Rareș Bogdan: „Cornel Nistorescu a luat bani de la PSD ca să-l atace pe tatăl meu!”

2
3783
Rareș Bogdan (PNL) - Dumitru Buzatu (PSD) - Silviu Mănăstire (B1 TV)

Dialog dur, duminică seara, între Rareș Bogdan (PNL) și Dumitru Buzatu (PSD), în emisiunea lui Silviu Mănăstire, la B1 TV. După încheierea dialogului contondent, fostul realizator TV i-a atacat pe doi moguli de presă.

Aflat în studio, Rareș Bogdan, candidat la europarlamentare, a fost uluit de limbajul agresiv, la intimidare, folosit de Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean Vaslui.

Buzatu s-a declarat bucuros să recurgă la „atacuri la persoană”, arătând că a acumulat multe frustrări, de-a lungul anilor, din cauza emisiunilor lui Rareș Bogdan.

Cornel Nistorescu

Liberalul i-a reproșat lui Buzatu că, după 30 de ani de stăpânire PSD, Vasluiul este polul sărăciei în România. Ulterior, Rareș Bogdan a trecut în revistă „caracatița Buzatu”: el – baronul județului Vaslui; soția – senatoare; fiul – secretar de stat într-un minister; finii, cumetrii – plasați în diverse funcții publice, după principii de nepotism și clientelism.

La un moment dat, Rareș Bogdan a răbufnit la adresa celor ce-i atacă familia. „Cornel Nistorescu a luat bani de la PSD ca să-l atace pe tatăl meu, în vârstă de 70 de ani, iar ziarul «Național», patronat de Iliuță Naghi, îmi atacă soția însărcinată în 7 luni”, a spus candidatul PNL.

El a dat de înțeles, sau chiar a spus pe șleau, că în spatele acestor atacuri se află banii de la PSD.

CITIȚI ȘI:

2 COMENTARII

  1. Social democrația e Zeul Ares. Dacă nu faci ca ei nu rămâi în sistem. Dar am avut grijă să produc bine şi pentru ei. Mulți nu ne-au vrut mai aproape de adevăr. Fiecare crede că poate să-i învingă. Dar pe un câmp de război necesarul de vorbe devine un necesar de idolatrii şi a diatribe. Noi am construit socialul prin Biblie. Poate nu e necesar socialul. Poate gândirea mea e unica cale pe care am văzut-o la mine când mi-a fost lene să muncesc.

    Liberalii sunt soarele şi Zeul Apolo. Cu liberalii nu e de glumit. Sunt iudeo masoni care au construit lumea şi bunăstarea.

  2. Mare escroc acest Nistorescu! Prin anii ’90. si-a confectionat o masca de aparator al dreptatii si libertatii cu care a pacalit un timp, dandu-si un ragaz ca sa vada incotro s-o apuce, sa vada de unde vin banii.
    Cand s-a lamurit, si-a pus ticalosia la bataie in toata mizeria ei.
    Ocupa un loc fruntas pe lista lichelelor postcomuniste.!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here