vineri, aprilie 12, 2024
AcasăUmorDușmanul e teribil de crud: PSD-iștii sunt asasinați cu priviri insistente, otrăviți...

Dușmanul e teribil de crud: PSD-iștii sunt asasinați cu priviri insistente, otrăviți cu mercur, atacați cu sârme în colon

-

În ultimele zile, două PSD-iste au anunțat că dușmani teribili le-au pus gând rău: Gabriela Firea și Doina Pană. Tonul victimizării extreme l-a dat însuși șeful partidului, Liviu Dragnea, cel atacat cu priviri insistente de patru asasini străini. Toate cele trei „dezvăluiri” au fost lansate la televiziunea fake-news: Antena 3.

Două episoade caraghioase au dezmorțit campania electorală. Gabriela Firea și Doina Pană au anunțat cu gravitate că au fost victimele unor tentative de asasinat. Doar dârzenia lor de românce patrioate le-a ținut în viață!

 1. Marți, 7 mai 2019, Gabriela Firea (primarul PSD al Capitalei) a declarat la Antena 3 că sârma de 4 centimetri care i-au găsit-o medicii în colon ar putea fi urmarea unei acțiuni criminale.
Gabriela Firea: Văleu, câtă sârma!

Poate vom rămâne toată viaţa cu această întrebare dacă a fost o întâmplare sau dacă a fost o mână criminală. Eu sunt un om precaut, nu aș fi mâncat cu înghițituri așa încât să nu simt un aliaj. E de câteva luni. Nu vreau să fac un păcat, dar cred că nimeni nu ar exclude nicio variantă – cea a unei întâmplari, dar și să se fi introdus acea mică sârmă sub formă rotundă într-un aliment. Ea, în colon, era identificată desfășurată, nu strânsă”.

- Advertisement -

2. Miercuri, 8 mai 2019, Doina Pană (vicepreședinte PSD, celebra „Fă-Doina” din barca lui Dragnea+Ponta) a spus, tot la Antena 3, că a descoperit că a fost otrăvită cu mercur atunci când „a fost nevoită” să renunțe, pe 3 ianuarie 2018, „din motive de sănătate”, la funcția de ministru.
„Problema e veche și nu aș fi intervenit dacă nu era acel articol de presă care duce în derizoriu o situație de fapt extrem de gravă. Eram ministru al Pădurilor în Guvernul Tudose, în 2017. Pe la sfârșitul lui noiembrie am început să mă simt foarte rău, am mers la medic, am aflat că aveam probleme foarte mari cu inima. Am urmat tratament și, cu toate astea, mă simțeam tot mai rău. Pentru că epuizasem toate analizele specifice, am fost trimisă într-un final să fac și o analiză toxicologică. Și, în 15 ianuarie 2018, din analiza pentru metale grele a reieșit intoxicație cu mercur în concentrație mare. Pentru că îmi depusesem demisia, dat fiind faptul că mă simțeam foarte rău, încă din 3 ianuarie, n-am putut pleca până în 29 ianuarie pentru că nu a semnat președintele Iohannis, am depus plângere la Poliție abia la începutul lunii februarie. N-am făcut plângerea cât eram încă ministru pentru că, în caz că se afla, ar fi dăunat imaginii României. Vă dați seama: ministru în guvernul României otrăvit! (…) Este o anchetă în derulare și sper din tot sufletul să-i prindă. Vreau să-i prindă, ca să se sperie, să nu mai încerce și cu alții. Pe mine m-a salvat Dumnezeu pentru că am aflat cauza și m-am putut trata, pentru că altfel muream de infarct și toată lumea zicea că de stres.”

 

3. Miercuri, 22 august 2018, Liviu Dragnea a declarat – tot la Antena 3! – că patru asasini cazați la Athenee Palace – „cetățeni străini”, năimiți de Soros – i-au pus gând rău. Ei l-au privit insistent, i-au făcut semne că-i iau gâtul, apoi i-au organizat o ambuscadă cu mașini pe o stradă din București, dar Dragnea a scăpat, ca un adevărat erou de desene animate.

- Advertisement -

Urmează asasinatul cu belciug în nas!

După asasinatul cu mercur, cel cu sârmă în colon și cel cu priviri insistente, dușmanii PSD nu se vor potoli. Frustrați că metodele lor au dat greș, iar Firea, Pană și Dragnea sunt încă în viață, cruzii asasini pun la cale noi metode de exterminare a „patrioților” PSD-iști.

Redacția ziaristii.com a fost informată, chiar de către asasini, că PSD-iștii vor fi țintele unor atentate prin metode teribile:

 • asasinatul cu știri adevărate (pentru mincinoșii de la guvernare);
 • asasinatul cu belciug în nas (pentru porcii care fură banii publici);
 • asasinatul prin înec, la plimbarea cu barca pe ulițele Teleormanului (special pentru Doina Pană, Liviu Dragnea și – la nevoie – Victor Ponta);
 • asasinatul cu lobodă și urzici (pentru mafioții care mănâncă doar caviar);
 • asasinatul cu fasole bătută (pentru vitejii carpatini care sunt hotărâți să lupte cu instituțiile europene pentru dreptul corupților de a fi corupți).

CITIȚI ȘI:

„Ciumaţii” Europei, interzişi la Sibiu! Supăraţi, Dragnea şi Dăncilă se pregătesc să sară în barca lui Putin

- Advertisement -

3 COMENTARII

 1. Angela Merkel şi Regele României Mari Radu Duda Hohenzollern: Danemarca duce România Mare în Zona Euro.

  Gedenk: Fertig zeit ist Fertig geld.

 2. Toti hotii si criminalii, cand se apropie de pensie fara ca sa-si fi primit cuvenita pedeapsa, sunt stapaniti dehalucinatii si obsesii pe care le furnizeaza principalul lor colaborator, ca sa nu-l uite.
  Daca nu cumva joaca teatru, isi pregatesc motive de retragere in domenii cumparate in locuri exotice, fiindca si-au transportat banii si avutiile in locuri sigure.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -