Prin maneaua lui Guță, PSD face propagandă Rusiei într-un clip oficial! Steagul Rusiei și un avion Aeroflot, alături de Dragnea

1
1192
Guță și steagul Rusiei, în maneaua PSD

Președintele PMP, Eugen Tomac, a observat un lucru ciudat: în clipul manelistic dedicat PSD-ului de Nicolae Guță, la comanda partidului lui Liviu Dragnea, apar steagul Rusiei și un avion Aeroflot!

Tomac are ochiul format, el fiind originar din Basarabia, așa că însemnele Rusiei i-au sărit în ochi.

„În timp ce divizează țara, PSD transmite, prin clipuri electorale, mesajul subliminal că România condusă de Liviu Dragnea are alternativă la UE: Rusia”, scrie președintele PMP.

Eugen Tomac

Apariția însemnelor Rusiei într-un clip electoral din România este cel puțin ciudată. Mai ales că e vorba de alegeri pentru Parlamentul European, nu pentru Duma Rusiei sau pentru Comunitatea Statelor Independente (CSI)!

„Nicăieri în manea nu se vorbeşte despre Europa și nu apare steagul UE. Se încearcă impunerea percepţiei că «Maica Rusie este bună»”, scrie Tomac. Acesta conchide: „PSD-iştii nu mai au mult şi vor începe să-şi arate tatuajele cu chipul lui Putin, pe care le vor purta cu mândrie”.

Dezvăluirile lui Eugen Tomac

„PSD a ajuns să facă propagandă pe faţă în favoarea Rusiei. Steagul Federației Ruse și un avion Aeroflot, în maneaua pro-PSD a lui Nicolae Guță.”

Guță și avionul Aeroflot

„În timp ce divizează țara, PSD transmite, prin clipuri electorale, mesajul subliminal că România condusă de Liviu Dragnea are alternativă la UE: Rusia.

Maneaua viralizată a lui Guţă, de la sfârşitul de săptămână trecut, este o comandă a PSD, aşa cum a recunoscut şi impresarul personajului în cauză. Excludem astfel varianta în care oamenii lui Daddy nu şi-au dat acceptul pe «creaţia artistică».

De altfel, Codrin Ştefănescu s-a grăbit să laude maneaua şi a recunoscut-o ca atare. A făcut asta pentru că în ea apar steagul Rusiei şi un avion Aeroflot (compania de stat a Federaţiei Ruse), argumente simbolice definitorii pentru direcția în care PSD vrea să ducă România. PSD-iştii nu mai au mult şi vor începe să-şi arate tatuajele cu chipul lui Putin, pe care le vor purta cu mândrie.

Nicăieri în manea nu se vorbeşte despre Europa și nu apare steagul UE. Se încearcă impunerea percepţiei că «Maica Rusie este bună». Practic, toate eforturile PSD din ultima perioadă merg în direcţia orientării României către Est şi a abandonării viziunii euroatlantice a ţării noastre.

Să nu ne prefacem că nu înţelegem: Dragnea şi PSD îşi doresc scoaterea României din UE şi din NATO, potenţând un discurs eurosceptic. Fac asta deopotrivă pentru că sunt «virusaţi» de Moscova, dar şi pentru că îşi imaginează că aşa vor putea scăpa de rigorile legii.

De aceea, e important ca, pe 26 mai, oamenii să respingă naţionalismul extremist eurosceptic al PSD şi să pună ştampila pe PMP, singurul partid care s-a luptat pentru impunerea temelor europene la aceste alegeri europarlamentare.”

CITIȚI ȘI:

1 COMENTARIU

  1. Eu am experiență din 2002 în Germania. De la salariu de 9.5 euro ora în 2003 (lucram 230 ore lunar în amenajări de grădini) am ajuns la mormoni în Iraq pentru 1500$ lunar fără taxe fiscale fiind contractul în anul 2006 apoi în Germania iar dar mereu fără contract de muncă. Nu-mi place Germania deci nici Europa. Eu sunt Nardoesia şi nardoesienii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here