vineri, mai 31, 2024
AcasăPropagandăReprezentanții PNL și USR, hăituiți la Antena 3. Tratament infect din partea...

Reprezentanții PNL și USR, hăituiți la Antena 3. Tratament infect din partea unor moderatori, la ordinul lui Gâdea

-

Două episoade derulate joi pe Antena 3 confirmă informația din interior: Mihai Gâdea și-a instruit moderatorii ca în această campanie electorală să-i umilească pe reprezentanții PNL și USR, să-i trateze ca pe „dușmani ai poporului”. Iar Gâdea nu ia asemenea decizii fără să se consulte cu Dan Voiculescu.

Chiar și publicul Antenei 3 trebuie să fi fost șocat de două ieșiri aberante ale moderatorilor Răzvan Dumitrescu și Cătălina Porumbel. Două atacuri gratuite, cu jigniri care nu aveau nicio legătură cu dezbaterea. S-a întâmplat joi, în emisiunile moderate de cei doi.

Cronologic, prima a deraiat Porumbel. La scurt timp, în prime-time, a urmat-o Dumitrescu. Secvențele au fost halucinante.

- Advertisement -

Precizare: în campania electorală, televiziunile sunt obligate să invite reprezentanți ai tuturor partidelor aflate pe buletinul de vot. De aceea îi vedeți pe cei de la PNL și USR-PLUS la Antena 3, altfel nici n-ar fi invitați. Dar tactica televiziunii lui Voiculescu este de a prezenta partidele din Opoziție ca fiind nedemne de a fi votate de români. De aceea sunt vânturate acuzații false, diversioniste, precum „ați votat împotriva României” sau „ați denigrat țara la Bruxelles”.

EPISODUL 1

Cătălina Porumbel îl somează pe senatorul Radu Mihail (USR) să-și ceară scuze pentru că acesta spusese că „telespectatorii Antenei 3 merită să fie tratați ca niște oameni inteligenți”.

Tratat de la început cu evidentă ostilitate de către moderatoare, senatorul USR i s-a adresat la un moment dat lui Liviu Pop (PSD) astfel: „Mi-aş dori ca domnul senator să tratateze telespectatorii Antena 3 ca pe nişte oameni inteligenţi”. Intervenția a fost justificată, pentru că Pop bătea câmpii, împletind minciuni și diversiuni, în total dispreț față de publicul Antenei 3.

- Advertisement -

Reacția Cătălinei Porumbel (cu privirea ei inteligentă, de curcă beată!) a fost năucitoare: „Cum vă permiteţi dvs. să veniţi aici şi să jigniţi nişte oameni care se uită la acest post? Cum îndrăzniţi să spuneţi că telespectatorii Antenei 3 merită să fie trataţi ca niște oameni inteligenţi? Dvs. de la USR sunteţi inteligenţi? Vă rog frumos să vă cereţi scuze, altfel nu mai puteți interveni în discuție! Puteți sta pe acel scaun, dar vă tai microfonul dacă nu vă cereți scuze”.

Moderatoarea Curcă-Beată a repetat de mai multe ori acest mesaj absurd, amenințându-l pe senatorul USR că nu va mai putea vorbi în emisiune dacă nu-și cere scuze. Radu Mihail a spus că nu are de ce să-și ceară scuze, pentru că n-a jignit pe nimeni, dimpotrivă, a cerut ca publicul Antenei 3 să fie respectat, nu mințit.

Cătălina Porumbel (propagandistă PSD) și Radu Mihail (senator USR)

Cătălina Porumbel a mai dat o dată secvența video a afirmației lui Radu Mihail și tot n-a priceput nimic. Ca într-un teatru al absurdului, a continuat să spună că senatorul USR a jignit publicul Antenei 3.

Până la urmă, emisiunea a continuat, fără ca Radu Mihail să-și ceară scuze, dar și fără ca oderatoarea Curcă-Beată să-și recunoască incredibila rătăcire.

