DIICOT dezvăluie: Dragnea și-a inventat asasinii! Un asemenea dosar nu există

2
5631
Regie ieftină cu doi mincinoși: Dragnea și Stoiceasca

O minciună grosolană a lui Liviu Dragnea a fost spulberată de procurorii DIICOT. Aceștia spun că nu există un dosar referitor la asasinii care s-ar afla pe urmele liderului PSD.

Într-o tentativă de a se victimiza în fața electoratului, în ultimii doi ani, Liviu Dragnea a inventat comploturi cu asasini plătiți de George Soros.

La solicitarea G4Media.ro, DIICOT afirmă că „nu există înregistrată vreo cauză” referitoare la o presupusă tentativă de asasinare a liderului PSD.

Dragnea a declarat duminică seara, la România TV, că are informații potrivit cărora există un dosar la DIICOT și o declarație „care vorbește despre așa ceva”. Liderul PSD a mai susținut că sunt persoane care ar fi dezvăluit cum s-ar fi încercat asasinarea lui, dar că dosarul „nu este lucrat”.

Mai mult, Dragnea a mai susținut că una dintre persoanele care a făcut declarații în dosarul de la DIICOT ar fi fost amenințată.

„La DIICOT e o declarație care vorbește despre așa ceva. Nu e a mea. A cuiva care a spus cu subiect și predicat. Dar nu se va întâmpla nimic. Cât timp e acest regim, vorbim degeaba. Dacă vreodată… sper să ajungem în țara asta să iasă la iveală adevărul… o să considerați că tot ce a fost în emisiunea dumneavoastră au fost glumițe. Dacă o să iasă la iveală, o să vă îngroziți. Nu mai sunt la aceeași intensitate, dar încă mai e”, a declarat Liviu Dragnea apocaliptic, duminică, la România TV.

În august 2018, la Antena 3, Dragnea a regizat o minciună colosală, împreună cu colaboratoarea sa Alessandra Stoicescu. Acolo a lansat legenda celor patru asasini.

Răspunsul DIICOT la solicitarea G4Media.ro: „Urmare a solicitării dvs., formulată în temeiul Legii nr 544/2001, vă comunicăm că, raportat la datele prezentate public și la care faceți referire, pe rolul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism nu există înregistrată vreo cauză care să facă obiectul soclitării dumneavoastră”.

CITIȚI ȘI:

2 COMENTARII

  1. Să fim serioși. Dragnea e țigan. Vor cei de la PSD să distrugă poporul român şi Antena 3 şi România TV să readucă pe verde alte și alte popoare, PSD să facă dolari şi cu noile popoare ale Carpaților. Acum vor să aducă companii germane în Ardeal, pe spinarea dacilor. Munca prost plătită duce dacii degeaba în une Europa. Sigur țigănimea are planul ei. Dar un Zeu ei nu au văzut. Moarte PSD 2012.

    Zeul Ares

  2. Antena 3 e o aberatie.Ei trebuie trasi la raspundere penala pentru manipularea colosala la care s-au pretat slujind interesele unor indivizi de joasa speta cu scopul divizarii poporului roman, al otravirii sufletelor si invrajbirii perpetue a oamenilor pentru a nu mai observa cu acuitate declinul economic si cultural…Efectiv prin actiunea Antenei3 poporul e de nerecunoscut. Romania insasi e pe cale de disolutie…Cred ca acesta este rolul acestui canal…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here