PSD îi mai bagă în cont 20.000 de euro lui Marius Pieleanu, din bugetul Primăriei Sectorului 5, pentru sondaje mincinoase

3
4934
Pieleanu zicea "între 35% și 40%", iar PSD lua 22%!

Clotilde Armand, europarlamentar USR, a descoperit o nouă „scurgere de bani” din instituțiile publice controlate de PSD spre firmele sociologului de casă al partidului, Marius Pieleanu.

O explicație în plus pentru sondajele mincinoase ale lui Pieleanu: cei 20.000 de euro obținuți recent de la Primăria Sectorului 5, cea condusă de PSD-istul Daniel Florea. De banii ăștia, îi face Pieleanu un sondaj în care PSD are peste 30%, iar Florea peste 50%!

Clotilde Armand amintește că Marius Pieleanu (ca și Bogdan Chirieac sau Doru Bușcu) este un vechi abonat la banii PSD. El a fost finanțat de multe instituții conduse de PSD-iști, dar a primit și peste un milion de lei direct din contul partidului (alimentat cu bani publici)!

Postarea lui Clotilde Armand

„În plină pandemie de Covid-19, PSD umple conturile lui Marius Pieleanu. Căutam ceva prin SICAP și am văzut cum firma sociologului de casă al PSD a primit încă 20.000 €, atribuire directă, de la primarul Sectorului 5, pentru «Servicii de sondaje de opinie». Asta fac PSD-iștii în pandemie.

Nu uitați că firmele lui Marius Pieleanu (Grupul de studii socio-comportamentale Avangarde SRL și Psyho Global Consult SRL) au încasat peste un milion de lei de la PSD. Din bani publici.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Scrisoarea unor savanți români către un conspiraționist: „Lumea pe care o propui, lipsită de cercetători și doctori, fără vaccinuri și medicamente, e una pe care n-o poți dori copiilor tăi!”

* Radu Moraru: „Ne vor lua cu izoleta și ne vor vaccina obligatoriu! Și veți vedea, la Nașul TV, niște legume. O să ne pună-n geam ca să râdeți de noi”

3 COMENTARII

  1. Cu toate abonamentele lui sondajele sunt spot-on,voi sunteti doar ofticati ca are dreptate hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here