PSD-iștii s-au speriat și nu mai vin în emisiunea Mădălinei Dobrovolschi! Mincinosul Romașcanu a cedat în direct, acum vrea s-o elimine pe moderatoare de la Realitatea Plus

0
2807
Distribuția de miercuri seara, de la "Legile puterii"

Joi seara, Mădălina Dobrovolschi n-a mai avut niciun invitat de la PSD în emisiunea sa. Ultimul care a intrat în direct, cu o seară înainte, a fost deputatul Lucian Romașcanu, dar moderatoarea l-a poftit să plece, sfătuindu-l să-și vadă în continuare de „manipulările PSD-iste”.

În emisiunea de miercuri, nervii lui Lucian Romașcanu au cedat ușor. Purtătorul de cuvânt al PSD s-a ofuscat că nu era lăsat să vorbească singur, oricât de mult, să îndruge minciuni și să nu-l combată nimeni.

Moderatoarea l-a pus la pus la punct pe deputatul PSD: „Dacă nu mai doriți să mai stați în emisiune și vă afectează emoțional această emisiune, îmi pare foarte rău. Vă urez «Bună seara!» și vedeți-vă în continuare de diversiunile PSD-iste. Îmi pare rău, chiar nu este conferință PSD această emisiune”.

VIDEO: Confruntarea Dobrovolschi – Romașcanu, de la min. 11:30

Ranga lui Romașcanu: „Oare managerii postului sunt mulțumiți?”

Joi, Romașcanu a postat un text pe Facebook, la finalul căruia a dat de înțeles că Mădălina Dobrovolschi ar trebui concediată de Realitatea Plus. Grav, foarte grav!

Postarea lui Lucian Romașcanu

Aseară, în emisiunea moderată (?) de Mădălina Dobrovolschi, tonul și abordarea au fost total lipsite de respect și fără conformarea la o minimă deontologie.

În aceste condiții, am decis sa părăsesc emisiunea (NU am fost poftit să ies, se vede din înregistrare când am închis Skype), nu am niciun apetit sa cauționez atacuri la adresa PSD doar cu prezența, fără a putea să vorbesc.

Am tot respectul pentru telespectatorii Realitatea TV, cred că merită să asculte și alte puncte de vedere, dar asta ar trebui să fie preocuparea realizatorilor.

P. S. Ratingul este cântarul performanțelor unui canal TV comercial. Oare managerii postului sunt mulțumiți?”

Mincinosul Romașcanu și boicotul PSD

Lucian Romașcanu este autorul unui recent fake news de proporții. Într-o conferință de presă la sediul PSD, el a proiectat imagini cu Klaus Iohannis cu mâna la inimă, spunând că președintele a salutat astfel imnul secuiesc. În realitate, Klaus Iohannis a adoptat această poziție la intonarea imnului României.

După episodul de miercuri seară (cu deputatul Lucian Romașcanu pe post de invitat nervos), care a urmat celui de marți (cu deputatul Alfred Simonis pe post de invitat nervos), PSD n-a mai avut reprezentant în emisiunea de joi a Mădălinei Dobrovolschi.

Moderatoarea a amintit că PSD îi boicotează emisiunea, dar nu s-a plâns de asta; dimpotrivă, a constatat că se vehiculează o cantitate mai mică de minciuni.

În culise, PSD trage sfori s-o elimine pe Mădălina Dobrovolschi de la Realitatea Plus. Sau măcar, prin presiuni, să fie „cumințită”…

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Radu Moraru: „Ne vor lua cu izoleta și ne vor vaccina obligatoriu! Și veți vedea, la Nașul TV, niște legume. O să ne pună-n geam ca să râdeți de noi”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here