VIDEO. Cum l-a dezbrăcat un suporter al lui LiverpooI pe un steward în plină stradă

1
715

Supărare mare, ieri la Liverpool, deşi legendarul club a încheiat cu victorie ultimul meci din Premier League! Victoria cu Wolverhampton nu i-a adus echipei lui Jurgen Klop şi câştigarea campionatului din Anglia, deoarece Manchester City a învins şi ea (4-1, cu Brighton, în deplasare), iar echipa lui Pep Guardioala a câştigat astfel cel mai faimos trofeu de campionat intern din lume.

Fie din acest motiv sau pur şi simplu pentru descătuşare, un suporter al lui Liverpool a găsit o modalitate bizară de a reacţiona. El a fost filmat când i-a dat pantalonii jos unui steward, în fața stadionului Anfield, lăsându-l pe dolofanul om de pază dezbrăcat în plină stradă!

Martin Mullen, aşa a fost identificat năzdrăvanul fan al „cormoranilor”, nu e la prima întâmplare de acest gen. El a mai fost filmat cum a împins un localnic din Barcelona într-o fântână publică, dezvăluie Daily Mail.

1 COMENTARIU

  1. Sigur steward-ul avea sula mică. Era o glumă cu iz de budoar la Împărăteasa Maria Tereza. Cine fac copii au neveste cu bani. Prostituție se numeşte presa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here