Baronul PSD de Vaslui dă cu pumnul în masă: „Eu nu port mască! Nimeni nu mă poate obliga să mă prostesc și eu!”

5
3256
Dumitru Buzatu

Președintele Consiliului Județean Vaslui, Dumitru Buzatu, refuză să poarte masca de protecție, obligatorie în spațiile închise. „Nu este un panaceu pentru bolile care circulă în lumea aceasta”, spune baronul PSD, care încalcă intenționat legea stării de alertă, votată în Parlament chiar de PSD-iști.

Exemplu nociv pentru societate, Dumitru Buzatu a fost avertizat joi de către consilierii PNL, în ședința Consiliului Județean Vaslui, cu privire la faptul că încalcă legea, refuzând să poarte mască de protecţie în interiorul unei instituții publice.

Și alți consilieri PSD au fost apostrofați de către liberali, dar au urmat exemplul sfidător al șefului lor.

În acel moment, Buzatu a dat cu pumnul în masă, strigând că nimeni nu-l poate obliga să poarte masca dacă nu dorește.

Strigătele au continuat la Antena 3, unde a expus teorii aberante, de brută primitivă.

* „Eu nu port deloc masca! Am contact cu sute, mii de persoane, nu am infectat pe nimeni și nici eu nu m-am infectat.”

* „Nu vreau să fiu co-autor la crearea psihozelor referitoare la virus.”

* „Eu nu cred că masca este vreun panaceu pentru bolile care circulă prin lume.”

* „Eu am avut decenţa să păstrez distanţa necesară faţă de ceilalţi. În aceste condiţii, cei din PNL au provocat un fel de busculadă, să profereze acuzaţii, calomnii la adresa mea. Le-am spus că dacă nu vor să desfăşurăm şedinţa civilizat, ar fi bine să ne batem?! Nu era vorba de o opţiune reală, evident. După aceea s-au calmat lucrurile.”

* „Nu eram foarte atent dacă erau şi alţii care au purtat sau nu mască.”

* „Eu susţin în continuare cu tărie opţiunea mea. I-am adresat prefectului invitaţia, dacă cunoaşte autoritatea competentă, să îmi aplice o sancţiune pecuniară, să facă demersuri în acest sens.”

* „Nu am obligat pe nimeni să poarte mască şi nu voi suporta niciun fel de intervenţie care să mă oblige pe mine. Nimeni nu mă poate obliga să mă prostesc!”

* „Dacă au o reglementare legală corespunzătoare şi aplicabilă mie, nu mă voi opune legii. Să mă amendeze! Dar eu nu port deloc mască.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

5 COMENTARII

  1. Mai dati’l draq de borfas mizerabil cu neamu’ lui si gaszka infecta din care face parte si puneti mana de aplicati legea TUTUROR, nu numai cetatenilor de rand / obisnuiti ! Am ajuns sa fim obligati de imprejurari sa suportam ifosele, marlaniile, ‘ragaielile’, toanele, ‘grohaielile’ … tuturor tradatorilor, analfabetilor, scursurilor si lepadaturilor, toapelor, tatelor si ‘trotuaristelor’ … deoarece institutiile abilitate ale statului CONTINUA sa nu aplice prevederile legale TUTUROR cetatenilor aceste tari, indiferent de pozitia sociala !!!

  2. PSD coada de topor a Rusiei. Dusmani ai civilizarii acestei tari pe principii democratice. Personaje grosiere, cu pielea groasa, se opun pe fata unor reguli de bun simt educand milioane de prosti sa nu respecte autoritatea guvernului actual. Nu-l vad bine pe PNL. Imi par o mana de personaje timorate care joaca teatru ca nu sunt asa, efectiv n-am vazut UNUL macar, nici macar prim ministrul, sa dovedeasca un curaj barbatesc adevarat. Cred ca au informatii ca vor fi rasturnati….bolsevicii sunt in numar coplesitor in tara asta cu un procent urias de marlani si inculti. Ei se potrivesc acestui tip de populatie, nu prea avem ce face. Incerc sa ma resemnez, desi sufar imens….

  3. Dar când s-a hotărât de catre Comitetului Județean pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui, al cărui vicepreședinte sunteți, ca purtarea măștii la ieșirea din locuința de domiciliu este obligatorie, era cineva cu arma îndreptată spre capul dvs?
    Când ati fost serios atunci sau acum?
    Altii trebuie sa respecte regulile impuse de dvs, dar faraonul, scuzaț’, baronul de Vaslui, nu !!!

    https://www.hotnews.ro/stiri-coronavirus-23791731-suceava-coronavirus-locuitorii-obligati-acopere-nasul-gura.htm

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here