EPISODUL 2

Răzvan Dumitrescu îi taie microfonul deputatului Ionuț Stroe (PNL), interzicându-i acestuia să răspundă minciunilor abundente din studio

Răzvan Dumitrescu (propagandist PSD) și Ionuț Stroe (deputat PNL)

Războiul Antenei 3 cu Opoziția a continuat în emisiunea lui Răzvan Dumitrescu. Moderatorul-propagandist l-a luat în vizor, încă de la început, pe deputatul Ionuț Stroe (PNL).

La un moment dat, în studio era un concurs de aberații. Senatorul Titus Corlățean (PSD) susținea teoria „neofasciștilor care atacă poporul”, iar ziaristul-portofel Cornel Nistorescu încerca să ridiculizeze Summit-ul european de la Sibiu, spunând că e un fel de rahat prăjit, un blat al lui Iohannis cu Merkel, Macron, Juncker etc.

Ionuț Stroe a încercat să readucă discuția într-o notă logică. A spus că „nu neofasciștii atacă poporul”, ci „poporul e atacat zilnic de o guvernare incompetentă, mincinoasă, anti-europeană și de rea-credință”, iar „reacția oamenilor e firească, nu mai suportă batjocura”.

Răzvan Dumitrescu a apelat la metoda persiflării adversarului, întrebându-l pe Ionuț Stroe, care făcea apel la recomandările Comisiei de la Veneția, dacă știe ce înseamnă „consultativ”. Chiar și întrebarea era pusă tendențios: „Dvs. știți ce înseamnă consultativ?”. Ionuț Stroe a trecut peste afront și a răspuns: „Acei oameni cu largă expertiză și recunoaștere sunt solicitați de toate democrațiile sănătoase să-i asiste în elaborarea legislației, să știți”.

Deputatul PNL a demontat și alegațiile de mercenar pro-PSD ale lui Nistorescu, prezentând dimensiunile reale ale Summit-ului de la Sibiu. În acest context, Ionuț Stroe a amintit că PSD a fost exclus de la discuțiile socialiștilor de la Sibiu (desfășurate în marja Summit-ului), unde nu au fost invitați nici Liviu Dragnea, nici Viorica Dăncilă. „PSD e izolat pe plan european, pentru că de doi ani și ceva șubrezește constant statul de drept”, a precizat deputatul PNL.

În acel moment, Răzvan Dumitrescu și-a pierdut uzul rațiunii. Propagandistul lui Voiculescu n-a suportat afrontul de fi spus adevărul despre PSD (finanțatorul generos al Antenei 3) și i-a tăiat microfonul lui Ionuț Stroe. Acesta a protestat și a acuzat Antena 3 că practică cenzura.

„Asta e cenzură, să știți. Nu sunt un televizor pe care-l să-l programați mai tare sau mai încet, în funcție de cum vă convine. Domnul Iohannis a apărat toate standardele democratice în această țară, a fost singura barieră împotriva asaltului PSD asupra justiției și asupra funcționării statului de drept”, a precizat deputatul PNL, bruiat la fiecare cuvânt de corul pro-PSD din studio.

Până la sfârșitul emisiunii, Ionuț Stroe a fost tratat cu ostilitate, iar Titus Corlățean (cel salvat de majoritatea PSD-ALDE din Senat, prin refuzul de a-i ridica imunitatea parlamentară, de cercetarea penală în dosarul cozilor din diaspora, la alegerile prezidențiale din 2014) – ca un prieten bun al poporului român.

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

1 COMENTARIU

  1. Armata Daciei, americanii au fost loviți cu arma nucleară de pe cele 100 submarine Hadrianus al Daciei. Liberalii vin la guvernare să facă austeritate şi şantaj spre DIA Alba Iulia să ducă cele 104 tone de aur la defunctul azi Fort Knox.

    PSD vrea să se retragă cu cele 104 tone de aur dacic în Mongolia. Eu nu ucid orientalii. Aurul aparține Dacilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -