Patriotism de gogonele: Dragnea vrea să mănânce roșii valahe, nu „rumeguș” occidental!

4
718
Unde e roșia de altădată?! Roși e românească, nu rumeguș!

Delirul televizat al lui Liviu Dragnea, la draga lui Antena 3, a evoluat și aseară în direcția patriotismului de gogonele. Aceeași idee fixă: străinii vor să ne vândă alimente otrăvite, dar nu-i lasă Daddy Valahul.

„Dacă vreau să mănânc un iaurt cu cireșe, vreau să fie cu cireșe gustoase, românești. Sau o roșie: vreau să mănânc o roșie de-a noastră, curată, nu chimicale de-ale lor! Mănânc și o roșie de la ei, dar să fie sănătoasă ca ale noastre. Nu la ei să fie gustoase și la noi să fie rumeguș!”, i s-a destăinuit el, adânc, docilului Răzvan Dumitrescu.

„Pentru ĂSTA nu mai există Constituție!”

Am putea scăpa de rumeguș? Am putea, dar Klaus Iohannis nu-și face treaba. E neamț, ține cu ai lui. „Domnu’ Dumitrescu, pentru ĂSTA nu mai există Constituție! Omu’ ăsta încalcă Constituția”. Ăsta, adică președintele țării…

O vorbă și despre scrisoarea lui Timmermans: „S-o fi inspirat de la Sibiu… Nu i-o fi plăcut mâncarea…” De aici vine supărarea olandezului, nu de la statul de drept…

Apropo, s-a schimbat Ponta față de cel care se plimba cu barca lui Dragnea pe ulițele din Teleorman? Nici vorbă: „Este același, eu eram orb! Și cu Tudose am ținut ochii închiși”.

Mai grav e că sunt otrăviți PSD-iștii. „Ați văzut ce s-a întâmplat cu colega mea Doina Pană… Nu contează că e ministru PSD – poate să fie omorât. Poate să fie bătut, poate să fie omorât, să i se dea cu bâta în cap, să fie înjurat, să-i devasteze casa, mașina… Eu sunt bucuros că Doina Pană a scăpat. E o femeie care s-a luptat cu mafia lemnului…”

Deci: cu mafia lemnului luptă a luptat Fă-Doina, cu mafia tomato-rumegușului luptă Daddy… Suntem salvați! Nicio șansă pentru mafioți!

CITIȚI ȘI:

4 COMENTARII

  1. Europa produce legume bio. Numai produse bio avem la masă. Dar avem nevoie dacii de industrie alimentară bio şi creditare agricolă sustenabilă. Fără măsuri la creditare nu este susținută producția. Din 2011 până în 2016 am avut produse alimentare bio cuant liniar forever şi la jumătate de preț față de acum, asta însemnând performanță economică şi deflație. Dar au venit Dacian şi Grindeanu cu ideile lor şi ideea mea s-a dus. Au construit noi depozite şi au lăsat inflația liberă. Nu sunt împotriva europenilor ci împotriva ideei de chimicale. Europenii produc mâncare bună dar şi noi avem acest drept de a pune agricultura pe noi metereze. Fiecare țară are acest drept. Suferința unui popor vine din creditare care încă nu este sustenabilă. Dacă avem teren agricol mergem jovial înainte. Sigur vorbim de fapte bune. Se poate. Spre exemplu am construit Ungaria care este acum de 3 ori mai mare şi are 33.000.000 cetățeni maghiari şi secui cu mare credință față de daci şi poporul român. Viitorul după mine sună bine. Arme de distrugere în masă nu mai pot fi fabricate. Ca zeu Ares sunt adeptul războaielor pentru democrație şi petrol. Armata SRI este pe poziții. Plătesc de la 1 mai 2019 salariile armatei, SRI, SIE şi poliție câte 5000 euro net lunar un soldat numai din economia Germaniei. Germania are prea mulți bani. Germania cotizează şi la datoria publică a SUA. Când SUA şi Nardoesia rușilor vor avea programul galactic pus la punct pentru a ne vedea Galaxia Soarelui şi cele 100 planete albastre unde avem pământeni şi vom vedea pe Dumnezeu în viață pe planeta Jupiter ne vom bucura şi mai mult. Planeta Eden este un miracol. Sufletele bune le transfer pe Jupiter. Dumnezeu are şcoli bisericești unde predă Biblia şi Coranul şi acordă calificative. Edenul este pentru virtuoși. Este o planetă cuant liniar forever unde demografia este fixă. Dar planeta creşte în dimensiuni la fiecare 1000 de ani. Sunt 37 Galaxii, fiecare având un unic Soare. Galaxia 37 are Antimateria Verde, Galaxia 36 are pe mama mea broasca Tetis cu Antimaterie Neagră numită Alteța Sa Tetîs şi Galaxia Soarelui are Antimateria Zebulon a unelui Zlătaru Constantin Sorin care face managent pentru țigani. Viitorul sună bine.

    Credința e totul. Să fim farisei dar să citim cărți. Să iubim pe une Dumnereu. Merită să fim oameni, să iubim turismul şi să facem pace pe Pământ. Dumnezeu e om. Cel mai deştept om. Extratereștrii iubesc ceea ce omul ține ascuns. Sufletul

  2. Cei de la PSD ne vând gogoși cu roșii alte legume sau fructe ( mere,pere, etc) made in România. Trebuia mustăciosul asta de Dragnea sa-l intrebe pe ministrul agriculturii Petre Daea care depozite frigorifice s-au construit in sudul României, bazin legumicol extrem de important. Fermierii romani sunt nemulțumiți ca au producții foarte mari dar capacitate de depozitare foarte, foarte mică. Soluția este ca statul roman sa subvenționeze cu bani și centrale de încălzire solarii pe suprafețe mari și putem astfel sa pună pe masa romanilor NU roșii din Turcia ( cald Decembrie/ mai) ci roșii românești. Este doar o propaganda ieftină la Viața Satului fe la TVR.
    Era așa de greu sa construiți in ultimii douăzeci și cinci de ani , dar voi de la PSD aveți alte treburi de rezolvat!!!
    Plecați mai mincinoșilor , dacă ai fi văzut-o pe Rivana Plumb Iași ce față nasoala avea, speriata de bombe, oamenii ăștia nici nu știu oe ce lymevtraiesc. Trăiesc intr-o lume Paralela și când se duc pe la parangheliile astea te apuca rasul , plansu’! Ăștia sunt candidații PSD-ului la europarlamentare????

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here