Mafiot pe față! Șeful „SS-Gestapo” comite o crimă juridică pentru a-i scăpa pe Hrebenciuc și Chiuariu: retrage apelul de la Înalta Curte

1
3287

Mutare-șoc a Secției speciale de investigare a infracțiunilor din justiție (SIIJ). Supranumită SS-Gestapo, secția de masacrarea a justiției, condusă de Gheorghe Stan, și-a retras astăzi apelul în dosarul de corupție care-i vizează pe Viorel Hrebenciuc și Tudor Chiuariu.

Decizia SS-Gestapo este fără precedent, o mutare aberantă din punct de vedere juridic. Pur și simplu, Gheorghe Stan instituie o protecție specială pentru inculpați. Retragerea apelului e irevocabilă, dar DNA cere Înaltei Curți să constate că solicitarea SS-Gestapo este ilegală.

În primă instanță, Viorel Hrebenciuc a fost condamnat la doi ani de închisoare, iar Tudor Chiuariu a fost achitat. Prin retragerea apelului, Hrebenciuc va fi judecat doar pe baza apelului său (cerând achitarea, într-un caz de trafic de influență), iar Chiuariu scapă de judecată.

Autorul acestei mârșăvii juridice, Gheorghe Stan, șeful SS-Gestapo, a fost numit săptămâna trecută judecător la CCR, din partea PSD, prin votul din Camera Deputaților dat de PSD, ALDE, UDMR și Minorități.

Acum, Gheorghe Stan face un nou serviciu murdar partidului care l-a numit. El se comportă ca un interlop în interiorul Justiției.

Încercare disperată a Parchetului General și a DNA de a bloca mârșăvia SS-Gestapo

Procurorul de ședință în „dosarul Hrebenciuc-Chiuariu”, care este încadrat la la Parchetul General, a solicitat instanței, în regim de urgență, să amâne discuția pe cererea SS-Gestapo de a renunța la apel.

Magistratul a arătat că decizia luată de Gheorghe Stan este supusă controlului ierarhic exercitat de procurorul general al României. Procurorul de ședință a mai spus că solicitarea șefului Secției Speciale a fost intempestivă și nejustificată.
Procurorul de ședință a recurs la mijloace procedurale pentru a opri crima juridică a SS-Gestapo. El a arătat apelul se retrage dintr-un dosar cu număr greșit.
Procurorul de ședință a mai cerut sesizarea CCR cu privire la articolul 88 indice 8 din Legea 303/2004, contestând competențele șefului SS-Gestapo.
Și DNA cere Înaltei Curți să ignore acțiunea demarată de Secția Specială.

Doar Înalta Curte poate opri crima juridică inițiată de marioneta lui Dragnea, Gheorghe Stan.

CITIȚI ȘI:

1 COMENTARIU

  1. Masonul Hrebencic e omul guvernului 2009. Care nu a guvernat țara. El ar merita pentru tâmpenii 10 ani de prăpastie în suflet. Nu mi-a plăcut niciodată. Dar e mason în adormire. S-a retras din PSD. Şi-a făcut banii.

    Tudor Chiuriu e liberal cu bun simț. Decât ani cu suspendare sau achitare mai bine niciun dosar pe numele lui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here