Super-VIDEO. „Du-te la vot pe 26 mai! Așa a zis bunica”. Toată lumea trebuie să vadă acest filmuleț!

3
2574

Un filmuleț de aproape două minute face furori pe internet, devenind viral instantaneu. Explicabil: producția video e un remarcabil îndemn de a participa la vot pe 26 mai.

Realizatorul filmulețului, vloggerul clujean Mircea Bravo, a găsit o cale eficientă de a-i ridiculiza pe cei care spun că „nu mă interesează politica” sau „votul meu nu contează”.

Vocea bunicii îți sfredelește reierul și te face să te simți vinovat dacă aveai de gând să nu votezi: „Și-amu voi, când aveți de ales, lăsați pe alții să aleagă în locul vostru? Păi, voi sunteți normali?!”

De această bunică te atașezi pe loc. E capabilă să-ți scoată Parisul din cap și să te trimită la Căciulata, numai să fii aproape de secția de votare!

Urmăriți filmulețul și dați-l mai departe! Să nu fie român care să nu-l vadă până pe 26 mai! Și apoi, toată lumea la vot!

CITIȚI ȘI:

De Paște, Dragnea (patriot) mănâncă banane de Giurgiu, caracatiță de Teleorman și măsline de capră

3 COMENTARII

  1. Bunicuța are dreptate. Fără vot nu ai dreptul să vorbeşti de viitor. Țăranii mergeau la vot după puterea sufletului dar mai e nevoie de corectitudine politică. Toate Bunicuțele sunt femei care au fost tinere. Copiii cresc ca şi copacii verzi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here