? «Bă, e nasol că trebuie să vă luăm copiii și bătrânii, să-i internăm… n-aveți voie să-i vedeți. Dar pentru voi o facem. O să vedeți ce bine o să fie după».”

„Își pun toți torționarii de «cretieni» să atace presa credibilă, spunând că noi suntem fake news, nu ei. Să vă spună: «Nu, domne, Iohannis va avea grijă de fiecare copilaș pe care-l va fura din școală, să-l ducă la spital, că are bebe febră… și are spitalul grijă de el… și n-o să-l ținem la soare, la vitamina D, nu-i trebuie vitamina D, știm noi ce-i trebuie. Și nu-i dăm nici Hydroxiclorochină, că știm noi ce-i dăm…». E cumplit! E cumplit!”

„România va fi o imensă pușcărie. Dacă vii cu Taromu’, poa’ să-ți dea temperatură 42, adică să fii deja mort… că ei pot umbla la termo-scannere”

„În maxim 10 zile, fiecare român va vedea dictatura militară – până în ultimul cătun va fi instalată.”

„Dacă tu vii cu Taromu’, cine știe ce temperatură îți descoperă ăștia la un moment dat. Sau dacă vrei să pleci cu Taromu’. Zice: «Ne pare rău, aparatu’ nostru…» – că ei pot umbla la termo-scannere cât vor. Poa’ să-ți dea temperatură 42, adică să fii deja mort.”

„Deci, toate zonele de control, toate granițele, toate… Pentru că România va fi – și nu numai România, ăsta-i scenariul și petru Franța, că s-a scăpat Macron – o imensă pușcărie. Intră numai cine are voie și iese numai cine are voie. Odată intrat acolo, s-ar putea să nu mai ieși niciodată. Asta vor să facă.”

„În Germania, simularea era să moară vreo 7 milioane de nemți. Înțelegeți ce bolnavi sunt?”

„A apărut un document mai demult. N-am vrut să-l dau, dar… în Germania, simularea era să moară vreo 7 milioane de nemți. Înțelegeți ce bolnavi sunt?”

„Țineți minte acest nume: Anisie! Securistă pregătită special de marxismul globalist s-o aducă acuma ministru.” (Monica Anisie, ministrul Educației – n. red.)

„Și Obama va fi săltat în curând”

„Eu cred că și Obama va fi săltat în curând, pentru că ce a făcut el acolo este fără precedent. Mă refer la faptul că s-au găsit probe. Eu cred că lucrurile se mișcă, mai ales că vor fi arestate cele mai apropiate colaboratoare ale lui Obama. Și alea, ca să-și salveze pielea, vor spune totul, vor da în vileag tot ce-au făcut ele în Deep State-ul ăla.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Adio, Radu Moraru! Să fii iubit… de medici, că ai mare nevoie! Gânduri la despărțirea de Nașul TV

VIDEO. Radu Moraru, delirant: „«Iohannis, ai coronavirus? Ia, întinde-te pe pat, să-ți pun ventilatoru’-n nas!». Și l-am omorât”

VIDEO. Radu Moraru către români: „Sunteți fraieri și proști! De ce-ați fost la vot?! De azi, eu sunt adevăratul președinte al României. Voi fi coșmarul lui Iohannis! El e mai prost decât Dăncilă”

5 COMENTARII

  1. I-o fi dat Varanul vreo cateva zeci de mii de dolari sa puna calcaiul si in diaspora canadiana…Asemenea caractere ar fi si pacat sa nu se intersecteze !
    Oare baiatul asta o avea copii? Si daca da, cum le-o vorbi? Dar copii are si Nastase, ce sa mai vorbim…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here