luni, aprilie 15, 2024
AcasăDezvăluiriPSD îi mai bagă în cont 20.000 de euro lui Marius Pieleanu,...

PSD îi mai bagă în cont 20.000 de euro lui Marius Pieleanu, din bugetul Primăriei Sectorului 5, pentru sondaje mincinoase

-

Clotilde Armand, europarlamentar USR, a descoperit o nouă „scurgere de bani” din instituțiile publice controlate de PSD spre firmele sociologului de casă al partidului, Marius Pieleanu.

O explicație în plus pentru sondajele mincinoase ale lui Pieleanu: cei 20.000 de euro obținuți recent de la Primăria Sectorului 5, cea condusă de PSD-istul Daniel Florea. De banii ăștia, îi face Pieleanu un sondaj în care PSD are peste 30%, iar Florea peste 50%!

Clotilde Armand amintește că Marius Pieleanu (ca și Bogdan Chirieac sau Doru Bușcu) este un vechi abonat la banii PSD. El a fost finanțat de multe instituții conduse de PSD-iști, dar a primit și peste un milion de lei direct din contul partidului (alimentat cu bani publici)!

Postarea lui Clotilde Armand

„În plină pandemie de Covid-19, PSD umple conturile lui Marius Pieleanu. Căutam ceva prin SICAP și am văzut cum firma sociologului de casă al PSD a primit încă 20.000 €, atribuire directă, de la primarul Sectorului 5, pentru «Servicii de sondaje de opinie». Asta fac PSD-iștii în pandemie.

- Advertisement -

Nu uitați că firmele lui Marius Pieleanu (Grupul de studii socio-comportamentale Avangarde SRL și Psyho Global Consult SRL) au încasat peste un milion de lei de la PSD. Din bani publici.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Scrisoarea unor savanți români către un conspiraționist: „Lumea pe care o propui, lipsită de cercetători și doctori, fără vaccinuri și medicamente, e una pe care n-o poți dori copiilor tăi!”

* Radu Moraru: „Ne vor lua cu izoleta și ne vor vaccina obligatoriu! Și veți vedea, la Nașul TV, niște legume. O să ne pună-n geam ca să râdeți de noi”

- Advertisement -

3 COMENTARII

  1. Cu toate abonamentele lui sondajele sunt spot-on,voi sunteti doar ofticati ca are dreptate hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -